Forum Rockmetalshop
Castle Party 2007--------->2008 - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: Castle Party 2007--------->2008 (/thread-castle-party-2007-2008)

Strony: 1 2 3

- The Stig - 02-10-2007

ehhh... forum CP jest nieszczególnie tolerancyjne na takie posty :> Byłem tam może dwa dni... Wyrażałem tylko swoje poglądy nt. artystów na CP. Ciągle za dużo electro, za dużo electro i z roku na rok CP schodzi na psy. Wieczorem sie loguje a tu zooonk :> jakieś wrażliwe te ludzie. Wydaje mi się że jak na 150 zł to występujące zespoły są nieadekwatne do tej ceny... w większosci przypadków niektóre zespoł brzmią jak techno (no sorry nie mam zamiaru sie rozczulac ze X to electro, Y to dark wave, a Z to synth cos tam) dla mnie to brzmi jak bitowa popierdułka z vivy (z małymi wyjątkami oczywiscie) IMO brakuje dobrych rock'owo gotyckich kapel np. Lacrimosy, Sister of Mercy, The 69 Eyes czyteż polskiego Closterkellera. Doom metal też byłby mile widziany choćby Theatre Of Tragedy, Type O Negative czytez polska Via Mistica. Poza tym jest wiele innych kapel o zabarwieniu gotyckim, wiec wydaje mi sie, ze jest w czym wybierać, a pakowanie elctro cos tam kapel sprawia, że CP przeradza sie w Love Parade heh. Mam nadzieje, że nie doczekam sie Parady równości... Wink

- karakas - 02-25-2007

ja tam jade w tym roku znowu. muzyka beznadziejna jak zwykle , ale ja ten festiwal traktuje jak karnawał w wenecji.

- Książę - 02-25-2007

Jasne jasne. Przyznaj się że ostrzysz zęby na któregoś z tych "delikatnych ale drapieżnych" czarnych aniołów.

- karakas - 02-25-2007

hmm jakoś nie lubie ani anemików ani brunetów( szczególnie farbowanych)

- karakas - 03-03-2007

ojej byłam na strasznej gotyckiej domówce z transwolami i kurwami. teraz chyba całe to gotyckie towarzystwo opanowali zboczeńcy wszelkiej maści. może zawsze tak było? może się starzeje. moja chęć wyjazdu spadła znacząco.gdzie się podziały gotyckie damy w koronkach? hehe

- Hethell - 06-08-2007

-Rene- napisał(a):Co ona taka blada?

na pewno mniej niz ty na avatarze a i oczu takich podkrazonych nie ma, pewnie mniej na kompie siedzi Big Grin

no juz niedlugo 2 miesiace Big Grin jak sie da to bede w bolkowie od 25 lipca moze ciut wczesniej.

- -Rene- - 06-08-2007

Gratuluję zapłonu przy odpowiedzi, ale... zdjęcie z awatara jest po obróbce a oczu nie miewam podkrążonych. No, chyba, że to miał być taki żarcik gotycki, to uwaga: hi... hi... hi...
Zresztą, ja rzadko chodzę na cmentarz i nie trzymam na chacie zwiędłych kwiatów więc mogłam nie zrozumieć tego rodzaju humoru. Shit happens.

- Hethell - 06-09-2007

full czasu to nie bylam to nie widzlam tego. jest cos takiego jak gotycki humor wogole? jakies anegdoty zwiazane z architektura czy cos? :-p?

- -Rene- - 06-09-2007

To to samo co gotyckie jedzenie.

- The Stig - 07-30-2007

był ktoś na tegorocznym CP ?

- Kinga - 07-31-2007

Ja byłam...

- The Stig - 07-31-2007

a jak było ? Smile

- Axel - 07-31-2007

Zlot pedałów w sam raz dla batmana.

- Valhalla - 07-31-2007

kurde jechalam do karpacza przez bolkow i mialam stado przebierancow w autobusie a jak wracalam to jeszcze wiecej tych cudakow bylo. ogolnie pompa i polewka.

- The Stig - 07-31-2007

Axel napisał(a):Zlot pedałów w sam raz dla batmana.

u ciebie na chacie ?