-
Tomash - 07-31-2005
Necro Desecrator napisał(a):Valhalla napisał(a):taka mala dygresja, tez mam odjeba na punknie Manowar, ale niektorzy chyba kapke przesadzaja, jakies takie natchnione posty trzaskac 
ROTFL. Rozmawiamy kur#a o MANOWAR !
a śiwstak siedzi....
-
Flying Corpse - 07-31-2005
Necro Desecrator napisał(a):[...]oraz True Metalowego Dekalogu.A brzmi on:
1.FUCK THE WORLD!
2.HAIL & KILL!
3.DEATH TO FALSE METAL!
Dekalog jak sama nazwa wskazuje,powinien sie składac z 10 punktów ;P
-
Necro Desecrator - 07-31-2005
Flying Corpse napisał(a):Necro Desecrator napisał(a):[...]oraz True Metalowego Dekalogu.A brzmi on:
1.FUCK THE WORLD!
2.HAIL & KILL!
3.DEATH TO FALSE METAL!
Dekalog jak sama nazwa wskazuje,powinien sie składac z 10 punktów ;P
Dobra,dobra mądralo

To nie istotne,wszak wiadomo o co mi chodziło
No,chyba ,że ktos się podejmie wymyślenia brakujących siedmiu punktów.Od siebie dał bym jeszcze:
4.KICK POSER'S ASS!
-
KelThuz - 07-31-2005
5. KILL WITH POWER
6. BY THE HAMMER OF THOR!!!
-
Scully - 07-31-2005
7. IF YOU ARE NOT INTO METAL, YOU ARE NOT MY FRIEND
-
Lech - 07-31-2005
8. Kill for Steel.
9. Stand and Fight with Sword in Hand.
10. HEAVY METAL TO THE END!
Nie moglem sie powstrzymac no
ps. kto mi powie jaki utwor pewnej kapeli przypomina poczatkowo chorek w King of Kings?

Jak ktos wpadnie to niech nie bierze tego do serca, bo az strach porownywac
-
ReTuRn - 07-31-2005
No i wstęp do Dekalogu:
Gods have made heavy metal... chyba wszyscy znamy
-
Lech - 07-31-2005
Lepiej byloby jednak "The Gods Made Heavy Metal"
-
ReTuRn - 07-31-2005
Ja już więcej nie piszę żadnych cytatów, bo zawsze się pieprznę
Re: MANOWAR - KING OF KINGS! -
Tomash - 07-31-2005
KelThuz napisał(a):KING OF KINGS!!!
na kolana przed majestatem!
ło kurwa ale kupa
a ja już poczyniłem postępy - polubiłem pierwsze płyty manowar, a tu takie coś, non stop ten sam motyw, debilna melodyjka w refrenie, jak kapela zaczyna kopiować samą siebie to jest naprawdę niedobrze... i ta mówiona wstawka w środku, rodem z...tak,tak! Rhapsody! Nawet wokal Adamsa jakiś zdechły.
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść..." jak śpiewa Markowski
Re: MANOWAR - KING OF KINGS! -
Rumian - 08-01-2005
Tomash napisał(a):KelThuz napisał(a):KING OF KINGS!!!
na kolana przed majestatem!
ło czosnek ale kupa
a ja już poczyniłem postępy - polubiłem pierwsze płyty manowar, a tu takie coś, non stop ten sam motyw, debilna melodyjka w refrenie, jak kapela zaczyna kopiować samą siebie to jest naprawdę niedobrze... i ta mówiona wstawka w środku, rodem z...tak,tak! Rhapsody! Nawet wokal Adamsa jakiś zdechły.
"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść..." jak śpiewa Markowski
tak? spierdalaj
-
Scully - 08-01-2005
bez przesady, nie gnojmy w taki sposób każdego, kto ma inne zdanie, bo zaczynam się was wstydzić...
-
Tomash - 08-01-2005
[h88]
twoja stara spierdalaj
[/h88]
Oj bo się rozpłacze

to jest nieziemsko słabe, a to że to nagrał Manowar to drugorzędna sprawa, "królowie metalu", phi
-
Rumian - 08-01-2005
Scully napisał(a):bez przesady, nie gnojmy w taki sposób każdego, kto ma inne zdanie, bo zaczynam się was wstydzić...
nie nie za to ze ma inne zdanie ale przepraszam bardzo jak mozna porownywac Manowara z Rhapsody i mowic ze tam sa wstawki rodem z Rhapsody? jakby napisal ze mu sie po prostu nie podoba to ok - kazdemu moze sie cos podobac albo nie
-
Tomash - 08-01-2005
Rumian napisał(a):Scully napisał(a):bez przesady, nie gnojmy w taki sposób każdego, kto ma inne zdanie, bo zaczynam się was wstydzić...
nie nie za to ze ma inne zdanie ale przepraszam bardzo jak mozna porownywac Manowara z Rhapsody i mowic ze tam sa wstawki rodem z Rhapsody? jakby napisal ze mu sie po prostu nie podoba to ok - kazdemu moze sie cos podobac albo nie
Co do Rhapsody - z tym mi się skojarzyło, nie moja wina... dobra "mówiona wstawka" to jest w utworze Defender w wykonaniu niejakiego Orsona Wellesa. A nie naskakiwałbym tak na R. bo niejaki Joey DeMaio bardzo mocno ich promuje w ostatnim czasie...