Forum Rockmetalshop
Gorgoroth aresztowani - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Gorgoroth aresztowani (/thread-gorgoroth-aresztowani)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Naz - 09-25-2004

Proponuje Watykan ;]

- Nightal - 09-25-2004

Naz napisał(a):Pozatym śmieszą mnie reakcje ludzi zgorszonych takim zachowaniem, tak więc pewnie ucieszyłbym się gdybym Cię zobaczył podczas takiego koncertu. Pozdrawiam.
Zgorszenie... ?
Nieee...
Rozbawienie na widok mhrocznych "satanistów" to lepsze określenie dla mojej reakcji Big Grin
Niestety musze Cię rozczarować... na żadnym z tego typu koncertów mnie nie zobaczysz, ponieważ na koncerty chodzę słuchać muzyki. Gdybym chciał ogladać show to poszedłbym do cyrku Laughing

- Naz - 09-25-2004

W takim razie wybacz. Spotkamy się kiedyś w cyrku Wink

Natterfrost w wywiadzie dla TE'A mówił, że w tego typu rzeczach chodzi w większości o zgorszenie. Rzyganie na publiczność czy pokazywanie tyłka. Nim więcej ludzi opuszczających sale koncertową tym większa radość muzyka ^^ Pozatym jest to raczej symboliczne i nie ma na celu pokazywać ich w świetle złych i wstrętnych satanistów ...

- Dechri - 09-26-2004

w takim razie rozumiem, że najbardziej uradowałby ich widok pustej sali koncertowej Smile

- Skippy - 09-26-2004

Naz napisał(a):Natterfrost w wywiadzie dla TE'A mówił, że w tego typu rzeczach chodzi w większości o zgorszenie. Rzyganie na publiczność czy pokazywanie tyłka. Nim więcej ludzi opuszczających sale koncertową tym większa radość muzyka ^^ Pozatym jest to raczej symboliczne i nie ma na celu pokazywać ich w świetle złych i wstrętnych satanistów ...

I w tym momencie sytuacja staje totalnie paradoksyjna. Koncert jest to występ zespołu na żywo, ale raczej nie w celu 'obrzygania' widza tylko występ podczas którego zespół wykonuje utwory ze swoich płyt, dem lub piosenek które właśnie powstały. I powinno ich chyba cieszyć to, że na koncert przyszło jak najwięcej publiki, a nie odwrotnie.

- Naz - 09-26-2004

Pisze tylko to co wyczytałem z wypowiedzi jednego muzyka. Nie wiem co na myśli ma reszta... Wink

- psychosis - 10-17-2004

Gorgoroth - Clowni hehe... są załośni niepytajcie mnie daleczgo tak uwazam porostu tak uwazam i juz... Moje zdanie jest takie. Niewiem moze chcą pokaząć ze są ostrzy , groźni i jacy z nich evil devil lucyferius 666 demon satans tru fucking metale i dlatego na koncertach maja taką a nie inna scenerię...???Smile))

- Hethell - 10-17-2004

Moze sie ciesza ze mamusia wypuscila ich spod swoich skrzydel i moga wieczorem byc bardzo zli i pozniej pojsc spac? Laughing

Hethell

- Naz - 10-17-2004

Mało wiecie, nie wypowiadajcie się. Ignoranci...

- psychosis - 10-17-2004

hehe kazdy ma prawo do własneg zdania.. Ty niezabronisz mi do wypowiadania się panie ignorant..Smile)))

- Dechri - 10-17-2004

jak dla mnie dobrze grają, na ich koncerty nie chadzam bo poprostu ich w polsce nie ma Smile (no dobra jeden był ale za daleko ode mnie no i wolałem jechać na Anathemę do Poznania)

- Piorun - 10-20-2004

TO ZNOWU JAKIŚ SPISEK SZMŁACTW SEMICKIEJ KRWI!!!

- Naz - 10-20-2004

Nie... to tylko pier*oleni ortodoksyjni katole się oburzyli.

- Splash - 10-23-2004

Cuż... Mnie osobiście uraża to, że mamy telewizję i radio katolickie :?
Toż to szok. I jakie rzeczy można tam usłyszeć : "Trzy słowa do Ojca prowadzącego - Chuj Ci w dupe". Nieeeee no, a jakby to dziecko usłyszalo ? To zkrzywi jego psychikę do końca życia. A tu ? Gołe babki, krzyże, krew - szara rzeczywistość Laughing

- Hethell - 10-23-2004

Tak sie bulwersowali ze to niby godzi w uczucia religijne katolikow.A jak radio rydzyka godzi w uczucia satanistow na przyklad?

Hethell