-
Kamael - 06-30-2005
Tak, "Minerva" naprawdę im się udała
![Smile Smile](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/smile.png)
.
-
hEx - 07-01-2005
świetna kapela, warto posłuchac i tyle ;], nie jestem ich wielkim fanem ale lubie ich
-
neo_vir - 07-01-2005
Rok temu chyba sie 'styknalem' ... calkiem niezla kapelka ... napewno do posluchania ...
-
Kaktus. - 07-02-2005
no mam jedną płytke white pony szczerze jak dla mnie bardzo doby album innych nie znam trzeba by to zmienić i się zapoznać
-
Asymii - 08-09-2005
Nie wnieśli nic nowego do rynku muzycznego, graja chwilami monotonnie, a innym razem wokal jest za bardzo lightowy...ale moge powiedziec ze kilka ich piosenek mozna posluchac, jesli juz naprawde nie ma sie nic dobrego do zaoferowania. [ok: Change, My own summer, Needles and pins, When girls telephone boys i Hexagram]
-
MaFFej - 08-09-2005
Mam bardzo mieszane uczuica na ich temat - mają kawałki, których nienawidzę (choćby "Back to School" :? ) ale są i takie, które słucha się bardzo przyjemnie (np. ten numer z OST do Residenta2 - tytułu ne pamiętam). Ogólnie to mi "dyndają" i "powiewają" - jakby ich nie było to bym się nie popłakał...
-
TooLfan - 10-16-2005
Hm...Pierwszy raz z tym zespolem zetknolem sie o dziwo na Vivie.Tytulu kawalka nie pamietam przypadl mi do gustu refren (Suck,Suck,Suck....)
![Big Grin Big Grin](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/biggrin.png)
Pozniej dowiedzialem sie o ich utworze z Maynardem i od tamtej pory polowalem na ich plyte.Po okolo tygodniu udalo sie i w moje lapy trafila plyta "White Pony" I powiem tak wokal jest dla mnie troche dziwny jakis taki monotonny.Czasem stworza cos fajnego (Elite neizla hardcorowa jazda,Street Carp,Korea,Change) i oczywiscie Passenger z MJK a reszta hm....kiepska Ogolnie szanuje zespol ale do pana Moreno mam wiele zastrzezen!I dziwie sie ze wiele osob tak bardzo sie nim zachwyca
-
Toolica - 10-31-2005
TooLfan napisał(a):Hm...Pierwszy raz z tym zespolem zetknolem sie o dziwo na Vivie.Tytulu kawalka nie pamietam przypadl mi do gustu refren (Suck,Suck,Suck....)
Pozniej dowiedzialem sie o ich utworze z Maynardem i od tamtej pory polowalem na ich plyte.Po okolo tygodniu udalo sie i w moje lapy trafila plyta "White Pony" I powiem tak wokal jest dla mnie troche dziwny jakis taki monotonny.Czasem stworza cos fajnego (Elite neizla hardcorowa jazda,Street Carp,Korea,Change) i oczywiscie Passenger z MJK a reszta hm....kiepska Ogolnie szanuje zespol ale do pana Moreno mam wiele zastrzezen!I dziwie sie ze wiele osob tak bardzo sie nim zachwyca
Hmmm... Nie słyszałam tego kawałka z Maynardem, fajny? Trzeba kupić płytkę w necie...
-
Lady Novir - 11-12-2005
Czasem ich słucham..
-
bamelotka - 06-28-2006
Deftones - słucham, bardzo lubię. Głos Chino, oryginalne, dobitne texty - czego chceić więcej. Moej ulubione utwory to Knife Party, Passenger, Digital Bath, My Own Summer, Minevra...
-
Mientky - 07-01-2006
huh, temat jak dla mnie. Defotnes to jedna z moich ulubionych kapel. W sumie wyliczanie ulubionych kawałków mija sie z celem (prawie na każdej plycie poza Self Titled jest ich pare) ale jako tej najlepsze wymienie: nosebleed, headup z maxem cavalera, dai the flu, when girls telephone boys, savory, sinatra, wax and wayne.
-
Przemek87 - 07-23-2006
Niesamowita muza, niewiarygodny wokalista. Moreno ma niesamowita barwę glosu. kto tego nie docenia jest ignorantem. Deftones sa jednym z najoryginalniejszych i najciekawszych zjawisk alternatywnego rocka przełomu tysiąclecie. Uwielbiam album "White Pny", ale starsze płyty tez są OK. Najczęściej słucham kawałków "Korea" "Be Quiet And Drive" i "Digital Bath"