Forum Rockmetalshop
Ulubiony Serial - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Film (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-film)
+--- Wątek: Ulubiony Serial (/thread-ulubiony-serial)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- aXe Rose - 03-16-2005

Acrid napisał(a):
Dżemik napisał(a):- Alf (slodkie dziecinstwo.. ^^)

Do tej pory moja polonistka uzywa motywu Alfa:
- Przyszlismy na poprawe
- Ha! Ha! Ha! (uderzajac reka o biurko)

Kto ogladal, napewno sie skapnie o co chodzi Big Grin
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

A co do ulubionych seriali, to nie mam Wink czasem się zdarzy D jak Dupa obejrzeć, żeby się od lekcji oderwać - stara na mnie krzyczy jak siedzę w kompie, ale jak siedzę z nią przed TV to jest okay Big GrinBig GrinBig Grin

- Ajana - 03-17-2005

Dżemik napisał(a):Alf (slodkie dziecinstwo.. ^^

Alf jest super,zawsze jak miałam czas to go oglądałam.

Laughing

- Miriam - 03-17-2005

The Simpsons Big Grin (co prawda kreskówkowy, ale IMO nie ma sobie równych)

- Hethell - 03-17-2005

ulubiny serial-zaden

- Neth - 03-17-2005

hmmmm musialbym sie powaznie zastanowic.... za mlodu to byly (takiego baaardzo mlodu) Druzyna A i McGyver - 2,3 klasa podstawowki ;], a co potem.... chyba nic

- aXe Rose - 03-17-2005

Neth napisał(a):hmmmm musialbym sie powaznie zastanowic.... za mlodu to byly (takiego baaardzo mlodu) Druzyna A i McGyver - 2,3 klasa podstawowki ;], a co potem.... chyba nic
Stary - miałem słowo w słowo to samo Smile

- Neth - 03-17-2005

Hehe toz widze iz nie tylko jam sie wychowal na polonii 1 -_-. Teraz juz sie nie oglada seriali (o ile wogole sie to robi) z takim zapalem jak kiedys... Np Druzyna A - kazdy odcinek polegal na tym samym, przyjezdzali gdzies, ktos ich prosil o pomoc, budowali wielka machine zniszczenia, wielkie bum i dachowanie samochodu, koniec.... caly czas ten sam schemat a i tak z zapartym dchem siedzialem wpatrzony w telewizor... Big Grin Aaa i lubilem tez godzille Big Grin ( w sumie mozna podsunac pod kategorie "seriale" bo seria jest dosc spora Tongue)

- Tuomasss - 03-17-2005

Ech... Polonia 1, Drużyna A, McGyver, to były czasy. Do dziś mi w głowie siedzi muzyka z czołówek. A to przceiż było tyle lat temu. Hanibal i spółka rządzili, nalepsze było to, że nigdy tam nikomu nie działą się krzywda, glinaiarze fruwali jak gołębie o lądowali na czymś miękkim Tongue Piękna sprawa...
A pamięta ktoś Airwolf'a? To o tym super-śmigłowcu.

- Dżemik - 03-17-2005

Mr T budzil podziw.. 400 kg zlota na sobie a dalej pionowa postawe potrafil przyjac.. =]

- aXe Rose - 03-17-2005

Airwolf był genialny - swego czasu miałem cały pokój wytapetowany rysunkami tego śmigłowca!

- Arion - 03-18-2005

hehe... nie tylko Wy, Panowie ;D Drużyna A i McGyver to hit mojej podstawówki ;>

zdarzało mi się kiedyś obejrzeć jeszcze Friends, Gilmore Girls ;P
i Klan. jestem fanką Rysia XD

- Neth - 03-18-2005

Tuomasss napisał(a):A pamięta ktoś Airwolf'a? To o tym super-śmigłowcu.
O czlowieku zapomnialem o nim..... Cos pieknego, a muzyczka jak startowal Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin <lzy w oczach>. Bylem chyba w czwartej czy piatej klasie gdy go emitowali... Jak przegapilem odcinek to zlorzeczylem samemu Bogu Tongue

- aXe Rose - 03-18-2005

Taaa... Ryszard Dupicz rządzi Big Grin

- Vlkodlak - 03-18-2005

za młodu oglądałam drużynę A i McGyvera Laughing
Czasem jeszcze Bundych, ale to już nie było to. Allo allo może by mi się podobało, gdyby nie to, że generalnie nie lubię seriali :] nie chce mi się tylu odcinków z tymi samymi ludźmi oglądać.

noo i oczywiście zgrzeszyłabym, gdybym nie wspomniała o moich ulubionych serialach z tamtych lat ... Janosik i Czterej pancerni. =)

teraz nie oglądam ani nie lubię żadnych seriali, a jak już jakiś widzę (szczególnie z ostatnich polskich) to aż mnie litość bierze i pusty śmiech Angry
szczególnie przy jakichś melodramatycznych, tragicznych, rzewnych, napuchniętych i w ogóle nie wiadomo jakich momentach... o boże później pilot jest zniszczony jak z niesmakiem walę nim o stół czym prędzej przełączając na reklamę persil (ugh)

- Kaktus. - 03-19-2005

ah to dzieciństwo i seriale łeska w oku się kręci seriale te same co wasze