-
seelenleib - 06-20-2005
don wasyl roma i jego cyganska banda...

disco relax w polsacie rzadzi(ł)

dumb_dres_folk
-
Lech - 06-20-2005
moj komentarz ogranicze do dwoch slow: do piachu
-
The_hanged_man - 06-20-2005
Mam płyte Antosia Szprychy. Dostałem na koncercie. To było na wiejskim festynie jakiś koleś póżniej wygrał na loteri 20 kilowe prosie
-
Lech - 06-20-2005
The_hanged_man napisał(a):Mam płyte Antosia Szprychy. Dostałem na koncercie. To było na wiejskim festynie jakiś koleś póżniej wygrał na loteri 20 kilowe prosie

20-sto? cos takie malutkie bylo chyba jeszcze
-
morgor - 06-21-2005
boys :!: antoś szprycha :!: szhazza :!: ja mam ok 100 tych kaset
-
KelThuz - 06-21-2005
zaluje ze minela mnie fala disco polo, nim zostalem wziętym kompozytorem. Wowczas Warraha bylaby potezna disco-polowa horda, a na przeboju "Słowiańska dziołcho" zarobiłbym 1,5 mln zł...
-
Tomash - 06-21-2005
KelThuz napisał(a):zaluje ze minela mnie fala disco polo, nim zostalem wziętym kompozytorem. Wowczas Warraha bylaby potezna disco-polowa horda, a na przeboju "Słowiańska dziołcho" zarobiłbym 1,5 mln zł...
Sie śmiej, Bayer full ponoć sprzedał milion kaset :/
-
G - 06-21-2005
Tomash napisał(a):Sie śmiej, Bayer full ponoć sprzedał milion kaset :/
I do dzisiaj zarabiają takie pieniądze ,grając na różnych imprezach dla znanych ludzi ,że przeciętna kapela mogłaby sobie o nich pomarzyć.
-
Miriam - 06-21-2005
Disco polo? Najlepsza muza na imprezy

I na poprawienie humoru
-
Nivo - 06-21-2005
Disco Polo kojarzy mi się z Polsatem 2, no i oczywiście z Shazzą. Już wtedy (mimo słabo rozwiniętego gustu muzycznego), kręciłem głową z niesmakiem, słysząc kolejne hity z tegoż gatunku. DP miało swój 'sczczyt' tak samo jak HH ma teraz. DP upadło, mam nadzieję że hh niedługo też zrobi to samo.
Kawałki z tego gatunku nie reprezentują sobą ABSOLUTNIE NICZEGO!
-
Lech - 06-21-2005
jak to nie dyletancie- reprezentuja debilizm
(ten "dyletant" to w ramach zartu, nie bierz do serca

)
-
whatsername - 06-21-2005
Chłopak mojej koleżanki namiętnie ściąga z internetu "hity" disco polo ..... Panie czuwaj nad nim
-
Beast King - 06-21-2005
DP to taka papka dla mało wymagających odbiorców. Ale musze przyznać, że potrafi rozkręcić imprezę - taaakę mieliśmy polewę na imprezie u kumpla jak nam pokazał jakiś teledysk DP (kilku kolesi stało na bloku, a jeden to nawet na gitarze grał

)
-
Lech - 06-21-2005
zdaje sie link do tego "teledysku" jest gdzies w dziale Humor

przed jego obejrzeniem nie wiedzialem ze rodza sie tacy kretyni
-
Tomash - 06-21-2005
Lech napisał(a):zdaje sie link do tego "teledysku" jest gdzies w dziale Humor
przed jego obejrzeniem nie wiedzialem ze rodza sie tacy kretyni
juz nie ma, bo musielismy to usunac z serewra

za duzo miejsca zajmowało