Forum Rockmetalshop
------>>Eskalacja pedalstwa<<------- - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: ------>>Eskalacja pedalstwa<<------- (/thread-eskalacja-pedalstwa)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Wars - 08-27-2005

Necro Desecrator napisał(a):
warsadal napisał(a):Chciałeś chyba napisać 'conajmniej dziwny' ;) bynajmniej ni czochowego dziada nie pasuje do kontekstu ;)

,,Eskalacja pedalstwa" - zespół ,który gra pedalsko i poprzez image/otoczkę/teksty swe pedalstwo wzmacnia(,,eskalacja" - wzmacnianie,zwiększanie czegoś).Wszystko pasuje jak chuy,nie inaczej.
Sam zamysł uważam za dziw... ciekawy ;) Bo do czego prowadzi ten topic? Do kłótni fanów Manowar i tych, którzy twierdzą, że to pedalstwo ;)

- Necro Desecrator - 08-27-2005

warsadal napisał(a):Bo do czego prowadzi ten topic? Do kłótni fanów Manowar i tych, którzy twierdzą, że to pedalstwo Wink

Nie,jak dotąd nie prowadzi do niczego...Po prostu w przypływie natchnienia postanowiłem założyć temat o starym dobrym pedalstwie,ot co.

- KelThuz - 08-27-2005

juz po tak krotkim czasie istnienia tematu spora grupa ludzi, ktora wpisala sie w nim, jednoznacznie potwierdzila albo swoje totalne spedalenie, albo, co gorsza, BRAK WYRAZNEJ ORIENTACJI!
Takim przypadkom mowimy stanowcze NIE!

- fetus - 08-27-2005

pedzio tez człowiek

- Nivo - 08-27-2005

Rhapsody, Blind Guardian

A co do facetów w skórach - tak winien ubierać się każdy samiec! I tak wygląda się najbardziej true!

Zmień swój stereotyp! skóra nie równa się pedał!

- Necro Desecrator - 08-27-2005

fetus napisał(a):pedzio tez człowiek

Lol,nadal nie brakuje pacjentów ,którzy z uporem maniaka w genialnym dla muzycznej terminologii określeniu ,,pedalstwo", doszukują się realnej niechęci do homoseksualistów.Czy naprawdę tak trudno o odrobinę dystansu do niezbyt poważnych dysput internetowych?

- fetus - 08-27-2005

Necro Desecrator napisał(a):
fetus napisał(a):pedzio tez człowiek

Lol,nadal nie brakuje pacjentów ,którzy z uporem maniaka w genialnym dla muzycznej terminologii określeniu ,,pedalstwo", doszukują się realnej niechęci do homoseksualistów.Czy naprawdę tak trudno o odrobinę dystansu do niezbyt poważnych dysput internetowych?
to nie jest niechęć ja po prostu nie lubie ciepłych.. tak jak pory roku.. (np.)

- buubi - 08-27-2005

Scissors Sisters Rolleyes 8) :? Mad i tyle z mojej strony Rolleyes

- Kamael - 08-27-2005

Hehehe... pomijając, że Scissors Sisters to totalnie nie ten dział, co Ci się w ich image'u nie podoba? ;D Śmieszni są, to fakt, ale bez przesady... Widziałem ich na Live 8 i na mnie bardzo złego wrażenia nie zrobili.

- buubi - 08-27-2005

No wiesz... ich muzyka jest w swoim rodzaju na swój sposób całkiem spoko, ale wiesz...to jest własnie eskalacja pedalstwa w dokładnym tego słowa znaczeniu (cała ekipa to geje a koncerty dają w gejowskich klubach). Po za tym są OK Big Grin

- Scully - 08-27-2005

Rhapsody, Freedom Call (Big Grin), Sonata Arctica:

[Obrazek: sonatakiedys.JPG]
moje ukochane zdjęcie, warte przypomnienia!

- aXe Rose - 08-28-2005

Poison. Większych gejów nie ma - zdecydowanie najgorsza kapela glam-rockowa. Melodie słodziutkie do bólu, muzycy wymalowani jak p*zda nimfomanki.

Zaorać.

- buubi - 08-28-2005

Cindirella - przecie to extremalne zniewieścienie do potęgi - trzy kotwice im w esice i zaorać wpi...du Mad

- Toki - 08-28-2005

Jak dla mnie to to Black Sabath bo Ozzy zachowuje sie jakl pedał 8)

- Hukeram - 08-28-2005

Poison, Hammerfall (;d) i chodz go uwielbiam - Halford.