Forum Rockmetalshop
Slipknot... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Slipknot... (/thread-slipknot)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

- goofi - 06-08-2005

az sie czlowiekowi milej zrobilo Big Grin Big Grin Big Grin

- ~Rezz - 06-13-2005

Godziny odliczam do koncertu!!! - niech to wystarczy za komentarz.
Yeah! Big Grin Laughing Big Grin Laughing Big Grin Tongue

8)

- Pearl - 06-13-2005

~Rezz napisał(a):Godziny odliczam do koncertu!!! - niech to wystarczy za komentarz.
Yeah! Big Grin Laughing Big Grin Laughing Big Grin Tongue

8)
Odliczam godziny, żeby się powiesić Sad Crying or Very Sad Sad Crying or Very Sad Sad Crying or Very Sad Sad Crying or Very Sad Sad Crying or Very Sad

- goofi - 06-13-2005

no Pearl ja tez niestety nie moge jechac na ten koncert z przyczyn bardzo prostych
1 brak funduszy
2 JA JESTEM Z OPOLA!!!! Sad Sad Sad Sad

i cholera mnie bierze jak slysze o tym koncercie buuuuuuuuuu Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- Pearl - 06-13-2005

Nie mogę jechać na ten koncert z jednego pierdolonego powodu. Bo jest w WARSZAWIE! A mnie starsi nie chcą tak daleko puścić Sad Crying or Very Sad Sad Crying or Very Sad Chyba sobie popłaczemy razem. We dwie zawsze raźniej Sad

- goofi - 06-13-2005

Pearl napisał(a):Nie mogę jechać na ten koncert z jednego pierdolonego powodu. Bo jest w WARSZAWIE! A mnie starsi nie chcą tak daleko puścić Sad Crying or Very Sad Sad Crying or Very Sad Chyba sobie popłaczemy razem. We dwie zawsze raźniej Sad

hmm no nie wiem czy mozna wogule raznie plakac no ale ok , nie rozmawiajmy juz na ten temat bo mnie juz calkiem cholera wezmie

ps. czemu ten koncert nie moze byc w Katowicach Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- Pearl - 06-13-2005

Pocieszmy się tym, że Korn przyjeżdża na Śląsk Smile

- ~Rezz - 06-13-2005

No bilety w cenie sprzyjającej powieszeniu conajmniej Confusedhock: , ale to też w winy saportu jak przypuszczam :? , pierwszy raz w życiu tyle bule za koncert, drugie tyle mnie podróż wyniesie...ale trzeba sie jakoś zrehabilitować, bo Spodka do dziś nie moge odżałować. Crying or Very Sad Evil or Very Mad

- goofi - 06-13-2005

Pearl napisał(a):Pocieszmy się tym, że Korn przyjeżdża na Śląsk Smile

hura hura hip hip hura hura hip hip Big Grin Big Grin Big Grin

- Flynn - 06-13-2005

Ajana napisał(a):Ja tam ich za bardzo nie znam, bo słyszałam raptem pare utworów,ale ostatnio widziałam ich koncert w TV i bardzo mi się podobał.
Big Grin
Gdzie leciał ten koncert?? 8) nie oglądałem Crying or Very Sad

- Ajana - 06-13-2005

Na Vivie Plus.Zajebisty był,z Londynu.
8)

- Flynn - 06-13-2005

Ajana napisał(a):Na Vivie Plus.Zajebisty był,z Londynu.
8)
ahaa ten 8) no ten to jest zajebisty Big Grin mam DVD z tym koncertem Big Grin tylko ja mam jeszcze takie fragmenty nakręcone jak rozdawali autografy to normalnie twierdzę że ci ludzie w anglii są pojebani jacyś Big Grin Laughing

- naamah - 06-13-2005

a ja bede taka zla i powiem, o zgrozo, ze bilecik na ich koncert mam Angry co wiecej, zabulilam polowe mniej Angry no i mieszkam w Warszawie Surprised dobra, koniec tego dobrego Tongue

Sliknota cenie. No i mam w sumie do niego wielki sentyment. Uwielbiam "Iowe" i "Slipknota", choc M.F.K.R nie pogardze. Co do najnowszej plyty - nie slyszalam. ale z tego co czytam, moze nawet lepiej (?)

- goofi - 06-13-2005

naamah napisał(a):a ja bede taka zla i powiem, o zgrozo, ze bilecik na ich koncert mam Angry co wiecej, zabulilam polowe mniej Angry no i mieszkam w Warszawie Surprised dobra, koniec tego dobrego Tongue

Sliknota cenie. No i mam w sumie do niego wielki sentyment. Uwielbiam "Iowe" i "Slipknota", choc M.F.K.R nie pogardze. Co do najnowszej plyty - nie slyszalam. ale z tego co czytam, moze nawet lepiej (?)

nie no musisz posluchac ich najnowszej plyty jest swietna Tongue

- Flynn - 06-13-2005

naamah napisał(a):a ja bede taka zla i powiem, o zgrozo, ze bilecik na ich koncert mam Angry co wiecej, zabulilam polowe mniej Angry no i mieszkam w Warszawie Surprised dobra, koniec tego dobrego Tongue

jakto połowe mniej?? Czyżby kasjer miał dzień dobroci dla zwierząt?? Laughing nieno tak na poważnie to jak ty to zrobiłaś że połowe mniej za bilet dałaś?? Eh ja też bym sie przejechał ale cena mnie rozwala poprostu Sad hehe póki co to moge sie zagowolić tylko widokiem biletu (jako tapeta w kompie Rolleyes ) hehe....Pozdro for All