Forum Rockmetalshop
Śmiać się, czy płakać? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Śmiać się, czy płakać? (/thread-%C5%9Bmia%C4%87-si%C4%99-czy-p%C5%82aka%C4%87)

Strony: 1 2

- Miriam - 01-31-2005

No co Wy? Disco polo jest o niebo lepsze Wink

- Valhalla - 01-31-2005

no w sumie Big GrinBig Grin

- Dzeyla - 01-31-2005

przeciez oni tam swietnie pasuja ... Big Grin Big Grin

zreszta kogo obchodzi eurowizja - tam nigdy nie ma dobrej muzy... Laughing

- Emma - 02-01-2005

smiec sie ... ;P eurowizja to taaaaaaaaki fajny konkurs

- The_hanged_man - 02-02-2005

Śmiejcie sie ale w 2000 Finowie w konkursie na zespół który miał wyjechac na eurowizje wystawili Nightwish.

- Dżemik - 02-02-2005

hehe.. Tongue

Ale swoja droga.. w skandynawii metal nie jest muzyka niszowa.. tam kapelki z przytupem sa na szczytach telewizyjnych list przebojow..

- The_hanged_man - 02-02-2005

W sumie tak, no ale Nightwish zają 2 miejsce w tych eliminacjach i nie pojechał Sad . Bo komisja zdecydowała, że pojedzie jakiś shit (Nightwish miał więcej głosów publiczności) [/code][/quote]

- qba32167 - 02-02-2005

Mi osobiście się nie pobodają gostki ( ale granie i wokal a nie sami goscie ) a piosenka "Czarna dziewczyna" to totalna kiszka ale powiem wam jedno że jak jestem po kilku głębszych to z kumplami sobie to pośpiewamy dla kupy śmiechu z przewagą kupy Smile Big Grin Angry

- Dżemik - 02-02-2005

Cus mi sie widzi ze ten caly Ivan to goth.. popatrzcie na tytuly piosenek.. 'Czarna dziewczyna', 'Czarne oczy'.. wszedzie czarno.. mrok.. sorrow of roses normalnie..

- BOO - 02-02-2005

trv gothic mrock 8)

- qba32167 - 02-02-2005

LoL forum goth się kłania
Faktycznie ci goście mają coś na punkcie czarnego
Może tak naprawde czczą szatana a tylko dla zmyły śpiewają takie denne piosenki ?? Smile
Ale "Czarne oczy" to super piosenka po kilku piwach albo całej butelce Martini Smile

- The_hanged_man - 02-03-2005

Cos tym jest z goth. W moim miasteczku organizowane są imprezy gotyckie. Cięzko jest znaleźć to miejsce dlatego, że sama impra jest w piwnicach lokalu a na górze jest normalnie. J zawsze barmani w górnej częsci puszczają "czarne oczy", a myślałem, że robią to dla kamuflarzu. Big Grin Big Grin Big Grin

- Saul Hudson - 02-03-2005

Tak , a jak się pewnie puści ich piosenki od tyłu , to mozna usłyszeć , że szatan jest ich bogiem Tongue

- qba32167 - 02-03-2005

To prawda Saul Hudson
Puść "Czarne oczy" od tyłu a dowiesz się że oni zapanowali nad całą Polską bo są tam ukryte teksty i znaczenia typu "Ave Satan, Ave Satan, Ave Ave Ave Satan"
Jak nagrają jeszcze piosenke np. "Czarna msza" Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin to wszystkie goty się złączą i zapanują nad światem więc trzeba naj najszybciej powstrzymać tego Ivana i Delfina
Confusedhock: Surprised Surprised Surprised