-
Karaluch internetowy - 04-06-2005
12 latek któryemu sprzedawca powiedział jedno a Ty piepszysz ze niewiadomo na cyzm grasz
hahaha... Misiu myślałem ze starszy jesteś
hahaha... Idź sobie resoraka kup i nie pokazuj jak "umiesz" grac na gitarze bo zapewne gówno umiesz. Mój mail to karaluszylion@wp.pl wysli mi próbki SWOJEGO grania ja wyslę Tobie moje saloa na shicie jakim jest sky way. najwazniejsze są chęci i umniejetności sprzet jest taki na jaki Cie stać.
-
aXe Rose - 04-06-2005
Też się zgodzę
basiści prawdziwi to zajebiści ludzie, tak samo jak prawdziwi gitarzyści (:
No i zgadzam się, że barwa instrumentu nie wpływa na umiejętności muzyka. Może za to bardzo wpływać na przyjemność, jaką on sam czerpie z gry (pierwsze moje tygodnie z piecem gitarowym spędziłem na ciągłym kręceniu gałkami i szukaniu brzmienia, które by mnie w miarę satysfakcjonowało
)
Karaluch internetowy napisał(a):wkurwiają mnie takie cioty jak TY które mysla że już wszystko potrafią
I już samo to świadczy o tym, że nie mają pojęcia. Najwięksi gitarzyści do końca życia ćwiczą i starają się z dnia na dzień grać lepiej i umieć więcej. Gra na gitarze to nie jest wyjście na scenę, zebranie owacji i powrót do domu. To ciągłe męczenie tego samego utworu, i nawet jak się już zna każdą jego nutę, ciągle się ćwiczy, żeby grać ją jeszcze lepiej.
-
Wars - 04-06-2005
Boże... Jakie jeszcze wnioski wysnujecie, co? Może Wam powiedziałem, że grałem w Scorpions, albo w Metallice? Nigdzie, nie powiedziałem, że świetnie gram, nigdzie też, że sądzę, iż nie muszę sie już uczyć...Wyciągacie trochę zbyta daleko idące wnioski...Karaluch- OK, jest tępy, to do niego podobne, ale aXe?? Taki inteligentny facet??
-
aXe Rose - 04-06-2005
warsadal napisał(a):ale aXe??
A gdzie jest napisane, że to o Tobie akurat mówiłem?
wtrąciłem 3 grosze na temat typu ludzi, który niestety widywałem w życiu na własne oczy
-
Kellur - 04-07-2005
A tak przy okazji - bas się sprzedał ?
ZOMO