Forum Rockmetalshop
Foo Fighters - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Foo Fighters (/thread-foo-fighters)

Strony: 1 2

- aXe Rose - 07-04-2005

Co robi temat o FF w tym dziale?? :? z Foo Fighters jest taki punk, jak z pizdy kombinerki.

- Szyszak - 07-17-2005

aXe Rose napisał(a):Co robi temat o FF w tym dziale?? :? z Foo Fighters jest taki punk, jak z pizdy kombinerki.

Dokladnie Tongue wiec w czym problem? Przecie jest w dziale rock/hardrock.

- Beast King - 07-17-2005

Ale wcześniej był w punku. Smile

- Witos - 07-18-2005

Dżemik napisał(a):Od kilku dni katuje klip do Best Of You.. Zakochalem sie.. Mam zatem pytanie do osob sluchajacych FF- Czy cala plyta trzyma poziom tej piosenki? Bo jesli tak to jutro biegne do sklepu..
Ostatnim utworem FF jaki slyszalem/widzialem (pare lat temu) byl ich klip, w ktorym grali pod jakims mostem.. Bardzo mi sie toto nie podobalo.. Czy In Your Honor jest bardziej podobne do Best Of You, czy piesni o ktorej wspomnialem (specjalna nagroda dla tego kto mi powie jak sie wogole ten utwor nazywa)..

Ja mam płytkę "In Your Honor", jak dla mnie jest całkiem fajne, album jest dwupłytowy, na pierwszej płycie znajdują się szybsze, żywsze kawałki typu Best of you, natomiast na drugiej jakoś tak bardziej balladowoTongue

- Beast King - 07-18-2005

Ile ten album kosztuje?

- Witos - 07-18-2005

Nie wiem, z neta mam sciągnięte Surprised

- Dżemik - 07-31-2005

Witos napisał(a):
Dżemik napisał(a):Od kilku dni katuje klip do Best Of You.. Zakochalem sie.. Mam zatem pytanie do osob sluchajacych FF- Czy cala plyta trzyma poziom tej piosenki? Bo jesli tak to jutro biegne do sklepu..
Ostatnim utworem FF jaki slyszalem/widzialem (pare lat temu) byl ich klip, w ktorym grali pod jakims mostem.. Bardzo mi sie toto nie podobalo.. Czy In Your Honor jest bardziej podobne do Best Of You, czy piesni o ktorej wspomnialem (specjalna nagroda dla tego kto mi powie jak sie wogole ten utwor nazywa)..

Ja mam płytkę "In Your Honor", jak dla mnie jest całkiem fajne, album jest dwupłytowy, na pierwszej płycie znajdują się szybsze, żywsze kawałki typu Best of you, natomiast na drugiej jakoś tak bardziej balladowoTongue

Dzieki.. Nie mglem sie doczekac odpowiedzi i dorwalem album juz jakis czas temu.. ;]

Beast King napisał(a):Ile ten album kosztuje?

7 dych..

- mr_obscene - 07-31-2005

warto było ?

- Dżemik - 07-31-2005

Jasne.. Smile Bardzo dobra plyta..

- Beast King - 07-31-2005

Dżemik napisał(a):
Beast King napisał(a):Ile ten album kosztuje?
7 dych..

No fajnie, czyli więcej niż połowa mojego obecnego stanu majątkowego Big Grin

- Przemek87 - 08-16-2006

Tylko czemu Grohl tak się wydziera na "Best Of You". Przecież można to normalnie zaśpiewać

- Skinless - 09-28-2006

Tylko 'Low' jest dobre, i to teledysk :f