-
kaśka - 05-17-2005
a co koledzy sie zapytali co to black metal i szukasz definicji, bo nie umiesz odpowiedziec? jak czegos nie rozumiesz i nie rozpoznajesz, to lepiej sie tym nie baw. lepiej zajmij sie latwym do zdefiniowania i rozroznienia disko, a glupie pytania zostaw na nocne przemyslenia i rozmowy z samym soba.
-
Necroblood - 05-17-2005
kaśka napisał(a):a co koledzy sie zapytali co to black metal i szukasz definicji, bo nie umiesz odpowiedziec? jak czegos nie rozumiesz i nie rozpoznajesz, to lepiej sie tym nie baw. lepiej zajmij sie latwym do zdefiniowania i rozroznienia disko, a glupie pytania zostaw na nocne przemyslenia i rozmowy z samym soba.
yyyyyyyyyy do kogo był ten post?
-
kaśka - 05-17-2005
nie do Ciebie
-
Nivo - 05-18-2005
kasiu widzę że mądrością nie grzeszysz... po prostu chciałbym poznać zdanie innych to wszystko... no i oczywiście posłuchać zespółów, które wytypują!
Napaść na mnie była według mnie całkowicie niezrozumiała. jakieś problemy masz?
-
nanus - 05-18-2005
Nivo....to nie była napaść

widze ze masz nawet problem z rozpoznawaniem kobiecych intencji

co do zespołów to polecam MasseMord...ale ten polski
-
nanus - 05-18-2005
jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach...

wiec masz lekki problem...
Re: Definicja Black Metalu - Anonymous - 05-18-2005
KelThuz napisał(a):z black metalem mamy do czynienia, gdy gra Venom, Bathory, Celtic Frost, Hellhammer, w porywach Mercyful Fate.
to widać najlepiej na "DBTO"
-
seelenleib - 05-18-2005
nanus napisał(a):jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach...
nie takie rzeczy na mp3 sa...
jak sie postarasz to znajdziesz
edit:
a co do wypowiedzi kaśki to dla mnie brzmiala zdecydowanie jak atak
-
nanus - 05-18-2005
seelenleib... raczej nie znajdzie tego

to nie byl atak, wg bardzo dobrze napisała...moze troszke za ostro, ale wiesz nalezalo sie
-
Mario1349 - 05-18-2005
nanus napisał(a):jeszcze ja....słuchaj Nivo...ale MasaMord nie znajdziesz na mpchujkach...
kto ci tak powiedział?
-
nanus - 05-18-2005
po pierwsze nie "MasaMord" tylko
MasseMord 
... po drugie chyba ze na stronie zespolu...ale to tylko chyba ze 2 utwory i to nie pelne...po trzecie to znajdz i daj linka...
-
a - 05-18-2005
LOL
jak nie.
(zakladajac ze ci o massemord chodzi)
-
nanus - 05-18-2005
no tak...a o ktorym mowisz...?
-
a - 05-18-2005
:? :? polskim?
-
kaśka - 05-18-2005
Nivo napisał(a):kasiu widzę że mądrością nie grzeszysz... po prostu chciałbym poznać zdanie innych to wszystko... no i oczywiście posłuchać zespółów, które wytypują! 
Napaść na mnie była według mnie całkowicie niezrozumiała. jakieś problemy masz?
Kwestię mojej mądrości i grzeszenia nią pozostawie do dowolnej interpretacji. Jeśli o problemy chodzi, to pewnie mam ich całą masę, ale ty się do nich nie zaliczasz. Swojej wypowiedzi nie nazwałabym napaścią, a raczej zwykłą reakcją, na niecodzienne i dla mnie idiotyczne pytanie na raczej niskim poziomie. Słuchaj sobie raczej zespołów, które sam wytypujesz (tak przy okazji). Wybacz mi moje zaskoczenie tak niewinnym w gruncie rzeczy pytaniem i nie stresuj się zbytnio