Forum Rockmetalshop
------==== BLACK METAL AKUSTYCZNIE !!!! ZAPRASZAMY =======-- - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: ------==== BLACK METAL AKUSTYCZNIE !!!! ZAPRASZAMY =======-- (/thread-black-metal-akustycznie-zapraszamy)

Strony: 1 2 3

- Hellfuck - 01-30-2005

Black Metal na akustykach? chyba wam sie coś w główkach poprzestawiało.

- Tailgunner - 01-30-2005

ABM to jest to! Sam uprawiam ten rodzaj sztuki Smile może kiedyś wrzuce pare kawałków na serwer, oczywiście gdy będe w 88% przekonany, że są wystarczająco tró Big Grin

- Szatan - 01-31-2005

...
Czy mi sie wydaje czy te polmozgi z pierwszej strony traktowali ABM jako 'normalna' muzyke?
Kurwa mac... sama nazwa jest smiechowa.

- Dechri - 01-31-2005

ja już tylko czekam na acoustic death metal Smile

- Szatan - 01-31-2005

Dechri napisał(a):ja już tylko czekam na acoustic death metal Smile
Koles odpowiedzialny za The Great Satanic Sex Monster mial jakis projekt.

- Dechri - 01-31-2005

cholera to musi być polewne Smile publikował gdziś te negrania?

- Szatan - 01-31-2005

Dechri napisał(a):cholera to musi być polewne Smile publikował gdziś te negrania?
Nie wiem
Najlepiej po prostu z nim porozmawiac
Ostatnio go widzialem pod nickiem "Rafał" na forum metalheart.pl
Ale racja - polewne i to mocno.

- Anonymous - 02-04-2005

Szatan napisał(a):
Dechri napisał(a):ja już tylko czekam na acoustic death metal Smile
Koles odpowiedzialny za The Great Satanic Sex Monster mial jakis projekt.
wcześniej mówiłeś że w.w. zespół ten gra ABM Rolleyes

ZOMO

- Szatan - 02-04-2005

Czytaj uwaznie
Jest odpowiedzialny za TGSSM, co nie oznacza, ze zajmuje sie tylko tym. Robi tez mase innych rzeczy.

- Anonymous - 03-01-2005

O cholera. Znowu rozmawia o mnie sam Szatan :D

- Piorun - 03-02-2005

Hej szukam ludzi do zespołu akustik gajndkorowego
moge grać na gitarze i tamburynie!!!
potrzebny pianista obojarz i cymbalkarz wokalem bedzie moj 4 letni kuzyn

- Tailgunner - 03-02-2005

ABM to przeżytek! Niniejszym oświadczam wszem i wobec nadejście nowego, ultra tró, jeszcze bardziej mrocznego i klimatycznego : Tongue Tongue AdBM Tongue Tongue Możliwe, że ta nazwa jest trochę niejasna (a nawet mroczna!) więc pozwolę sobie na jej rozwinięcie : Acoustic Distortion Black Metal Big Grin. Czyli mówiąc po polskiemu blak metal grany na akustyku przesterowanym komputerowo Big Grin 8) Laughing Tongue Angry Smile Czyż to nie zachwycające?? Wspaniałe? Genialnie? Tró? Inicjatorem tegoż gatunku sztuki jest kapela Blasphemous Doctrine którą założyłem i tworzę ja i tylko JA!Tongue Więcej szczegółów wkrótce...

- Flame - 03-02-2005

Tailgunner napisał(a):ABM to przeżytek! Niniejszym oświadczam wszem i wobec nadejście nowego, ultra tró, jeszcze bardziej mrocznego i klimatycznego : Tongue Tongue AdBM Tongue Tongue Możliwe, że ta nazwa jest trochę niejasna (a nawet mroczna!) więc pozwolę sobie na jej rozwinięcie : Acoustic Distortion Black Metal Big Grin. Czyli mówiąc po polskiemu blak metal grany na akustyku przesterowanym komputerowo Big Grin 8) Laughing Tongue Angry Smile Czyż to nie zachwycające?? Wspaniałe? Genialnie? Tró? Inicjatorem tegoż gatunku sztuki jest kapela Blasphemous Doctrine którą założyłem i tworzę ja i tylko JA!Tongue Więcej szczegółów wkrótce...
Taaa..masz takie tró instrumentarium.. Gitara bez kilku strun Angry ,bebny na poduszkach,garnku i butelce od kubusia Rolleyes A jakie masz mroczne intro, aż się żygać chce Laughing weź nawet słownie nie strasz tym ludzi Laughing

- Tailgunner - 03-02-2005

Cicho siedź! Psujesz całą mroczną atmosfere jaką wytwożyłem wokół mojego zespołu....... Big Grin

- deathless - 03-02-2005

strona się nie otwiera:/