Forum Rockmetalshop
Hunter Fest 2006 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Hunter Fest 2006 (/thread-hunter-fest-2006)

Strony: 1 2 3

- MaFFej - 06-28-2006

Jest OK... tylko 'gospodzarz'... heh... jakby nie grał Laughing .

- balzac - 06-28-2006

Acrid napisał(a):Nom, ale Wy oczywiscie musicie narzekac, choc i tak sie nie wybieracie Wink
dokładnie Surprised
MaFFej napisał(a):Jest OK... tylko 'gospodzarz'... heh... jakby nie grał Laughing .
Ja nie jadę, ale życzę Ci tego by gospodarz nie grał Laughing

- Acrid - 06-28-2006

O Hunterze istnieje juz temat, mozecie tam sie wypowiadac, wiec asio ;)

- Tomash - 06-28-2006

niech gospodarz se gra, kiedyś trzeba iść na piwo albo do kibla Laughing

- Kamael - 06-28-2006

balzac napisał(a):
Acrid napisał(a):Nom, ale Wy oczywiscie musicie narzekac, choc i tak sie nie wybieracie Wink
dokładnie Surprised

Kto tu narzeka? Ja tylko zauważyłem, że Nosferat się znowu pokaże ;>, Acrid jeśli się wybierasz musisz go tam gdzieś dopaść ;D. Nie wybieram się, bo nie moje klimaty, ale nie narzekam - ba, przecież nawet pochwaliłem, że skład niezły, tak więc nie rozumiem o co chodzi ;>.

- Arion - 07-13-2006

nu, czas na konkrety!

kto sie wybiera? bo slimakowi nie chce sie tam samemu ciagnac, a ludzie biadola ze kasy nie ma -_-;

wiec? :P

- Przemek87 - 07-14-2006

Dawać dokładny rozkład koncertów Smile

- Acrid - 07-19-2006

Mamy dla Was jeszcze jedna niespodziankę! Do hunterfestowego grona gwiazd dołącza zespół ILL NINO. Grupę tworzy 6 Amerykanów latynoskiego pochodzenia. Mówi się o nich, że są bardziej komercyjnym odpowiednikiem Soulfly.

A dokladnej rozpiski jeszcze nie ma. Napewno bedzie cos w tym stylu:

Pierwszy dzień festiwalu: Opeth, TSA, Acid Drinkers,
Dzień drugi: Fear Factory, Sick Of It All, Amorphis, Hurt, Hunter,
Trzeci dzień: Children Of Bodom, Napalm Death, Born From Pain, Maroon, Indios Bravos.

- Arion - 07-20-2006

a wypchajcie sie, nie jade jak tak zamulacie losie sklonowane ;P zostaje tu do konca sierpnia. o.
milego.

- Przemek87 - 07-23-2006

Hmmmm..Ill Nino- zespół może znany, ale szczerze mowiąc dość lipny... to już chyba będzie ostatnia gwiazda zapowiedziana na ten rok. Fajnie by było gdyby w nastepnym roku organizatorzy postarali się o AFI.

- Zakk Wylde - 07-26-2006

A ja jade i bedzie zajebiscie i bedziecie zalowac Big Grin

- MaFFej - 07-26-2006

A jeć jeć brachu... ja tam wole zostawić kaskę na coś ciekawszego Wink .

- Yogurt - 08-12-2006

Cytat:OPETH nie zagra na Fescie.
12 08 2006

Zespół OPETH odwołał swój występ na HUNTER FEST 2006. Powodem były problemy z transportem sprzętu
oraz płatnościami, a które nie wynikały z winy zespołu ani organizatorów.

Więcej szczegółów zostanie podane na specjalnie zwołanej konferencji, która odbędzie się w dniu dzisiejszym
na terenie festiwalu.

Informacja ukazuje się tak późno na stronie, gdyż staraliśmy się ze wszystkich sił, aby jednak występ OPETH
doszedł do skutku.

Osoby, które zakupiły bilet jednodniowy na ten dzień mogą dokonać zwrotu biletu w kasie, lub wykorzystać go
w innym terminie trwania festiwalu.

czyli nie ma czego żałować...

- Acrid - 08-12-2006

To jest informacja ze strony HujFestu, Oficjalna jest taka:

2006-08-11

Regretfully OPETH are pulling out of the HUNTERFEST in Poland 12th aug. Despite going through huge logistical problems due to recent events at Heathrow the band are pulling out because the bands deposit and fee was not paid in time as per the contract. Opeth express regret to the fans for doing this but the fault clearly lies with the promoter.

Czyli:

Nie dostaliśmy obiecanych pieniędzy na czas. Opeth przeprasza wszystkich fanów, lecz wina leży po stronie organizatora.

Zreszta, to nie jedyny wal, ze strony HF. Rozpiska niektorych zespolow wola o pomste do nieba. Corruption z tego powodu zrezygnowal np. Brakuje rowneiz BFP.

Mialbyc niezly Fest a wychodzi gniot, przed amym rozpoczeciem. Ekipa Barmy Army jedzie dopingowac Kwasozlopow, wiec gdy wroca dowiem sie jak bylo. Zawsze to jakas relacja z porzadnego zrodla ;)

- Arion - 08-12-2006

phh... a byłam taka zła, że nie wyrobiłam się z biletami.
co za PORAŻKA!