-
Valhalla - 07-28-2005
KelThuz napisał(a):poparcie bylo jednorazowe, a wiekszym problemem jest brak lokalu do koncertow. natomiast miasto i instytucje kulturalne nie sa zainteresowane zapraszaniem takich kapel, jak nasza, wola by graly na ich imprezach jakies Flipery i inne popowe gowna. Zreszta i tak bym nie zagral na masowej imprezie
Przyjedz do nas
-
KelThuz - 07-29-2005
Valhalla napisał(a):Przyjedz do nas 
tak, do Wrocka, gdzie na koncert przychodzi srednio 20 osob

nie no, juz rok temu nam mieli zorganizowac koncert, i nic z tego nie wyszlo, jakis czas temu dostalismy propozycje od Arka Lercha z Metal Hammera na granie tu, ale po wyrazeniu zgody zero odpowiedzi... wniosek jest jeden: w Polsce sie nie gra koncertow
-
Valhalla - 07-29-2005
KelThuz napisał(a):Valhalla napisał(a):Przyjedz do nas 
tak, do Wrocka, gdzie na koncert przychodzi srednio 20 osob 
nie no, juz rok temu nam mieli zorganizowac koncert, i nic z tego nie wyszlo, jakis czas temu dostalismy propozycje od Arka Lercha z Metal Hammera na granie tu, ale po wyrazeniu zgody zero odpowiedzi... wniosek jest jeden: w Polsce sie nie gra koncertow 
Jak bede wiedziala ze przyjedziesz to juz sie ekipa zorganizuje

i rzuci sie haslem w pare dobrych miejsc

Ale fakt ze lepiej to w ciagu 'roku szkolnego' robic bo w wakacje to przerzedzone z deka miasto

i chujowe dojazdy bo wszedzie remonty
-
Lech - 08-04-2005
Kel- mozna juz ssac to demko? Jesli tak to wez rzuc linkiem, dzieki.
-
hegemon88 - 08-04-2005
No wreszcie przesluchalem sobie ten utwor. Calkiem dobrze sie tego slucha, choc w tekstach moglo by byc nieco wiecej szatana.
Ogolnie to bedzie solidne 8/10
Nie inaczej!
-
Mariusz P. - 08-04-2005
Ta...piosenkę przesłuchałem już kilkanaście razy [sciągnąłem ją parę dni temu, ale nic nie pisalem].
Bardzo fajna - stwierdzenie z tytułu tematu pasuje do tego jak ulał... [chociaż brzmienie lekko inne]
Teksty są przyjemne do słuchania i ciekawe, a muzyka taka jak trzeba bo HEAVYmetalowa.....
Podepnę się do oceny hegemona bo nie jestem orginalny - 8/10.
-
KelThuz - 08-12-2005
całe demo znajduje się w serwisie download.com
oto link:
LINK
-
Lech - 08-12-2005
Dzieki wielkie 8)
-
Mariusz P. - 08-15-2005
Hmm....zajebista sprawa dla mnie to demko.
Cięzko mi coś ciekawego o tym napisać , bo jakims super recenzentem nie jestem...
Melancholijny i ciekawy, z fajnymi tekstami heavy(rzeczywiście przypomina Ironów).
9/10 [brzmienie słabe]
-
KelThuz - 10-09-2005
zamiast pieprzyć od rzeczy w tematach o judeolice i iron majdanek,
posłuchajcie lepiej porządnej młodej polskiej kapeli...
przypominam,
całe demo Nemesis na
www.download.com/nemesispol
-
statekx - 10-09-2005
Rzeczywiscie Maidenowskie to. Slucham wlasnie Bestii Pospiechu i stwierdzam, ze dawno nie slyszalem takiego dobrego nagrania podziemnej kapeli. Jak sie nazywa te demo?
-
KelThuz - 10-09-2005
statekx napisał(a):Rzeczywiscie Maidenowskie to. Slucham wlasnie Bestii Pospiechu i stwierdzam, ze dawno nie slyszalem takiego dobrego nagrania podziemnej kapeli. Jak sie nazywa te demo?
"Dłoń z Podziemi"
a co, lepsze niż Sorcerer?
-
statekx - 10-09-2005
KelThuz napisał(a):statekx napisał(a):Rzeczywiscie Maidenowskie to. Slucham wlasnie Bestii Pospiechu i stwierdzam, ze dawno nie slyszalem takiego dobrego nagrania podziemnej kapeli. Jak sie nazywa te demo?
"Dłoń z Podziemi"
a co, lepsze niż Sorcerer? 
powiem ci, ze Sorcerer jeszcze nie mialem okazji posluchac.
-
KelThuz - 10-09-2005
no to nic prostszego:
www.download.com/sorcerer_poland
-
statekx - 10-09-2005
Widze, iz promujesz wlasna kapele. O dziwo nawet nie wiedzialem, ze w niej brzdekasz. Juz sciagam cala epke, zaraz poslucham.