-
Miriam - 01-31-2005
No co Wy? Disco polo jest o niebo lepsze
-
Valhalla - 01-31-2005
no w sumie

-
Dzeyla - 01-31-2005
przeciez oni tam swietnie pasuja ...
zreszta kogo obchodzi eurowizja - tam nigdy nie ma dobrej muzy...
-
Emma - 02-01-2005
smiec sie ... ;P eurowizja to taaaaaaaaki fajny konkurs
-
The_hanged_man - 02-02-2005
Śmiejcie sie ale w 2000 Finowie w konkursie na zespół który miał wyjechac na eurowizje wystawili Nightwish.
-
Dżemik - 02-02-2005
hehe..
Ale swoja droga.. w skandynawii metal nie jest muzyka niszowa.. tam kapelki z przytupem sa na szczytach telewizyjnych list przebojow..
-
The_hanged_man - 02-02-2005
W sumie tak, no ale Nightwish zają 2 miejsce w tych eliminacjach i nie pojechał

. Bo komisja zdecydowała, że pojedzie jakiś shit (Nightwish miał więcej głosów publiczności) [/code][/quote]
-
qba32167 - 02-02-2005
Mi osobiście się nie pobodają gostki ( ale granie i wokal a nie sami goscie ) a piosenka "Czarna dziewczyna" to totalna kiszka ale powiem wam jedno że jak jestem po kilku głębszych to z kumplami sobie to pośpiewamy dla kupy śmiechu z przewagą kupy
-
Dżemik - 02-02-2005
Cus mi sie widzi ze ten caly Ivan to goth.. popatrzcie na tytuly piosenek.. 'Czarna dziewczyna', 'Czarne oczy'.. wszedzie czarno.. mrok.. sorrow of roses normalnie..
-
BOO - 02-02-2005
trv gothic mrock 8)
-
qba32167 - 02-02-2005
LoL forum goth się kłania
Faktycznie ci goście mają coś na punkcie czarnego
Może tak naprawde czczą szatana a tylko dla zmyły śpiewają takie denne piosenki ??

Ale "Czarne oczy" to super piosenka po kilku piwach albo całej butelce Martini
-
The_hanged_man - 02-03-2005
Cos tym jest z goth. W moim miasteczku organizowane są imprezy gotyckie. Cięzko jest znaleźć to miejsce dlatego, że sama impra jest w piwnicach lokalu a na górze jest normalnie. J zawsze barmani w górnej częsci puszczają "czarne oczy", a myślałem, że robią to dla kamuflarzu.
-
Saul Hudson - 02-03-2005
Tak , a jak się pewnie puści ich piosenki od tyłu , to mozna usłyszeć , że szatan jest ich bogiem
-
qba32167 - 02-03-2005
To prawda Saul Hudson
Puść "Czarne oczy" od tyłu a dowiesz się że oni zapanowali nad całą Polską bo są tam ukryte teksty i znaczenia typu "Ave Satan, Ave Satan, Ave Ave Ave Satan"
Jak nagrają jeszcze piosenke np. "Czarna msza"

to wszystkie goty się złączą i zapanują nad światem więc trzeba naj najszybciej powstrzymać tego Ivana i Delfina

hock: