-
Pandora - 02-16-2005
Tuomasss napisał(a):Weźcie co kto tam trzyma pod łóżkiem i do Torunia
Eee... deskę snowboardową? Chociaż jakby nią tak zdzielić przez łeb, to się z tego całkiem skuteczna broń robi...
-
Tuomasss - 02-16-2005
Pandora napisał(a):Tuomasss napisał(a):Weźcie co kto tam trzyma pod łóżkiem i do Torunia
Eee... deskę snowboardową? Chociaż jakby nią tak zdzielić przez łeb, to się z tego całkiem skuteczna broń robi... 
Wszystko czym można zrobić krzywdę się przyda, nawet kurz zbierajxcie do woreczków, może te dranie to alergicy i zakichają się na śmierć

Widziałaś czym Kevin ajk był sam w domu załatwił najeźdźców? Wszytsko może nam posłużyć za WunderWaffe!!!
-
Pandora - 02-16-2005
Tuomasss napisał(a):Widziałaś czym Kevin ajk był sam w domu załatwił najeźdźców?
Tiaa... Kevin naszym idolem!!! Dobra, zaczynam się przygotowywać
-
Slayerd - 02-16-2005
Jak rydzyk powoła Partię Maryja, to odrazu się przyłączy LPR z boskim romanem na czele. Wtedy w polsce bedziemy mieć Radiom MaRyja, TV TRFAM i rydzyka jako premiera. po tym zdarzeniu cały normalny świat się na nas wypnie i zapanuje cos na kształt komuny... Świętej komuny...
-
Frustra - 02-16-2005
Sugerujecie że ojczulkowie chcą opanować świat? ... skubane katoliki...
-
hier_kommt_die_sonne - 02-16-2005
Nie żebym sie czepiała, ale nie można utożsamiać katolików z paroma debilami....
-
Frustra - 02-16-2005
dobra, pardonez-moi, nie wszyscy katolicy są "skubańcami", niektórzy są w porządku. No ale obstawa w Radiu Maryja (Heavy Metal Station) jest wprost powalająca
Bój sie szatana, bój się potępienia
...bój się szalonej pietruszki ze sklepu za rogiem i świń mających skrzydła...
-
#Darkness# - 02-16-2005
jakbym zobaczyła szaloną pietruszkę to zostałabym słuchaczką naszej hard rockowej stacji
-
Vlkodlak - 02-16-2005
co do narzędzi robiących krzywdę itp... może być mój żółwik?

Może komuś nos odgryzie...
-
Tuomasss - 02-16-2005
Zółwik jako WunderWaffe!!! TAK!!! Dranie z Radia Maryja nawet nie spodziewają się, że do ataku można użyć tak milutkiego zwierzątka. Musisz go tylkko zaopatrzyć w kask i ochraniacze na łapki, żeby mu te chamy krzywdy nie zrobiły. Wzmocnij też skorupę pancernymi płytkami.
A na koniec zrzucimy przy pomocy latawca tą szaloną pietruszkę. Nie mam zielonego pojęcia jak to draństwo działa, ale na bank ich załatwi
-
Frustra - 02-17-2005
co do tej pietruszki to należałoby to opatentować. Podejrzewam że w momencie zagrożenia pietruszka wyśpiewuje szkockie pieśni ludowe i gra na kobzie - to dopiero jest hardcore. Zawsze w odwodzie pozostaje marchew i brokuły z opóźnionym zapłonem
-
Vlkodlak - 02-17-2005
już zaczynam mu szyć te ochraniacze

. Jeszcze by się biedactwu coś stało. On taki młody i niewinny...
a jak zaczną uciekać od szalonej pietruszki z krwiawiącymi nosami, to napuszczę na nich moją psicę... lubi podgryzać kolanka
-
#Darkness# - 02-17-2005
Spoko to może ja jeszcze wyslę na nich moją siostrę

Jak zacznie śpiewać to nawet szalona pietruszka ucieknie
-
Vlkodlak - 02-17-2005
szaloną pietruszkę trzeba chronić! To doskonała broń

Najwyżej dopasujemy odpowiednie zatyczki do uszu
-
Saul Hudson - 02-17-2005
Ja bym w ramach zatyczek proponował palce wsadzić w uszy ...