-
Kamael - 07-12-2005
Witos napisał(a):"Atomowe czarne chmury" wciągnęły mnie bez reszty, słucham w kółko od kilku godzin
Hehehe, rzeczywiście bardzo fajny kawałek. Miło się słucha. Ja mam nadzieję, że w sobotę na "Nie Zabijaj" uda mi się zapolować na jakąś ich płytkę, bo te utwory, które jak narazie słyszałem bardzo mi się spodobały.
-
Witos - 07-12-2005
Heh, ja poczekam, aż koleżanka kupi i mi ich jakąś płytkę pożyczy
-
Kamael - 07-13-2005
Witos napisał(a):Heh, ja poczekam, aż koleżanka kupi i mi ich jakąś płytkę pożyczy

To oczywiście też dobry sposób (nawet bardzo sprytny ;D), ale ja chyba na nikogo ze znajmoych w tym przypadku nie mogę liczyć.
-
kethy - 07-13-2005
Witos napisał(a):Heh, ja poczekam, aż koleżanka kupi i mi ich jakąś płytkę pożyczy

Perfidia

Ech...
-
Witos - 07-13-2005
kethy napisał(a):Witos napisał(a):Heh, ja poczekam, aż koleżanka kupi i mi ich jakąś płytkę pożyczy

Perfidia
Ech...

Spokojnie, przecież wiesz, że będę miał jakąś płytkę do pożyczenia, żeby się odwdzięczyć

PS. Ale się offtop zrobił.
-
Kamael - 07-15-2005
Ej... Teraz mnie wzięło na "Atomowe Czarne Chmury", rzeczywiście kiedy się włączy raz, nie można przestać ;D. Niech mnie ktoś uratuje! ;D
-
eude - 09-21-2005
ooo sa ludzie co lubia Koniec Świata.. Ja tez ich bardzo lubie.. utowr 4 strony (zwlaszcza koncertowka) wymiata.. wysle ten link do Czepka (dla nie kumatych wokalisty KŚ) napewno sie ucieszy
-
Kamael - 09-21-2005
A dlaczego miałoby takich ludzi nie być? ;D Przecież Koniec Świata gra świetną muzykę, więc chyba logiczne, że ma pewną grupę słuchaczy ;].
Ja do teraz nie mogę odżałować, że ostatecznie nie zagrali w Oleśnie na Nie Zabijaj... Bardzo chciałem usłyszeć ich na żywo.
-
Emma - 09-21-2005
ha ..
widze ze sie zbiera tutaj coraz wiecej wielbicieli konca swiata
i bardzo dobrze
-
SPU - 01-04-2006
bylem ostatnio na winterreggae i chociaz Koniec Swiata gral dopiero o 4 w nocy to byl to jeden z lepszych koncertow. A jesli chodzi o piosenki to moja ulubiona to Cynamon, Wystarczy Slowo i Siedem Zwyklych Dni.
-
maid - 02-11-2007
a ja sie cholernie ciesze
bo w moim zadupianym miescie 30 marca jest koncert: koniec swiata,zabili mi zolwia i farben lehre
-
rotten_lady - 02-11-2007
maid napisał(a):bo w moim zadupianym miescie 30 marca jest koncert: koniec swiata,zabili mi zolwia i farben lehre
hehe,dopiero 30go marca??u mnie PRL jest 25go ale przed tem trzeba zaliczyc Lodz 17go lutego
generalnie sie ciesze bo jeszcze nie widzialam konca swiata na zywo.
-
JakaśTaka - 08-02-2007
Koniec Świata? Jeśli o mnie chodzi jak najbardziej jestem za

, mimo że znam piosenki dość wybiórczo... Te które były już wymieniane: Atomowe Czarne Chmury, Cynamon, Wystarczy Słowo...
Taki sympatyczny klimat.
-
bruno - 01-09-2008
Koniec Swiata to obecnie moj ulubiony band! Nowa plytka Burgerbar po prostu wymiata - naprawde swietna. Polecam wszytskim ich nowy klip do piosenki "Wystarczy, ze serce mi bije" - rewelacja.
http://www.youtube.com/watch?v=8GUmVQrGdA8
Juz za miesiac ruszaja w trase Punky reggae Live razem z FL i leniwcem - juz odliczam czas do koncertu w warszawie.
a swoja droga jaki jest wasz ulubiony utwór i tekst KS.
dla mnie tekstowo - 1980 (mistrzostwo po prostu)
a muzycznie wystarczy ze serce mi bije (chociaz tekst tez jest na poziomie, jak ich wszystkie zreszta)
-
Książę - 01-09-2008
ciekawe który metalczyna pierwszy zacznie ironizować i czynić nieudolne jechanki