Forum Rockmetalshop
Co Sadzicie O Bad Religion ?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Co Sadzicie O Bad Religion ?? (/thread-co-sadzicie-o-bad-religion)

Strony: 1 2 3

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 01-23-2005

To Zalatw Sobie Go ... Jak Cos To Ci mOge Pare piosenek Przez GG Walnac ...

A Jak Nie To Sobie Zassaj Z Neta ... Kyoto Now, Supersonic, Destined For Nothing ...

Cala Plyta Jest Fajna ... Wrecz Masakryczna ... Posluchaj A Zobaczysz ...

Jak Cos ... - GG : 3892265

- Billy_Joe - 02-03-2005

Ja słucham
GREEN DAY
BAD RELIGION
GOLDFINGER

- \\\ AlucarD /// - 02-03-2005

Billy_Joe napisał(a):Ja słucham
GREEN DAY
BAD RELIGION
GOLDFINGER

Fajne Zespolki NAwet ... Mam Ich Wszystkie Plytki ... Posluchaj JEszcze Pennywise Offspringa NoFx Ramones Clash Exploited ... Takich Starszych Zespolow ... Sa M A S C A R A

- Slayerd - 02-04-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):
Billy_Joe napisał(a):Ja słucham
GREEN DAY
BAD RELIGION
GOLDFINGER

Fajne Zespolki NAwet ... Mam Ich Wszystkie Plytki ... Posluchaj JEszcze Pennywise Offspringa NoFx Ramones Clash Exploited ... Takich Starszych Zespolow ... Sa M A S C A R A
Dopisz Rancid, to jest po prostu piękne...

- \\\ AlucarD /// - 02-04-2005

Slayerd napisał(a):Dopisz Rancid, to jest po prostu piękne...

Dopisuje Rancid ... Wiedzialem Ze O czyms Zapomnialem Tongue ... Ale Jestem Tylko Czlowiekiem Big Grin ... A Rancid Rzeczywiscie ... Zajebista Muza ( Szkoda Ze Na RMS Tak Malo Z Tego Jest ... Tylo Jakies Bokserki I Plecak Chyba )

- kSIąŻę krzyŻtof - 02-05-2005

Bad Religion moŻe i byLIby nAwet Średnim ZespOłem, gDYby nie POszlI KiedyŚ w To caŁE amErykaŃskie nEO-łaJNo

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-05-2005

Czlowieku ... Bad Religion To Niepowtarzalna Muzyka ...
Nie Znajdziesz Drugiego Takiego Zespolu ... Dlaczego Sadzisz Ze bad Religion To Jest Tylko Sredni Zespol ??

- kSIąŻę krzyŻtof - 02-06-2005

WYcHodziSZ Z RyZYkoWnEgo ZAłoŻenia, Że skoRO SAm JEstEŚ wznAwCĄ jakIEgoŚ zespólu, to znaczY Że JEst On bezwzGLĘdnIE dobry

- Emma - 02-06-2005

kazdy ma swoj gust .. i dla kogos jego ulubiony zespol jest mistrzem swiata a dla kogos innego ten sam zespol jest do bani....taki los ..ludzie maja rozne gusta muzyczne(i bardzo dobrze) wiec jesli zadajesz pytanie co sodzicie o zespole X to musisz sie liczyc z tym ze ktos moze napisac swoja subiektywna opinie ze zespol jest taki sobie

ja do BR nic nie mam osobiscie fajnie graja anwet ale ich muzyka mnie nie porywa

- \\\ AlucarD /// - 02-06-2005

Emma napisał(a):kazdy ma swoj gust .. i dla kogos jego ulubiony zespol jest mistrzem swiata a dla kogos innego ten sam zespol jest do bani....taki los ..ludzie maja rozne gusta muzyczne(i bardzo dobrze) wiec jesli zadajesz pytanie co sodzicie o zespole X to musisz sie liczyc z tym ze ktos moze napisac swoja subiektywna opinie ze zespol jest taki sobie

ja do BR nic nie mam osobiscie fajnie graja anwet ale ich muzyka mnie nie porywa

Zle Mnie Zrozumieliscie ... Zadalem Pytanie ... 'Czemu Sadzisz Ze Bad Religion To Sredni Zespol ( Czemu Ksiaze Uwaza Ze Poszli W Neo Gowno ) ... Wyrazilem Takze Swoja Opinie Na Temat BR ... Wiec Czekam Na Sprostowanie Krzysztofa Bo Nie czaje Na 100 % Wypowiedzi Jego ...

- Emma - 02-07-2005

\\\ AlucarD /// zwracam honor

Spoko nic sie nie stalo ... ja po prostu jakis dziwny jestem - \\\ AlucarD /// - 02-07-2005

Spoko nic sie nie stalo ... Musze Sie Jasniej Wyrazac Tongue
Jeszce Cos Do Krzysztofa ... Dla Mnie Bad Religion To Najlepszy Zespol ... I Wiem Ze Komus Moze Podobac Sie Cos Innego I Akceptuje To ...

- czarnaiwka - 03-22-2005

Bad Religion w sumie słyszałam kilka tylko kawałków ale są poprostu świetne!Kyoto now jest zajebiste nic nie przebije tej piosenki a ja w sumie też jestem zwolenniczką polskiej muzy.Alucard to ty mnie oświeciłeś że istnieje coś tak kultowego jak BR chwała ci za to

- Kirzen - 04-03-2005

eh... Bad Religion, cóż moge powiedzieć, zespół świetny, genialny, nie ma dnia żebym go nie słuchał , ulubiona płyta "Against The Grain"

- XdkyX - 04-03-2005

osobiscie wole Shelter....