-
hier_kommt_die_sonne - 08-23-2005
Acrid napisał(a):Ja tam sie nie moge doczekac na pierwsze RIPy w necie! Mam nadzieje, ze bedzie tam kolejny hit na miare "Here I Go Again", bez ktorego wiekszosc imprez bylaby dupiata na maksa.
Sława Mandarynie! I tu nie ma smichy hihy, bo ja ten temat z humoru przerzuce do innej muzyki, troche szacunku. Moderator tez czlowiek, bawic sie musi!
;D
A Ev'ry Night to co jak nie hit? odziennie wieczorem można usłyszec na jakims disco
-
maharet - 08-23-2005
Mandarynkowy sen??????????

Chyba raczej koszmar.
-
Acrid - 08-23-2005
maharet napisał(a):Mandarynkowy sen?????????? :?: Chybaraczej koszmar.
Zesz, bedzie obiekt moich westchnien obrazal.
hier_kommt_die_sonne: nie mialem okazji posluchac ;( Poprzedniej plyty w sumie tez nie ;P Tylko Here I Go Again sie dla mnie liczy
-
hier_kommt_die_sonne - 08-23-2005
Acridziu, Ev'ry Night bije tamto na łeb, miażdzy i niszczy

Na Interii można anwet z teledyskiem obejrzec
-
rootfl - 08-23-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Acridziu, Ev'ry Night bije tamto na łeb, miażdzy i niszczy
Na Interii można anwet z teledyskiem obejrzec 
No a jak
Ładnie tam szaleją
-
Acrid - 08-23-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Acridziu, Ev'ry Night bije tamto na łeb, miażdzy i niszczy :D
Zaraz sprawdze,
http://www.mandaryna.com/download/multimedia/clip_evrynight.mpg
xD Yhyhyhy,.. ;D Zaraz sobie popatrze i poslucham, ach!
-
Prisca - 08-25-2005
Matko droga, tożto śpiewać nie potrafi.
-
Nivo - 08-27-2005
"Mandarynkowy sen" to drugi solowy album Mandaryny - wykonawczyni disco polo i kompletnego beztalencia, prywatnie żony innego beztalencia - Michała Wiśniewskiego. Znajdziemy tutaj dwanaście - prostych jak konstrukcja cepa - utworów zaśpiewanych po polsku, angielsku (tak ! to jest angielski ! kto nie wierzy niech zajrzy do książeczki z tekstami) i hiszpańsku, a wśród nich parodie takich znanych hitów jak "Windą do nieba" z repertuaru 2+1, "A Spaceman Come Travelling" Chrisa de Burgha i "You Give Love A Bad Name" zespołu Bon Jovi.
Całość została wyprodukowana przez Haralda Retingera oraz Uli Fishera i dodatkowo zawiera trójwymiarową okładkę.
Uwaga! Liczba egzemplarzy ze specjalną okładką jest ograniczona i dostępna w sprzedaży będzie tylko w pierwszym tygodniu po premierze. Świadczy to o bezmyślności wydawcy, bo trójwymiarowa okładka to chyba największy atut tego albumu i to głównie ona może przyciągnąć potencjalnych nabywców.
Źródło: (gówniana.muza.pl)
ZA MOCNE!!!
-
Hethell - 08-27-2005
mimo ze jest beznadziejna nawet nie najgorzej wyglada w najnowszym CKMie.tym sie powinna zajac
-
Acrid - 08-27-2005
^
E? Moze tylko jedna, czy dwie foty sa okej, reszta dupiata na maksa,... Miny jebla takie, ze szok ;D Juz na swoich teledyskach wyglada lepiej ;P A na zywo szczegolnie, szkoda, ze ma tyle samoopalacza na ryju ;D
Pewnie jak napisze, ze mam skany z CKMa to sie wszyscy rzuca? xD
-
hier_kommt_die_sonne - 08-27-2005
Ludzie sie nrzucają, że to proste itp. Prawda, jej muzyka nie niesie ze sobą głębszych treści, ale dlatego właśnie nadaje sie na jakieś imprezy czy jakies inne potupanki, kto w remizie myśli o problemach egzystencjonalnych i słucha nie wiem czego?
-
Kamael - 08-27-2005
Acrid, na mnie nie licz. Nie mam najmniejszej ochoty tego oglądać ;P. Dyskusyjne są tu moim zdaniem jakiekolwiek walory estetyczne ;P.
-
Axel - 08-27-2005
Acrid napisał(a):^
E? Moze tylko jedna, czy dwie foty sa okej, reszta dupiata na maksa,... Miny jebla takie, ze szok ;D Juz na swoich teledyskach wyglada lepiej ;P A na zywo szczegolnie, szkoda, ze ma tyle samoopalacza na ryju ;D
Pewnie jak napisze, ze mam skany z CKMa to sie wszyscy rzuca? xD
zapodaj te skany ;]
-
Nivo - 08-27-2005
jakbyś mandarynke puknął w potylicę troszke mocniej, to by z przodu niezła maska odpadła :>
bawią mnie te reklamy CKM - morda wiśniewskiego z chmurką komiksową - "To skandal!" :>
-
7th seeker - 08-27-2005
przez tą mandaryne to najgorszy numer CKM'U.