-
nosferatu - 03-25-2005
Witam po dluzszej nieobecnosci (nie bylo mnie chyba ze dwa miesiace)
\\\ AlucarD /// napisał(a):Musimy spytac otwarcie - czy Admin chce nadal byc Adminem ?? Bo jesli tak to musi czesciej pojawiac sie na forum a nie tylko w Boze Narodzenie, przykleic posta o zyczeniach switecznych.
Adminow na tym forum od zawsze bylo dwoch. Nie wiem czy wszyscy to zauwazyli...
Ajana napisał(a):Nigdy na forum nie spotkałam naszego admina,a Succubusa spotkałam raz.
No coz w swoim profilu mam wlaczona opcje "ukryj moja obecnosc na forum". Tak czy owak - w ostatnich czasach rzeczywiscie nie mozna bylo mnie tutaj spotkac.
Pandora napisał(a):Moderatorzy działają całkiem sprawnie. Problem leży, jak wszyscy wiemy, w trzech ostatnich niemoderowanych działach :?
No coz, kiedy dawno temu zakladalem te dzialy, wydawalo mi sie, ze moga one pozostac czyms w rodzaju Hyde Park - i ze kazda, nawet najdrobniejsza informacja zawarta tam bardzo nam (czyli sklepowi) sie przyda - o ja glupi!W kazdym razie Modzi maja juz mozliwosc usuwania i edytowania postow.
-
aXe Rose - 03-25-2005
Jak chcecie jeszcze jednego moda do robienia porządku, to wiecie, że możecie na mnie liczyć
-
Kamael - 03-25-2005
Pandora napisał(a):Kamael napisał(a):No to teraz szczerze modom współczuję, bo czeka ich tam masa pracy
Może nie aż tak. W trzech ostatnich działach przecież dlatego był taki burdel, że każdy kto chciał pisać jakieś piedoły widział, że tam nie mają władzy modzi.
W sumie racja, ale na początku pracy na pewno będą trochę mieli, bo muszą posprzątać wszystko, co tam się uzbierało.
-
Pandora - 03-25-2005
Albo się dokładnie nie przyjrzałam, albo Succubus juz posprzątał.
-
aXe Rose - 03-25-2005
Pandora napisał(a):Albo się dokładnie nie przyjrzałam, albo Succubus juz posprzątał. 
Nawet jeśli, to będą musieli sprzątać w przyszłości, a wtedy - co 5 modów to nie 4
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 03-25-2005
aXe - sugerujesz jeszcze jeden konkurs na moda ??
Heh - jesli tak to ja cie popieram
Re: Hmmm -
aXe Rose - 03-25-2005
\\\ AlucarD /// napisał(a):aXe - sugerujesz jeszcze jeden konkurs na moda ??
Thx

- prawda jest taka, że dla Ciebie i Slayerda posada tak nędzna jak zwykły mod to trochę za mało

Was trzeba na adminów wybrać

Tym bardziej że jesteście tu bardzo często i na brak adminów pod ręką byśmy nie narzekali.
Re: Hmmm -
Pandora - 03-25-2005
aXe Rose napisał(a):\\\ AlucarD /// napisał(a):aXe - sugerujesz jeszcze jeden konkurs na moda ??
Thx
- prawda jest taka, że dla Ciebie i Slayerda posada tak nędzna jak zwykły mod to trochę za mało
Was trzeba na adminów wybrać
Tym bardziej że jesteście tu bardzo często i na brak adminów pod ręką byśmy nie narzekali.
Ee tam, na Adminów... na prezydenta!
-
nosferatu - 03-25-2005
Jesli chodzi o dodatkowych modow, to zadalem juz pytanie obecnym czy nie chcieliby dodatkowej pomocy (zwlaszcza w tych trzech ostatnich dzialach). Do nich i tylko do nich nalezy ostateczna decyzja
Pozdrawiam
N.
-
Kalin - 03-25-2005
Nosferatu napisał(a):Jesli chodzi o dodatkowych modow, to zadalem juz pytanie obecnym czy nie chcieliby dodatkowej pomocy (zwlaszcza w tych trzech ostatnich dzialach). Do nich i tylko do nich nalezy ostateczna decyzja
Pozdrawiam
N.
A to to dobre jest
-
deathless - 03-25-2005
Deathy jest first w kolejce ;]
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 03-25-2005
No wiesz Deathy - Ja jestem poza kolejka. Ma sie te dworurke
Ale nic - jak moderatorzy beda chcieli pomocy to sie do was odezwa. Koniec OT
-
deathless - 03-26-2005
Szkoda tylko, że to najprawdopodobniej nigdy nie nastąpi...
-
aXe Rose - 03-26-2005
deathless napisał(a):Szkoda tylko, że to najprawdopodobniej nigdy nie nastąpi...
Musimy być dobrej myśli
- Anonymous - 03-26-2005
a ja bym proponował żeby w każdym dziale byli inni moderatorzy, nie mieli by dostępu do wszystkich działów, ale np. 2 modów w jednym dziale i oni by zaprawadzali tam porządek...
Jeśli takie coś doszło by do skutku to zgłaszam swoją kandydaturę w dziale heavy/power/thrash