Forum Rockmetalshop
TOOL - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: TOOL (/thread-tool)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- Kalin - 02-09-2005

Cytat:a teledyski ryją muzg tak przyjemnie że aż miło się je ogląda
No faktycznie widać że ryją Laughing
Musk Laughing

- Helu - 02-10-2005

ups... wydało się... jestem sześcioletnim analfabetą
nie wywalajcie mnie z forum pliz

- Anonymous - 02-10-2005

Helu napisał(a):tool- hmmm jakepiej wyrobieni muzycy rockowi ja kcem tak grać a teledyski ryją muzg tak przyjemnie że aż miło się je ogląda PARABOL wymiata :!: :!: :!: :!:
teledyski są pier*olnięte tak jak cała ich twórczość
cała shizo

- Kamael - 02-10-2005

Heh, ja kiedyś znalazłem stronkę, na której ostrzegano młodych ludzi przed muzyką i tekstami Tool'a. Laughing Nieźle się uśmiałem.
A teraz czekam z niecierpliwością na nową ich płytkę... Ech, ach... Ja już ją chcę mieć... Big Grin
Teledysków dawno nie oglądałem, dobrze, że mi przypomnieliście, zaraz sobie włączę ;].

- Helu - 02-10-2005

zraniłeś me uczucia moofiąć tak nie ładnie o mojej najlepsiejszej kapeli T O O L W Y M I A T A i nic albo nikt tego nie zmieni a teledyski opierające swą fabułę na akcjach typu: trupy, kosy, 666 itd poprostu mnie śmieszą :p

- Anonymous - 02-10-2005

tool wcale nie wymiata, jest zespołem najwyżej mniej niż przeciętny. Wink

- Kalin - 02-10-2005

DeMoN.|. napisał(a):tool wcale nie wymiata, jest zespołem najwyżej mniej niż przeciętny. Wink
Zgadzam się!
Usypiający jest strasznie...
1/10 ;]

- hegemon88 - 02-10-2005

Helu napisał(a):teledyski opierające swą fabułę na akcjach typu: trupy, kosy, 666 itd poprostu mnie śmieszą :p

To pewnie dlatego ze jestes pozerem i niszcza cie bardziej true teledyski.

- ReTuRn - 02-10-2005

ROTFL hegemon...

Po prostu sa dla niego glupie, albo bycie true negatywnie mu sie kojarzy (tak jak mi). Umie chlopak odroznic muzyke od tej calej pseudo-ideologicznej otoczki...

- Helu - 02-10-2005

Cytat:To pewnie dlatego ze jestes pozerem i niszcza cie bardziej true teledyski.
true buahahahahaha

a niszczy to mnie głupota takich ludzi jak ty
Cytat:Po prostu sa dla niego glupie, albo bycie true negatywnie mu sie kojarzy (tak jak mi). Umie chlopak odroznic muzyke od tej calej pseudo-ideologicznej otoczki...
są tu jacyś normalni ludzie Big Grin

- Kamael - 02-10-2005

Kwestia gustu, Wam się Tool nie podoba, my go kochamy i tak pozostanie.

- Helu - 02-11-2005

fakt faktem to napewno nie jest metalem tylko do jakiego gatunku go zaliczyć???????????????
o ile można mówić o gatunku w przypadku TOOL`a:]

- Anonymous - 02-11-2005

Helu napisał(a):fakt faktem to napewno nie jest metalem tylko do jakiego gatunku go zaliczyć???????????????
o ile można mówić o gatunku w przypadku TOOL`a:]
jeśli nie metal to kupa Smile

- Kamael - 02-11-2005

Ech, cóż za ignorancja...

Co do gatunku do jakiego możnaby zaliczyć Tool'a - nie mam pojęcia, ale jest mi wszystko jedno jak to się zwie. Muzyka jest świetna/cudowna/fantastyczna i to mi wystarcza.

- Acrid - 02-11-2005

A ja wlasnie znikam posluchac TOOLa z szafy do piwa, hehe (; Ignoranci (;