- Anonymous - 04-10-2005
HC z Francji ;p
-
XdkyX - 04-10-2005
ble...zabojadow procz EDC to nie trawie - jakas mam awersje do tego narodu
-
Art... - 04-10-2005
o ile sie nie myle 6-DTC nagralo tylko demowke i sie rozpadlo :] czy jakos tak
- Anonymous - 04-10-2005
Art... napisał(a):o ile sie nie myle 6-DTC nagralo tylko demowke i sie rozpadlo :] czy jakos tak :wink:
Na pewno nie ;]
-
Tasiorro - 06-06-2005
ja tam lubie killswitch, ostatnio w takiej wlasnie muzyce siedze no i calkiem mi w niej dobrze heh

(takze caliban, shadows fall, withering surface itp)
-
Art... - 06-06-2005
bede sie powtarzal ale killswitch z howardem na woksach to nie killswitch ;\ moze i potrafi jakos wyciagac niezle ale jego barwa glosu jest okropna brrr... przez niego przestalem sluchac tego zespolu
-
XdkyX - 06-07-2005
Tasiorro napisał(a):ja tam lubie killswitch, ostatnio w takiej wlasnie muzyce siedze no i calkiem mi w niej dobrze heh
(takze caliban, shadows fall, withering surface itp)
caliban i shadows fall sa swietni..... killswitcha lubie, ale tylko jakos pierwsza plyte...
-
kaddish - 06-12-2005
Ja KE wprost uwielbiam
Podoba mi się ich styl śpiewanie i grania....nieźli sa
I wszystkie trzy płytki (KE, alive or just breathing i the ned of heartache) są moim zdaniem bardzo dobre
Naprawdę warto ich posłuchać i sie troszkę odstresować
-
Sasza - 03-19-2006
Dla mnie kapela jest rewelacyjna taki metalcore z świetnym wokalem od roku 2002 wydziera siemurzyn w kapeli i robi to naprawde dobrze nagrali z nim 2 płytki ale z poprzednim też są zajefajne .Polecam wszystkim
-
drwal666 - 04-11-2006
Ja powiem tak: brzmienie ich na plytach jest tragiczne jak cholera. Obejzyc sobie koncert KSE World Ablaze, na koncercie oni lepiej brzmia niz na cd, a po drodze wokalista jest ciota
-
MaFFej - 04-12-2006
^^ na pewno jest to zespół o wiele lepszy od tych całych Calibanów, Unearthów i podobnych tworów w mniejszym czy wiekszym stopniu kopiujących właśnie KsE.
PS. Nie jestem fanem grupy - mnie ona ani ziębi ani parzy.
-
drwal666 - 04-12-2006
ja tam kiedys bylem fanem KSE ale mi sie znudzili
-
MaFFej - 04-12-2006
Hehe... wierny i oddany fan

.
-
XdkyX - 04-12-2006
MaFFej napisał(a):^^ na pewno jest to zespół o wiele lepszy od tych całych Calibanów, Unearthów i podobnych tworów w mniejszym czy wiekszym stopniu kopiujących właśnie KsE.
PS. Nie jestem fanem grupy - mnie ona ani ziębi ani parzy.
juz dyskutowalismy na ten temat
-
MaFFej - 04-12-2006
Ale ja w tym nie brałem udziału

. Zresztą i tak już skończyłem

.