-
goofi - 06-08-2005
az sie czlowiekowi milej zrobilo
-
~Rezz - 06-13-2005
Godziny odliczam do koncertu!!! - niech to wystarczy za komentarz.
Yeah!
8)
-
Pearl - 06-13-2005
~Rezz napisał(a):Godziny odliczam do koncertu!!! - niech to wystarczy za komentarz.
Yeah!
8)
Odliczam godziny, żeby się powiesić
-
goofi - 06-13-2005
no Pearl ja tez niestety nie moge jechac na ten koncert z przyczyn bardzo prostych
1 brak funduszy
2 JA JESTEM Z OPOLA!!!!
i cholera mnie bierze jak slysze o tym koncercie buuuuuuuuuu
-
Pearl - 06-13-2005
Nie mogę jechać na ten koncert z jednego pierdolonego powodu. Bo jest w WARSZAWIE! A mnie starsi nie chcą tak daleko puścić
Chyba sobie popłaczemy razem. We dwie zawsze raźniej
-
goofi - 06-13-2005
Pearl napisał(a):Nie mogę jechać na ten koncert z jednego pierdolonego powodu. Bo jest w WARSZAWIE! A mnie starsi nie chcą tak daleko puścić Chyba sobie popłaczemy razem. We dwie zawsze raźniej
hmm no nie wiem czy mozna wogule raznie plakac no ale ok , nie rozmawiajmy juz na ten temat bo mnie juz calkiem cholera wezmie
ps. czemu ten koncert nie moze byc w Katowicach
-
Pearl - 06-13-2005
Pocieszmy się tym, że Korn przyjeżdża na Śląsk
-
~Rezz - 06-13-2005
No bilety w cenie sprzyjającej powieszeniu conajmniej
hock: , ale to też w winy saportu jak przypuszczam :? , pierwszy raz w życiu tyle bule za koncert, drugie tyle mnie podróż wyniesie...ale trzeba sie jakoś zrehabilitować, bo Spodka do dziś nie moge odżałować.
-
goofi - 06-13-2005
Pearl napisał(a):Pocieszmy się tym, że Korn przyjeżdża na Śląsk
hura hura hip hip hura hura hip hip
-
Flynn - 06-13-2005
Ajana napisał(a):Ja tam ich za bardzo nie znam, bo słyszałam raptem pare utworów,ale ostatnio widziałam ich koncert w TV i bardzo mi się podobał.
Gdzie leciał ten koncert?? 8) nie oglądałem
-
Ajana - 06-13-2005
Na Vivie Plus.Zajebisty był,z Londynu.
8)
-
Flynn - 06-13-2005
Ajana napisał(a):Na Vivie Plus.Zajebisty był,z Londynu.
8)
ahaa ten 8) no ten to jest zajebisty
mam DVD z tym koncertem
tylko ja mam jeszcze takie fragmenty nakręcone jak rozdawali autografy to normalnie twierdzę że ci ludzie w anglii są pojebani jacyś
-
naamah - 06-13-2005
a ja bede taka zla i powiem, o zgrozo, ze bilecik na ich koncert mam
co wiecej, zabulilam polowe mniej
no i mieszkam w Warszawie
dobra, koniec tego dobrego
Sliknota cenie. No i mam w sumie do niego wielki sentyment. Uwielbiam "Iowe" i "Slipknota", choc M.F.K.R nie pogardze. Co do najnowszej plyty - nie slyszalam. ale z tego co czytam, moze nawet lepiej (?)
-
goofi - 06-13-2005
naamah napisał(a):a ja bede taka zla i powiem, o zgrozo, ze bilecik na ich koncert mam co wiecej, zabulilam polowe mniej no i mieszkam w Warszawie dobra, koniec tego dobrego
Sliknota cenie. No i mam w sumie do niego wielki sentyment. Uwielbiam "Iowe" i "Slipknota", choc M.F.K.R nie pogardze. Co do najnowszej plyty - nie slyszalam. ale z tego co czytam, moze nawet lepiej (?)
nie no musisz posluchac ich najnowszej plyty jest swietna
-
Flynn - 06-13-2005
naamah napisał(a):a ja bede taka zla i powiem, o zgrozo, ze bilecik na ich koncert mam co wiecej, zabulilam polowe mniej no i mieszkam w Warszawie dobra, koniec tego dobrego
jakto połowe mniej?? Czyżby kasjer miał dzień dobroci dla zwierząt??
nieno tak na poważnie to jak ty to zrobiłaś że połowe mniej za bilet dałaś?? Eh ja też bym sie przejechał ale cena mnie rozwala poprostu
hehe póki co to moge sie zagowolić tylko widokiem biletu (jako tapeta w kompie
) hehe....Pozdro for All