-
Slayerd - 03-29-2005
Tomash napisał(a):już pisałem w innym temacie - SYF JAKICH MAŁO, nie dość że przestraszyć się tego może co najwyżej 10 letnie dziecko, to jeszcze nie ma prawie wcale fabuły
już sto razy wole dzieła typu "Wysyp żywych trupów" 
Prawdę głosisz
-
Murderdoll - 04-02-2005
Klątwa...ta.. najlepszy był ten odgłos zdychającej ropuchy
-
Calmwater - 05-25-2005
Heh,a ja tam na żywych trupach się śmieję do rozpuku :? Chyba mam inny "zapalnik strachu",ale jestem jak najbardziej za klątwą
-
<:LeXia:> - 07-05-2005
Przyznam ze film b.fajny-podobal mi sie ALE i tak uwazam ze ściągniety z Ringa:/apropos japonski orginal najlepszy
-
maharet - 08-02-2005
niezły. jeden z niewielu jaki mnie naprawdę przestraszył.
-
Tomash - 08-02-2005
Calmwater napisał(a):Heh,a ja tam na żywych trupach się śmieję do rozpuku :? Chyba mam inny "zapalnik strachu"
A czy ja napisałem, że się boje żywych trupów? nie, to po prostu fajna rozrywka. A "klątwa" wg mnie byłaby straszna, gdyby miałą jakąkolwiek fabułe... a tak to lipa - przecież przy każdym mrugnięciu światła, zmianie muzyki wiadomo co się będzie działo, poza tym takie zagęszczenie "strasznej" atmosfery wg mnie jest śmieszne...
-
uzi - 08-14-2005
cos na ksztalt the ring. podobalo mi sie ogolnie, bo trzyma w napieciu

no i bez durnych happy endow
-
Asymii - 08-17-2005
Totalnie zalosny film. Że im sie chce wydawac pieniadze na cos takiego. Najbardziej nudny film jaki ogladalam. Co chwile musialam przewijac bo takie nudy. Beznadziejna gra aktrkow, scenariusz tez do bani. A całośc wyszla koszmarnie nedznie.
-
maharet - 08-17-2005
Cytat:no i bez durnych happy endow
masz rację, happy edn to to czego nie znoszę najbardziej.
-
Amy - 08-17-2005
Film nawet , nawet ale jak dla mnie czegoś mu brakowało. Był nawet straszny no ale za mało :?
Na 10 dam mu 5.
-
uzi - 08-17-2005
maharet napisał(a):Cytat:no i bez durnych happy endow
masz rację, happy edn to to czego nie znoszę najbardziej.
happy endy psuja wszystko
-
Monia - 02-12-2006
kurde, niby straszne, ale fabuły wogóle nie skumałam

hock: jakieś te dżapańskie horrory to dziwne...
-
Ghost_82 - 02-12-2006
Taki sobie ten film. Zakręcony jak domek slimaka
-
Monia - 02-12-2006
domek ślimaka przy tym to linijka.

hock:
-
metallgirl - 02-15-2006
...a ja nawet nie moglam dotrwac do konca