-
hier_kommt_die_sonne - 04-27-2005
Cytat:Heavymetalowcy (...) spotykają się głównie na koncertach, meczach piłkarskich, gdzie są agresywni i dokonują czynów typowo chuligańskich.
Kto idzie ze mną na mecz podokonywać troche czynów chuliganskich?
-
Tomash - 04-27-2005
aXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.
Masz coś do jeansowych kamizelek?
Cytat:Antagonistami ich są depechowcy - to fani zespołu Depeche Mode. Są bezideowi, nastawieni na słuchanie muzyki, noszą wzorzyste kolorowe chustki, podcinają włosy z boków pozostawiając z przodu charakterystyczny kwadracik. To przede wszystkim uczestnicy bójek na koncertach i dyskotekach.
Pamiętam te czasy(jak to brzmi

) kiedy do słuchania Depeche mode wstyd było się przyznać, a teraz?! co druga metalowa kapela nagrywa ich covery, świat schodzi na psy
Cytat: Subkultura punków uaktywnia się w sezonie letnim
-
Tuomasss - 04-27-2005
Tomash napisał(a):Cytat: Subkultura punków uaktywnia się w sezonie letnim

Bo wtedy można iść do parku na wino? :?
-
Tomash - 04-27-2005
Tuomasss napisał(a):Tomash napisał(a):Cytat: Subkultura punków uaktywnia się w sezonie letnim

Bo wtedy można iść do parku na wino? :?

Czyli nie jestam pankiem, bo zdażyło mi się pić piwo, na dworze, w styczniu, przy temperaturze ok. -20C
-
aXe Rose - 04-27-2005
Tomash napisał(a):aXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.

Broń Szatan

nawet Slash, który jest moim idolem, w takiej chodził. Tylko że jakoś niewielu widuję metali w takich kamizelkach nałożonych na ramonki (tylko Slasha chyba dotąd widziałem

)
-
grzybiarz - 04-27-2005
Zimą też sie da

Nie jestem punkiem ale wiem co to znaczy "Komandos Zimą"
-
aXe Rose - 04-27-2005
grzybiarz napisał(a):Zimą też sie da 
Nie jestem punkiem ale wiem co to znaczy "Komandos Zimą" 
Ja też, ja też, ja też
-
Neth - 04-27-2005
aXe Rose napisał(a):Tomash napisał(a):aXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.

Broń Szatan
nawet Slash, który jest moim idolem, w takiej chodził. Tylko że jakoś niewielu widuję metali w takich kamizelkach nałożonych na ramonki (tylko Slasha chyba dotąd widziałem
)
chodz po knajpach to zobaczysz

zycie nie konczy sie na komandosie w parku
-
aXe Rose - 04-27-2005
Neth napisał(a):aXe Rose napisał(a):Tomash napisał(a):aXe Rose napisał(a):I skąd oni wytrzasnęli te jeansowe kamizelki na skórzanych kurtkach? Rotfl.

Broń Szatan
)
chodz po knajpach to zobaczysz
zycie nie konczy sie na komandosie w parku
Widocznie chodzę po niewłaściwych klubach i koncertach (albo wchodzę do nich zbyt najebany

)
-
velvetova - 04-27-2005
Tomash napisał(a)::
Cytat:Antagonistami ich są depechowcy - to fani zespołu Depeche Mode. Są bezideowi, nastawieni na słuchanie muzyki, noszą wzorzyste kolorowe chustki, podcinają włosy z boków pozostawiając z przodu charakterystyczny kwadracik. To przede wszystkim uczestnicy bójek na koncertach i dyskotekach.
Pamiętam te czasy(jak to brzmi
) kiedy do słuchania Depeche mode wstyd było się przyznać, a teraz?! co druga metalowa kapela nagrywa ich covery, świat schodzi na psy 
masz cos do Depeche Mode???sa zajebisci...a pozatym ja nie slyszalam jeszcze zeby ktos sie nie przyznawal ze ich slucha...no i bardzo dobrze ze nagrywaja ich covery...uwielbiam ich sluchac...
-
LCF - 04-28-2005
Pandora napisał(a):http://fakty.interia.pl/news?inf=616962
Ten kto napisal ten artykul jest takim samym debilem i ignorantem jak ten Rysio Nowak z komitetu do walk z sektami. O satanizmie obaj maja takie pojecie, jak moi dziadkowie, czyli mowiac ogolnie- zadne. Definicja satanizmu podana pod koniec tego tekstu-perelki jest tak pocieszna, ze boki zrywac. Jak sie tak dluzej nad nia zastanowic, to by pod to wszystko podciagnac.
No coz- brak slow. Debilizm w czystej postaci. Zaorac palantow ktorzy nie wiedza sami o czym pisza. No ale czego mozna sie spodziewac od szmatlawcowych portali i gazet w tym skatoliczonym do szpiku kosci panstwie?
-
Calmwater - 04-28-2005

hock: O mój Boże,to jestem satanistą!

Teksty świetne,gratuluję znalazcom!Tylko,cholera,jednak pozer jestem,muszę się bardziej starać...To kto idzie ze mną na mecz natłuc kilku spokojnych kibiców?
-
ReTuRn - 04-28-2005
Cytat:w tym skatoliczonym do szpiku kosci panstwie?
Ze tak zacytuje wypowiedz, na temat ktorej juz kiedys byla mala wrzawa (Autorstwa bodajrze Demona j.)
Pierdolisz.
-
Mariusz P. - 04-29-2005
Cytat:"Heavymetalowcy-(...) młodzież szkolną w wieku od 15 do 20 lat(...)"
hmmm....błąd!!! ja mam 15 -stke na karku i słucham od roku więc w tamtym roku nie mogłem być "metalem"...

,Tilomus ma chyba 13-14 lat (nie pamiętam) więc też nie może być "metalem",co?
Acrid prosimy cię podaj adres tej strony z której to
wziąłeś a zrobimy z niej mały poligon dla młodych
hakerów....

(żarcik)
-
hier_kommt_die_sonne - 04-29-2005
Mariusz P. napisał(a):Tilomus ma chyba 13-14 lat
Jak mogles go wydac...
Mariusz P. napisał(a):Acrid prosimy cię podaj adres tej strony z której to
wziąłeś a zrobimy z niej mały poligon dla młodych
hakerów....
(żarcik)