Forum Rockmetalshop
Definicja Black Metalu - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Definicja Black Metalu (/thread-definicja-black-metalu)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

- kaśka - 05-17-2005

a co koledzy sie zapytali co to black metal i szukasz definicji, bo nie umiesz odpowiedziec? jak czegos nie rozumiesz i nie rozpoznajesz, to lepiej sie tym nie baw. lepiej zajmij sie latwym do zdefiniowania i rozroznienia disko, a glupie pytania zostaw na nocne przemyslenia i rozmowy z samym soba.

- Necroblood - 05-17-2005

kaśka napisał(a):a co koledzy sie zapytali co to black metal i szukasz definicji, bo nie umiesz odpowiedziec? jak czegos nie rozumiesz i nie rozpoznajesz, to lepiej sie tym nie baw. lepiej zajmij sie latwym do zdefiniowania i rozroznienia disko, a glupie pytania zostaw na nocne przemyslenia i rozmowy z samym soba.

yyyyyyyyyy do kogo był ten post? Laughing Laughing

- kaśka - 05-17-2005

nie do Ciebie Laughing Laughing

- Nivo - 05-18-2005

kasiu widzę że mądrością nie grzeszysz... po prostu chciałbym poznać zdanie innych to wszystko... no i oczywiście posłuchać zespółów, które wytypują! Smile

Napaść na mnie była według mnie całkowicie niezrozumiała. jakieś problemy masz?

- nanus - 05-18-2005

Nivo....to nie była napaść Laughing widze ze masz nawet problem z rozpoznawaniem kobiecych intencjiSmile co do zespołów to polecam MasseMord...ale ten polski Big Grin

- nanus - 05-18-2005

jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach... Big Grin wiec masz lekki problem...

Re: Definicja Black Metalu - Anonymous - 05-18-2005

KelThuz napisał(a):z black metalem mamy do czynienia, gdy gra Venom, Bathory, Celtic Frost, Hellhammer, w porywach Mercyful Fate.
to widać najlepiej na "DBTO"

- seelenleib - 05-18-2005

nanus napisał(a):jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach... Big Grin wiec masz lekki problem...

nie takie rzeczy na mp3 sa...
jak sie postarasz to znajdziesz

edit:
a co do wypowiedzi kaśki to dla mnie brzmiala zdecydowanie jak atak

- nanus - 05-18-2005

seelenleib... raczej nie znajdzie tego Smile to nie byl atak, wg bardzo dobrze napisała...moze troszke za ostro, ale wiesz nalezalo sie

- Mario1349 - 05-18-2005

nanus napisał(a):jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach... Big Grin wiec masz lekki problem...
kto ci tak powiedział? Laughing Tongue

- nanus - 05-18-2005

po pierwsze nie "MasaMord" tylko MasseMord Laughing... po drugie chyba ze na stronie zespolu...ale to tylko chyba ze 2 utwory i to nie pelne...po trzecie to znajdz i daj linka... Laughing Laughing Laughing

- a - 05-18-2005

LOL
jak nie.
(zakladajac ze ci o massemord chodzi)

- nanus - 05-18-2005

no tak...a o ktorym mowisz...? Big Grin Big Grin Big Grin

- a - 05-18-2005

:? :? polskim?

- kaśka - 05-18-2005

Nivo napisał(a):kasiu widzę że mądrością nie grzeszysz... po prostu chciałbym poznać zdanie innych to wszystko... no i oczywiście posłuchać zespółów, które wytypują! Smile

Napaść na mnie była według mnie całkowicie niezrozumiała. jakieś problemy masz?

Kwestię mojej mądrości i grzeszenia nią pozostawie do dowolnej interpretacji. Jeśli o problemy chodzi, to pewnie mam ich całą masę, ale ty się do nich nie zaliczasz. Swojej wypowiedzi nie nazwałabym napaścią, a raczej zwykłą reakcją, na niecodzienne i dla mnie idiotyczne pytanie na raczej niskim poziomie. Słuchaj sobie raczej zespołów, które sam wytypujesz (tak przy okazji). Wybacz mi moje zaskoczenie tak niewinnym w gruncie rzeczy pytaniem i nie stresuj się zbytnio Laughing