-
ReTuRn - 06-04-2005
Cala Polska przeprasza za w.w. strone...
-
Neth - 06-04-2005
a jest cos o spaniu pod wlasnym lozkiem? ponoc ta technika jest w stanie wzmocnic metafizyczne doznania zwiazane ze smiercia... <lol>
-
Pandora - 06-04-2005
Neth napisał(a):a jest cos o spaniu pod wlasnym lozkiem? ponoc ta technika jest w stanie wzmocnic metafizyczne doznania zwiazane ze smiercia... <lol>
Kij tam pod łozkiem. Ja wolę w trumnie.
A o te 'metafizyczne doznania' zapytam mój snowboard, właśnie pod łózkim leży
-
Vlkodlak - 06-04-2005
kłęby sierści mojego psa muszą mieć ciekawe życie. Dialog z nimi na pewno będzie bardzo gotyckim i metafizycznym przeżyciem. Całe swoje istnienie kłębki przeleżały w najmroczniejszych miejscach mojego pokoju. Także pod łóżkiem. Tam gdzie wzrok i ręka nie sięga.
-
Tomash - 06-04-2005
Jakby kot mojej siostry to przeczytał... mam nadzieje że ta strona to żart

nie wiem, od jakiegoś czasu mam alergie na ludzi dla których "smutek jest inspiracją duszy" i "w świetle księżyca odnajdują swą mroczną naturę" (cytaty wymyśliłem,ich ciekawsze wersje co miesiąc na ostatniej stronie metal hammera w rubryce "skrzynka kontaktowa")
-
Vlkodlak - 06-04-2005
masz coś do księżyca misiu?

Przepraszam, kapibaro
Księżyc jest fajny. Hihi
-
Tomash - 06-04-2005
Księżyc jest fajny

(
we like the moooon 
)
-
Kaktus. - 06-04-2005
a pamiętacie gotyckie forum też niektórzy myśleli że to serio tak samo nie sądze aby to serio było
-
Aeroth - 06-04-2005
co to za strona wogole jest? I czemu tam nic o sexie niema? Niema sexu niema gotyku i niech autorka spierdala ;]
@Het: "bla bla bla Baby Bats" a gdzie "Copyrighted by Aeroth"??
Gotykowca wal z Gumowca :>
Edit: w dodatku napisała, że ma 21 lat. Tyle to ona chyba miała w poprzednim wcieleniu.
Ale i tak czekam na otworzenie działu: "Zdjęcia Umarłych" To będzie dopiero czad!
Szkoda też, że nie dała żadnych melanholijnych i smutnych wierszy z tytułami: "Mrok" "Ciemność" oraz "Śmierć"
-
The_hanged_man - 06-04-2005
Czekam niecierpliwie aż powstanie forum...
-
Axel - 06-05-2005
dupa a nie gotycka, moj pająk nad drzwiami jest bardziej gotycki niż ta strona hyhyhyhy szkoda mi takich ludzi.
-
metallgirl - 06-05-2005
ja tam sie gothikiem nie interesuje...ale ostatnio klasowy satan mowil mi,ze jest "
gothem,znaczy jakas murderdoll"

,nigdy o tym nie slyszalam,to cos nowego?

hock:
-
Nivo - 06-13-2005
strona nie działa???
buuuuuuuu
-
Lucy - 06-16-2005
-lilith- napisał(a):Tak już poza głupotą autorki strony, która widocznie jest feministką- to strona chyba tylko dla dziewczyn:
Cytat: Typy ubrań : długie spódnice i suknie, płaszcze,gorsety, rękawiczki, peleryny.
Panowie, wbijajcie sie w spódnice!
a niby czemu nie?
-
Ymir - 06-19-2005
Cytat:widzalam kilku facetow w gorsetach. niezbyt ciekawy widok
Nie chodzi o to, by było ciekawie, tylko żeby było mhocznie i ghotycko
Cytat:CAŁE WOJEWÓDZTWO ŚLĄSKIE PRZEPRASZA ZA:http://gotsajt.webpark.pl/
całe województwo Mazowieckie DZIĘKUJE za:
http://gotsajt.webpark.pl/