Forum Rockmetalshop
Nieuświadomiony.... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Gothic/Darkwave/Coldwave/Industrial (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-gothic-darkwave-coldwave-industrial)
+--- Wątek: Nieuświadomiony.... (/thread-nieu%C5%9Bwiadomiony)

Strony: 1 2 3

- The_hanged_man - 02-12-2005

Zapraszam, w moje progi. Nadgonie zaległosci w budzie i moge zorganizować wycieczke.
Jestem ciekawy jak wy tańczycie, bo z moimi umiejetnosciami to wstyd na parkiet wyjsć. Narazie dobrze imituje deske do prasowania.

- Emma - 02-12-2005

ja jak sobie lykne procentow to nie imituje deski .. beka jest i tyle:p ja do tego na luzie podchodze :p
w Poznaniu wogole dobrze macie i lokali elktro duzo i punkowych i w kliamcie reggae .. za dobrze wam tam Tongue

- Aeroth - 02-12-2005

The_hanged_man napisał(a):Zapraszam, w moje progi. Nadgonie zaległosci w budzie i moge zorganizować wycieczke.
Jestem ciekawy jak wy tańczycie, bo z moimi umiejetnosciami to wstyd na parkiet wyjsć. Narazie dobrze imituje deske do prasowania.
to świetnie, nie będę się wyróżniał ^^ ja w życiu to ze 2 razy tańczyłem i to raczej słyszałem z opowieści, że tańczyłem.

- Hair of the dog - 02-14-2005

emma...w holandii ?chyba cie poglo...tutaj sa same dyskoteki

- Vlkodlak - 02-14-2005

mind.in.a.box - w Sosnowcu miałaby być taka impreza? W takim klimacie? co to to nie Big Grin. Też jestem z Sosnowca, i jakem Sosnowiczanka,to porządnego koncertu tu nie widziałam Big Grin.
W Katowicach czasem się coś na szczęście dzieje..ale to hanysy Wink

- Emma - 02-15-2005

hmm jak bylam w holandii to trafilam wlasnie do takiej gotki i hmm wsumei w porownaniu z polska to dla mnie bylo mase takich miejsc

Hair of the dog ty z holandii ? smiesznie tam macie czlowiek mowi ze lubi hardcore i go posadzaja o jakas techniawe Tongue

- Hair of the dog - 02-15-2005

na feriach tu jestem a mieszkalem przez 6 lat.
w tym roku wrocilem.
a co do hardcore to tutaj hardcore to takie zajebiscie mocne techno...lup lup lup...ktorego sluchaja neo nazisci w kurtkach lonsdale...

- Emma - 02-15-2005

to sie do ciebie zglosze zebys mnie holenderskiego uczyl :p
w ogole ta cala holandia to zakrecona jak nalesnik Tongue

- Hair of the dog - 02-16-2005

true...true

- Pandora - 02-16-2005

Hair of the dog napisał(a):true...true

Hmm... czemu to słowo mi się jakoś źle kojarzy? Wink

- Hair of the dog - 02-16-2005

to dobrze o tobie swiadczy ze sie zle kojarzy. plus za to

- Vlkodlak - 02-16-2005

nalać jej Wink (nie mylić z wlać Big Grin)

- Pandora - 02-17-2005

Vlkodlak napisał(a):nalać jej Wink

Nie miałabym nic przeciwko Big Grin

- artem - 06-27-2005

male wtracenie :> doom metal jest to muzyka oddzialujaca na psychike czlowieka, na wszelkie stant jakie moze osiagnac (katatonia, nirvana itp).Mozna ja porownac do muzycznego nurtu dekadentow. Zwykle tematyka muzyki doom metalowej jest istota przemijania, bol, cierpienie ( podobnie jak w gotyku) tyle ze rozni sie od niego tepem, czesto wokalem. Duza czesc zespolow doom metalowych posiada growla balansujac na granicy balck i doom metalu (przyklad stara katatonia). Moj perkusista podczas grania doom metalu okreslal to jednym zdaniem "uuu umieram". Wink hehe

- Lech - 06-27-2005

doom wokalnie zakorzeniony jest raczej w death metalu, nie w black'u Wink