-
Wars - 08-27-2005
Necro Desecrator napisał(a):warsadal napisał(a):Chciałeś chyba napisać 'conajmniej dziwny' ;) bynajmniej ni czochowego dziada nie pasuje do kontekstu ;)
,,Eskalacja pedalstwa" - zespół ,który gra pedalsko i poprzez image/otoczkę/teksty swe pedalstwo wzmacnia(,,eskalacja" - wzmacnianie,zwiększanie czegoś).Wszystko pasuje jak chuy,nie inaczej.
Sam zamysł uważam za dziw... ciekawy ;) Bo do czego prowadzi ten topic? Do kłótni fanów Manowar i tych, którzy twierdzą, że to pedalstwo ;)
-
Necro Desecrator - 08-27-2005
warsadal napisał(a):Bo do czego prowadzi ten topic? Do kłótni fanów Manowar i tych, którzy twierdzą, że to pedalstwo 
Nie,jak dotąd nie prowadzi do niczego...Po prostu w przypływie natchnienia postanowiłem założyć temat o starym dobrym pedalstwie,ot co.
-
KelThuz - 08-27-2005
juz po tak krotkim czasie istnienia tematu spora grupa ludzi, ktora wpisala sie w nim, jednoznacznie potwierdzila albo swoje totalne spedalenie, albo, co gorsza, BRAK WYRAZNEJ ORIENTACJI!
Takim przypadkom mowimy stanowcze NIE!
-
fetus - 08-27-2005
pedzio tez człowiek
-
Nivo - 08-27-2005
Rhapsody, Blind Guardian
A co do facetów w skórach - tak winien ubierać się każdy samiec! I tak wygląda się najbardziej true!
Zmień swój stereotyp! skóra nie równa się pedał!
-
Necro Desecrator - 08-27-2005
fetus napisał(a):pedzio tez człowiek
Lol,nadal nie brakuje pacjentów ,którzy z uporem maniaka w genialnym dla muzycznej terminologii określeniu ,,pedalstwo", doszukują się realnej niechęci do homoseksualistów.Czy naprawdę tak trudno o odrobinę dystansu do niezbyt poważnych dysput internetowych?
-
fetus - 08-27-2005
Necro Desecrator napisał(a):fetus napisał(a):pedzio tez człowiek
Lol,nadal nie brakuje pacjentów ,którzy z uporem maniaka w genialnym dla muzycznej terminologii określeniu ,,pedalstwo", doszukują się realnej niechęci do homoseksualistów.Czy naprawdę tak trudno o odrobinę dystansu do niezbyt poważnych dysput internetowych?
to nie jest niechęć ja po prostu nie lubie ciepłych.. tak jak pory roku.. (np.)
-
buubi - 08-27-2005
Scissors Sisters

8) :?

i tyle z mojej strony
-
Kamael - 08-27-2005
Hehehe... pomijając, że Scissors Sisters to totalnie nie ten dział, co Ci się w ich image'u nie podoba? ;D Śmieszni są, to fakt, ale bez przesady... Widziałem ich na Live 8 i na mnie bardzo złego wrażenia nie zrobili.
-
buubi - 08-27-2005
No wiesz... ich muzyka jest w swoim rodzaju na swój sposób całkiem spoko, ale wiesz...to jest własnie eskalacja pedalstwa w dokładnym tego słowa znaczeniu (cała ekipa to geje a koncerty dają w gejowskich klubach). Po za tym są OK
-
Scully - 08-27-2005
Rhapsody, Freedom Call (

), Sonata Arctica:
![[Obrazek: sonatakiedys.JPG]](http://img.villagephotos.com/p/2004-12/920967/sonatakiedys.JPG)
moje ukochane zdjęcie, warte przypomnienia!
-
aXe Rose - 08-28-2005
Poison. Większych gejów nie ma - zdecydowanie najgorsza kapela glam-rockowa. Melodie słodziutkie do bólu, muzycy wymalowani jak p*zda nimfomanki.
Zaorać.
-
buubi - 08-28-2005
Cindirella - przecie to extremalne zniewieścienie do potęgi - trzy kotwice im w esice i zaorać wpi...du
-
Toki - 08-28-2005
Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał 8)
-
Hukeram - 08-28-2005
Poison, Hammerfall (;d) i chodz go uwielbiam - Halford.