Forum Rockmetalshop
Subkultury Młodzieżowe - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Subkultury Młodzieżowe (/thread-subkultury-m%C5%82odzie%C5%BCowe)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- hier_kommt_die_sonne - 04-27-2005

Cytat:Heavymetalowcy (...) spotykają się głównie na koncertach, meczach piłkarskich, gdzie są agresywni i dokonują czynów typowo chuligańskich.
Kto idzie ze mną na mecz podokonywać troche czynów chuliganskich? Smile

- Tomash - 04-27-2005

aXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.

Masz coś do jeansowych kamizelek? Mad Angry

Cytat:Antagonistami ich są depechowcy - to fani zespołu Depeche Mode. Są bezideowi, nastawieni na słuchanie muzyki, noszą wzorzyste kolorowe chustki, podcinają włosy z boków pozostawiając z przodu charakterystyczny kwadracik. To przede wszystkim uczestnicy bójek na koncertach i dyskotekach.

Pamiętam te czasy(jak to brzmi Laughing ) kiedy do słuchania Depeche mode wstyd było się przyznać, a teraz?! co druga metalowa kapela nagrywa ich covery, świat schodzi na psy Big Grin

Cytat: Subkultura punków uaktywnia się w sezonie letnim
Laughing Question Big Grin

- Tuomasss - 04-27-2005

Tomash napisał(a):

Bo wtedy można iść do parku na wino? :? Laughing Laughing

- Tomash - 04-27-2005

Tuomasss napisał(a):
Tomash napisał(a):

Bo wtedy można iść do parku na wino? :? Laughing Laughing

Czyli nie jestam pankiem, bo zdażyło mi się pić piwo, na dworze, w styczniu, przy temperaturze ok. -20C Big Grin

- aXe Rose - 04-27-2005

Tomash napisał(a):
aXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.

Broń Szatan Big Grin nawet Slash, który jest moim idolem, w takiej chodził. Tylko że jakoś niewielu widuję metali w takich kamizelkach nałożonych na ramonki (tylko Slasha chyba dotąd widziałem Tongue )

- grzybiarz - 04-27-2005

Zimą też sie da Smile
Nie jestem punkiem ale wiem co to znaczy "Komandos Zimą" Smile

- aXe Rose - 04-27-2005

grzybiarz napisał(a):Zimą też sie da Smile
Nie jestem punkiem ale wiem co to znaczy "Komandos Zimą" Smile
Ja też, ja też, ja też Smile

- Neth - 04-27-2005

aXe Rose napisał(a):
Tomash napisał(a):

Broń Szatan Big Grin nawet Slash, który jest moim idolem, w takiej chodził. Tylko że jakoś niewielu widuję metali w takich kamizelkach nałożonych na ramonki (tylko Slasha chyba dotąd widziałem Tongue )
chodz po knajpach to zobaczysz Tongue zycie nie konczy sie na komandosie w parku

- aXe Rose - 04-27-2005

Neth napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Tomash napisał(a):

chodz po knajpach to zobaczysz Tongue zycie nie konczy sie na komandosie w parku
Widocznie chodzę po niewłaściwych klubach i koncertach (albo wchodzę do nich zbyt najebany Tongue )

- velvetova - 04-27-2005

Tomash napisał(a)::

Cytat:Antagonistami ich są depechowcy - to fani zespołu Depeche Mode. Są bezideowi, nastawieni na słuchanie muzyki, noszą wzorzyste kolorowe chustki, podcinają włosy z boków pozostawiając z przodu charakterystyczny kwadracik. To przede wszystkim uczestnicy bójek na koncertach i dyskotekach.

Pamiętam te czasy(jak to brzmi Laughing ) kiedy do słuchania Depeche mode wstyd było się przyznać, a teraz?! co druga metalowa kapela nagrywa ich covery, świat schodzi na psy Big Grin
masz cos do Depeche Mode???sa zajebisci...a pozatym ja nie slyszalam jeszcze zeby ktos sie nie przyznawal ze ich slucha...no i bardzo dobrze ze nagrywaja ich covery...uwielbiam ich sluchac...

- LCF - 04-28-2005

Pandora napisał(a):http://fakty.interia.pl/news?inf=616962

Ten kto napisal ten artykul jest takim samym debilem i ignorantem jak ten Rysio Nowak z komitetu do walk z sektami. O satanizmie obaj maja takie pojecie, jak moi dziadkowie, czyli mowiac ogolnie- zadne. Definicja satanizmu podana pod koniec tego tekstu-perelki jest tak pocieszna, ze boki zrywac. Jak sie tak dluzej nad nia zastanowic, to by pod to wszystko podciagnac.
No coz- brak slow. Debilizm w czystej postaci. Zaorac palantow ktorzy nie wiedza sami o czym pisza. No ale czego mozna sie spodziewac od szmatlawcowych portali i gazet w tym skatoliczonym do szpiku kosci panstwie?

- Calmwater - 04-28-2005

Confusedhock: O mój Boże,to jestem satanistą! Sad Laughing Teksty świetne,gratuluję znalazcom!Tylko,cholera,jednak pozer jestem,muszę się bardziej starać...To kto idzie ze mną na mecz natłuc kilku spokojnych kibiców? Big Grin Laughing

- ReTuRn - 04-28-2005

Cytat:w tym skatoliczonym do szpiku kosci panstwie?

Ze tak zacytuje wypowiedz, na temat ktorej juz kiedys byla mala wrzawa (Autorstwa bodajrze Demona j.)

Pierdolisz.

- Mariusz P. - 04-29-2005

Cytat:"Heavymetalowcy-(...) młodzież szkolną w wieku od 15 do 20 lat(...)"

hmmm....błąd!!! ja mam 15 -stke na karku i słucham od roku więc w tamtym roku nie mogłem być "metalem"... Question ,Tilomus ma chyba 13-14 lat (nie pamiętam) więc też nie może być "metalem",co?

Acrid prosimy cię podaj adres tej strony z której to
wziąłeś a zrobimy z niej mały poligon dla młodych
hakerów.... Smile (żarcik)

- hier_kommt_die_sonne - 04-29-2005

Mariusz P. napisał(a):Tilomus ma chyba 13-14 lat
Jak mogles go wydac...
Mariusz P. napisał(a):Acrid prosimy cię podaj adres tej strony z której to
wziąłeś a zrobimy z niej mały poligon dla młodych
hakerów.... Smile (żarcik)
Uwierzcie mi, nic Wam ten adres nie da.Smile