-
Lech - 06-10-2005
ja tam tez nie spie dlugo, ale zeby do 4.00- to przegiecie juz

do szkoly mialem 20km, bo z wioski chlopak jestem, wstawalem przez trzy lata o 6.00
-
-lilith- - 06-10-2005
Że przegięcie, to ja to wiem. A efekty tego są na lekcjach. Chociaz jakoś już po szkole nie jestem zmęczona... Dziwne, bo ostatnio to nawet na ławce się zaczęłam kłaść, tak mi się spać chce... A tak poza tym to zaraz zostaniemy zjechani przez modów za te offtopy
-
Lech - 06-10-2005
-lilith- napisał(a):Że przegięcie, to ja to wiem. A efekty tego są na lekcjach. Chociaz jakoś już po szkole nie jestem zmęczona... Dziwne, bo ostatnio to nawet na ławce się zaczęłam kłaść, tak mi się spać chce... A tak poza tym to zaraz zostaniemy zjechani przez modów za te offtopy 
cholera, ja juz zapomnialem o czym topic jest wogole

a za offtopy serdecznie przepraszamy i juz nie bedziemy- prawda lilith?
-
-lilith- - 06-10-2005
O tak, prawda

( no i kolejny

)
-
Scully - 06-10-2005
-lilith- napisał(a):A co ja zrobiłam z siebie błazna ? 
Nie, zostałaś przymuszana do tego
-
-lilith- - 06-10-2005
Jedyne do czego zostałam przymuszona to do słuchania durnego Sznapiego przez połowę lekcji, a i tak się wyłączyłam i czytałam po prostu książke
-
Scully - 06-10-2005
ja sama śpiewałam schnappiego przez pół fizyki z okazji otrzymania -2 ze sprawdzianu, było miło
-
Druciak - 06-20-2005
Scully napisał(a):ja sama śpiewałam schnappiego przez pół fizyki z okazji otrzymania -2 ze sprawdzianu, było miło 
odprawmy nad nią egzorcyzmy
-
Scully - 06-20-2005
Druciak napisał(a):Scully napisał(a):ja sama śpiewałam schnappiego przez pół fizyki z okazji otrzymania -2 ze sprawdzianu, było miło 
odprawmy nad nią egzorcyzmy 
chętnie zobaczę jak sz{m}atan ze mnie wychodzi, nie inaczej!
-
Ajana - 06-20-2005
Ja tam lubię Schnappiego.A zresztą wolałam strzelać do Teletubisiów.
-
hEx - 07-02-2005
hahaHAHA...no nie wierze....rozplakałem sie, mam kolege w klasie co dostał ksywe sznapi
-
Vlkodlak - 07-02-2005
schnappiego nie znam, ale już sama piosenka wywołuje u mnie obłęd w oczach i chęć mordu. A teletubisie? No cóż, bardzo mi sympatycznie było jak rozkwaszałam ich główki