Forum Rockmetalshop
Radio MaryjA 666 Mhz - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Radio MaryjA 666 Mhz (/thread-radio-maryja-666-mhz)

Strony: 1 2 3 4 5

- Pandora - 02-16-2005

Tuomasss napisał(a):Weźcie co kto tam trzyma pod łóżkiem i do Torunia

Eee... deskę snowboardową? Chociaż jakby nią tak zdzielić przez łeb, to się z tego całkiem skuteczna broń robi... Wink

- Tuomasss - 02-16-2005

Pandora napisał(a):
Tuomasss napisał(a):Weźcie co kto tam trzyma pod łóżkiem i do Torunia

Eee... deskę snowboardową? Chociaż jakby nią tak zdzielić przez łeb, to się z tego całkiem skuteczna broń robi... Wink
Wszystko czym można zrobić krzywdę się przyda, nawet kurz zbierajxcie do woreczków, może te dranie to alergicy i zakichają się na śmierć Laughing Widziałaś czym Kevin ajk był sam w domu załatwił najeźdźców? Wszytsko może nam posłużyć za WunderWaffe!!!

- Pandora - 02-16-2005

Tuomasss napisał(a):Widziałaś czym Kevin ajk był sam w domu załatwił najeźdźców?

Tiaa... Kevin naszym idolem!!! Dobra, zaczynam się przygotowywać Wink

- Slayerd - 02-16-2005

Jak rydzyk powoła Partię Maryja, to odrazu się przyłączy LPR z boskim romanem na czele. Wtedy w polsce bedziemy mieć Radiom MaRyja, TV TRFAM i rydzyka jako premiera. po tym zdarzeniu cały normalny świat się na nas wypnie i zapanuje cos na kształt komuny... Świętej komuny...

- Frustra - 02-16-2005

Sugerujecie że ojczulkowie chcą opanować świat? ... skubane katoliki... Laughing Laughing

- hier_kommt_die_sonne - 02-16-2005

Nie żebym sie czepiała, ale nie można utożsamiać katolików z paroma debilami....

- Frustra - 02-16-2005

dobra, pardonez-moi, nie wszyscy katolicy są "skubańcami", niektórzy są w porządku. No ale obstawa w Radiu Maryja (Heavy Metal Station) jest wprost powalająca Smile
Bój sie szatana, bój się potępienia
...bój się szalonej pietruszki ze sklepu za rogiem i świń mających skrzydła...

- #Darkness# - 02-16-2005

Laughing Laughing Laughing
jakbym zobaczyła szaloną pietruszkę to zostałabym słuchaczką naszej hard rockowej stacji Laughing Laughing Laughing

- Vlkodlak - 02-16-2005

co do narzędzi robiących krzywdę itp... może być mój żółwik? Tongue Może komuś nos odgryzie... Big Grin

- Tuomasss - 02-16-2005

Zółwik jako WunderWaffe!!! TAK!!! Dranie z Radia Maryja nawet nie spodziewają się, że do ataku można użyć tak milutkiego zwierzątka. Musisz go tylkko zaopatrzyć w kask i ochraniacze na łapki, żeby mu te chamy krzywdy nie zrobiły. Wzmocnij też skorupę pancernymi płytkami. Tongue
A na koniec zrzucimy przy pomocy latawca tą szaloną pietruszkę. Nie mam zielonego pojęcia jak to draństwo działa, ale na bank ich załatwi Laughing Laughing

- Frustra - 02-17-2005

co do tej pietruszki to należałoby to opatentować. Podejrzewam że w momencie zagrożenia pietruszka wyśpiewuje szkockie pieśni ludowe i gra na kobzie - to dopiero jest hardcore. Zawsze w odwodzie pozostaje marchew i brokuły z opóźnionym zapłonem Laughing Laughing

- Vlkodlak - 02-17-2005

już zaczynam mu szyć te ochraniacze Big Grin. Jeszcze by się biedactwu coś stało. On taki młody i niewinny...

a jak zaczną uciekać od szalonej pietruszki z krwiawiącymi nosami, to napuszczę na nich moją psicę... lubi podgryzać kolanka Big Grin

- #Darkness# - 02-17-2005

Spoko to może ja jeszcze wyslę na nich moją siostrę Laughing Laughing Jak zacznie śpiewać to nawet szalona pietruszka ucieknie Laughing

- Vlkodlak - 02-17-2005

szaloną pietruszkę trzeba chronić! To doskonała broń Tongue
Najwyżej dopasujemy odpowiednie zatyczki do uszu

- Saul Hudson - 02-17-2005

Ja bym w ramach zatyczek proponował palce wsadzić w uszy ... Tongue