Forum Rockmetalshop
co sądzicie o tz. disko polo?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: co sądzicie o tz. disko polo?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-tz-disko-polo)

Strony: 1 2 3 4 5

- seelenleib - 06-20-2005

don wasyl roma i jego cyganska banda... Laughing
disco relax w polsacie rzadzi(ł)
Big Grin
dumb_dres_folk

- Lech - 06-20-2005

moj komentarz ogranicze do dwoch slow: do piachu Tongue

- The_hanged_man - 06-20-2005

Mam płyte Antosia Szprychy. Dostałem na koncercie. To było na wiejskim festynie jakiś koleś póżniej wygrał na loteri 20 kilowe prosie Big Grin Big Grin Big Grin

- Lech - 06-20-2005

The_hanged_man napisał(a):Mam płyte Antosia Szprychy. Dostałem na koncercie. To było na wiejskim festynie jakiś koleś póżniej wygrał na loteri 20 kilowe prosie Big Grin Big Grin Big Grin

20-sto? cos takie malutkie bylo chyba jeszcze Smile

- morgor - 06-21-2005

boys :!: antoś szprycha :!: szhazza :!: ja mam ok 100 tych kaset Laughing

- KelThuz - 06-21-2005

zaluje ze minela mnie fala disco polo, nim zostalem wziętym kompozytorem. Wowczas Warraha bylaby potezna disco-polowa horda, a na przeboju "Słowiańska dziołcho" zarobiłbym 1,5 mln zł...

- Tomash - 06-21-2005

KelThuz napisał(a):zaluje ze minela mnie fala disco polo, nim zostalem wziętym kompozytorem. Wowczas Warraha bylaby potezna disco-polowa horda, a na przeboju "Słowiańska dziołcho" zarobiłbym 1,5 mln zł...

Sie śmiej, Bayer full ponoć sprzedał milion kaset :/

- G - 06-21-2005

Tomash napisał(a):Sie śmiej, Bayer full ponoć sprzedał milion kaset :/
I do dzisiaj zarabiają takie pieniądze ,grając na różnych imprezach dla znanych ludzi ,że przeciętna kapela mogłaby sobie o nich pomarzyć.

- Miriam - 06-21-2005

Disco polo? Najlepsza muza na imprezy Big Grin I na poprawienie humoru Smile

- Nivo - 06-21-2005

Disco Polo kojarzy mi się z Polsatem 2, no i oczywiście z Shazzą. Już wtedy (mimo słabo rozwiniętego gustu muzycznego), kręciłem głową z niesmakiem, słysząc kolejne hity z tegoż gatunku. DP miało swój 'sczczyt' tak samo jak HH ma teraz. DP upadło, mam nadzieję że hh niedługo też zrobi to samo.

Kawałki z tego gatunku nie reprezentują sobą ABSOLUTNIE NICZEGO!

- Lech - 06-21-2005

jak to nie dyletancie- reprezentuja debilizm Laughing

(ten "dyletant" to w ramach zartu, nie bierz do serca Smile )

- whatsername - 06-21-2005

Chłopak mojej koleżanki namiętnie ściąga z internetu "hity" disco polo ..... Panie czuwaj nad nim Mad

- Beast King - 06-21-2005

DP to taka papka dla mało wymagających odbiorców. Ale musze przyznać, że potrafi rozkręcić imprezę - taaakę mieliśmy polewę na imprezie u kumpla jak nam pokazał jakiś teledysk DP (kilku kolesi stało na bloku, a jeden to nawet na gitarze grał Big Grin ) Big Grin Big Grin

- Lech - 06-21-2005

zdaje sie link do tego "teledysku" jest gdzies w dziale Humor Tongue przed jego obejrzeniem nie wiedzialem ze rodza sie tacy kretyni

- Tomash - 06-21-2005

Lech napisał(a):zdaje sie link do tego "teledysku" jest gdzies w dziale Humor Tongue przed jego obejrzeniem nie wiedzialem ze rodza sie tacy kretyni

juz nie ma, bo musielismy to usunac z serewraSad za duzo miejsca zajmowało Sad