Forum Rockmetalshop
Kościelny sex?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Kościelny sex?? (/thread-ko%C5%9Bcielny-sex)

Strony: 1 2 3

- Syska - 04-16-2005

heh u mnie w patafi 2 lata temu proboszcz dawal slub swojej corce....rok temu wnukowi chrzest dawal... a pozatym pul parafi w karty przegral...

- Valhalla - 04-16-2005

Eh Tongue Sama mam kumpla co do seminarium poszedl Tongue Ale On sie nadawal Big Grin A co do ksieciunia, coz czytalam o duzo ciekawszych rzeczach, ktore sobie ludzie w tylek powsadzali Laughing Laughing Laughing

- Syska - 04-16-2005

heh troche odbiegne od tematu ale to niezle jest. kolega mi opowiadal ze jakas dziewczyna sie kaszanka zaspakajala i i jej sie w srodku zlamala...musiala isc z tym do ginekologa...heh ludzie to pomysly maja

- Frustra - 04-16-2005

Valhalla napisał(a):Eh Tongue Sama mam kumpla co do seminarium poszedl Tongue Ale On sie nadawal Big Grin A co do ksieciunia, coz czytalam o duzo ciekawszych rzeczach, ktore sobie ludzie w tylek powsadzali Laughing Laughing Laughing

np wiertarki... albo sokowirówkę, ale to długa historia mojego "kumpla".

- whatsername - 04-16-2005

Frustra napisał(a):
Valhalla napisał(a):Eh Tongue Sama mam kumpla co do seminarium poszedl Tongue Ale On sie nadawal Big Grin A co do ksieciunia, coz czytalam o duzo ciekawszych rzeczach, ktore sobie ludzie w tylek powsadzali Laughing Laughing Laughing

Hehehe fajny "kumpel" Tongue

- aXe Rose - 04-16-2005

Co za czasy... kiedyś ludziom wystarczało zwykłe walenie gruchy Big Grin

- Frustra - 04-16-2005

whatsername napisał(a):
Frustra napisał(a):

zaczęło się od tego że walnął opis na gg "MAM W DUPIE TWOJĄ WIERTARKĘ!". Nie sprawdzaliśmy, czy to prawda, ale poszło już z górki... praktycznie sądzimy, ze każdego dnia ma coś innego. (i zastanawia mnie jak on na rowerze jeździ :? )

- deathless - 04-16-2005

O Bożeee.. co ja tu czytam.
Buhahaha.
Nie, no świetnie.
Ludzie są cudownymi istotami Laughing

A słyszeliście o kaszance? Big Grin
Buhahaha.

- whatsername - 04-16-2005

Frustra napisał(a):
whatsername napisał(a):
Frustra napisał(a):

zaczęło się od tego że walnął opis na gg "MAM W DUPIE TWOJĄ WIERTARKĘ!". Nie sprawdzaliśmy, czy to prawda, ale poszło już z górki... praktycznie sądzimy, ze każdego dnia ma coś innego. (i zastanawia mnie jak on na rowerze jeździ :? )

Może jeździ bez siodełka............różni są ludzie Tongue

- Syska - 04-16-2005

co do tej kaszanki to chcialabym zobaczyc mine lekaza ktury to wyciagal....

- Valhalla - 04-16-2005

Ja czytalam ze jeden facet 3 razy dupa na galezie swierku siadal, inny zeby sobie usztywnic wsadzil sobie niebieska kredke swiecowa ktora potem utknela w partnerce Big GrinBig GrinBig Grin

- Syska - 04-16-2005

to z ta kredka to przesada...biedna ta dziewczyna... Ps.to go chyba bolec musialo...hehehehe

- deathless - 04-16-2005

Valhalla napisał(a):Ja czytalam ze jeden facet 3 razy dupa na galezie swierku siadal, inny zeby sobie usztywnic wsadzil sobie niebieska kredke swiecowa ktora potem utknela w partnerce Big GrinBig GrinBig Grin

...Neutral
To jest.. o Boze...
to jest gorsze od kaszanki...
albo.. jesuu sama nie wiem Laughing Laughing

- Valhalla - 04-16-2005

a i jeszcze Tongue Ze sobie facet sobie na przyrodzenie nasadzil jakas srube, ktora sie okazala za ciasna. Przyrodzenie mu spuchlo, sruba zejsc nie chciala a on u lekarza chirurga wyladowal Big Grin Big Grin Big Grin Ja sobie cos przypomne jeszcze to napisze.
Ostatnio w modzie sa podobno komorki z wibracjami Big Grin Wink

- aXe Rose - 04-16-2005

trzeba iść z duchem czasu

<aXe wsadza sobie rysik od ołówka w ujście cewki moczowej...>

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin