Forum Rockmetalshop
Najlepszy piosenkarz punkowy lub rockowy... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Najlepszy piosenkarz punkowy lub rockowy... (/thread-najlepszy-piosenkarz-punkowy-lub-rockowy)

Strony: 1 2 3 4

- gorzka - 02-20-2005

Kurt, James z Metallici, AXl,
Tongue

- Karaluch internetowy - 02-20-2005

Big Grin ej ale prawdziwy punk to krzyk bez wytchnienia i głosu Big Grin A tak naprawdę najlepszy jest
Budyń ze Spirin of 84 Big Grin

Oi!

- Hair of the dog - 02-20-2005

Alsvartr napisał(a):Że rocka nie słucham to powiem:Ozzy

lol, a co electro sluchasz?(ozzy=rock jak CHUJ)
punkowy to na pewno Biafra, Dexter Holland,Jim z Pennywise jest niezly no i bad religion...ale nie wiem jak koles sie nazywa
ktos napisal layne staley-kurwa jak ja go nie znosze

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-20-2005

Koles z Bad Religion to Greg Graffin Big Grin. Jest zajebisty - nie ma co.

- pINGWINdŻEKSON - 02-20-2005

sierżant Dżekson z www.losux.egi.pl

- Jałokim - 03-06-2005

kiedy myśle o najlepsiejszym piosenkarzu to ciśnie mi sie na usta jedna i tylko jedna ksywa... PATYCZAK! <lol>
to właśnie jest mój typ :]

- deathless - 03-06-2005

Joel z Good Charlotte <hahaha>

- velvetova - 03-06-2005

Scott Weiland ---> Axl Rose ---> Anthony Kiedis = Bogowie!!!

- Hagall - 03-07-2005

velvetova napisał(a):Scott Weiland ---> Axl Rose ---> Anthony Kiedis = Bogowie!!!

Że co proszę ?! Nie od dzisiaj wiadomo,że to Lemmy jest bogiem. 8)

- aXe Rose - 03-07-2005

Ale Lemmy to nie punkowy ani rockowy (choć jak sam powiedział: dla niego te wszystkie "metale" to i tak jeden rock'n'roll, a zespół zasłynął jako pierwszy który mieszał punk do heavy-metalu)

- Hagall - 03-08-2005

aXe Rose napisał(a):Ale Lemmy to nie punkowy ani rockowy (choć jak sam powiedział: dla niego te wszystkie "metale" to i tak jeden rock'n'roll, a zespół zasłynął jako pierwszy który mieszał punk do heavy-metalu)

Powaga ? Nie wiedziałem o tym,ojej...

- Ajana - 03-08-2005

Freddy Mercury z Queen
Ian Gillan z Deep Puprle
Brian Molko z Placebo

Big Grin

- velvetova - 03-08-2005

Hagall napisał(a):Powaga ? Nie wiedziałem o tym,ojej...
stary czemu ty nasz traktujesz jak jakas bande idiotow sluchajacych niewlasciwych zespolo?czytam twoje posty i dochodze do takiego zdania...slucham Weilanda i to wlasnie ON jest dla mnie Bogiem wsrod wokalistow...wali mnie to ze twierdzisz inaczej masz prawo sluchac kogos innego...ale nie musisz odrazu wysmiewac wszystkich...

- NirvAnka - 03-08-2005

ja proponuje buntowniczke Laughing ... avril lavigne Big Grin za to że jest taka tróó Rolleyes jest po prostu zbuntowanym dzieckiem punku a me życie bez jej buntowniczej twórczości nie miało by sensu i love you avril :!: 8)

- SHOX! - 03-08-2005

1. Freddie Mercury
2.Shox Angry