-
Lech - 06-17-2005
-lilith- napisał(a):Lech- jak ją kupisz, to Ci nigdy tego nie wybacze. Pearl- jak ją mu sprzedasz, a nie mi to też Ci tego nie wybacze!
Ha, ale za to kupie sobie pomarańczową w różowe serduszka i z niebieskimi ćwiekami i wtedy wszyscy będą mi zazdrościć! I jak ją założe to już nie zdejme i wtedy zobaczycie. 
tym bardziej kupie- lubie robic ludziom na zlosc

ew. jak juz troche sie nia naciesze to Ci ja dam w prezencie
-
-lilith- - 06-17-2005
Ooo dziękuje Lech, nie mogę się doczekać, to będzie najpiękneijszy prezent, jaki w życiu dostałam!
-
Lech - 06-17-2005
-lilith- napisał(a):Ooo dziękuje Lech, nie mogę się doczekać, to będzie najpiękneijszy prezent, jaki w życiu dostałam!
ciesze sie ze moge kogos uszczesliwic
-
deathless - 06-17-2005
bosska

już od dawna z Nusią mamy zamiar kupić coś różowego i po ulicy tyłkiem kręcić, jak przystało na pink lady

hahaha.
-
mystic - 06-17-2005
różowa landrynka ?
-
Vlkodlak - 06-17-2005
będzie ze mnie fajna dupa jak to włożę
-
Scully - 06-17-2005
po obejrzeniu "Mean Girls" postanowiłam, że wstępuję od dziś do plastików, oto będzie mój oręż.
-
Lech - 06-17-2005
cholera, przeca mowilem ze jest moja, a Wy jazda do lumpexu poszukac innej
-
Calmwater - 06-18-2005
Próżne nadzieje...Myślicie,że dał bym ten temat jak wcześniej wszystko nie było by ustawione?Jest moja i koniec
Ewentualnie ktoś może ode mnie kupić niebieską z różowymi zamkami,napis na plecach "Sexy Bitch" (przez to "bitch" sprzedaję

)
-
Ajana - 06-18-2005
Muszę ją mieć!!!
-
Prisca - 06-18-2005
Scully napisał(a):po obejrzeniu "Mean Girls" postanowiłam, że wstępuję od dziś do plastików, oto będzie mój oręż.
Ja też, ja też. I pamiętaj Scully w piątki ubieramy się na różowo. A jeżeli, któraś z nas sie nie zastosuje, to nie możemy jeść razem lunchu ^^
Hehe, jak ktoś oglądał Mean Girls, zajarzy o co chodzi
-
Scully - 06-18-2005
Prisca napisał(a):Scully napisał(a):po obejrzeniu "Mean Girls" postanowiłam, że wstępuję od dziś do plastików, oto będzie mój oręż.
Ja też, ja też. I pamiętaj Scully w piątki ubieramy się na różowo. A jeżeli, któraś z nas sie nie zastosuje, to nie możemy jeść razem lunchu ^^
w przyszły piątek drżyjcie, brudne metaluchy!
-
Prisca - 06-18-2005
Scully napisał(a):Prisca napisał(a):Scully napisał(a):po obejrzeniu "Mean Girls" postanowiłam, że wstępuję od dziś do plastików, oto będzie mój oręż.
Właśnie. Porazi was róż, jakiego nie widzieliście
Oo' brzmi prawie jak jakaś apokaliptyczna przepowiednia końca

hehe
-
hier_kommt_die_sonne - 06-18-2005
Scully napisał(a):Prisca napisał(a):Scully napisał(a):po obejrzeniu "Mean Girls" postanowiłam, że wstępuję od dziś do plastików, oto będzie mój oręż.
Buahaha... Mean Girls rlz ;]
-
Lech - 06-18-2005
calkiem milo by bylo zobaczyc Wasze zdjecia w rozu

poprosimy zatem