Forum Rockmetalshop
MANOWAR - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Koncerty/Festiwale/Zloty Fanów (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-koncerty-festiwale-zloty-fan%C3%B3w)
+--- Wątek: MANOWAR (/thread-manowar)

Strony: 1 2 3

- Valhalla - 03-09-2005

buahah Wink nie ma za co Wink

- Kudłaty_87 - 03-13-2005

Ehhhh tez bym sie wybrał...... i co i prawdopodobnie nic... kurcze nie oraganizuje ktos przypadkiem wyjazdu do czech lub niemiec jakas bardziej zorganizowaną grupką osób??? chetnie dołączę do jakiegoś hejwi-busa Big Grin

- Frustra - 03-13-2005

w zasadzie pomysł niezły, ale nie widzę jakoś realnego wykonania... a jak już... można się będzie zabrać?

Hej no Frustra dlaczego uważasz pomysł za awykonalny?... czyzbyś nie wierzył w siłę polskiej armii niesmiertelnych Big Grin mysle ze jesli znalazłby sie ktoś z żyłką organizatora możnaby coś wykombinować... To jak jest ktoś chetny to zorganizowania wyjazdu?????? Big Grin

- Frustra - 03-13-2005

Kudłaty_87 napisał(a):czyzbyś nie wierzył w siłę polskiej armii niesmiertelnych Big Grin

ehmm... "czyżbyś nie wierzyła...". W zasadzie zawsze można spróbować, czemu nie. Tylko z zebraniem ochotników po całej Polsce byłoby najgorzej... reszta może nie byłaby taka trudna. Chcesz spróbować zorganizować? Wink

Heh pomimo szczerych chęci, talentu organizowania czegokolwiek nie posiadam, więc wolę nie próbować ( już sobie wyobrażam tłumy ludzi, jeżdżących za mną po całej Polsce "bo coś nie było tak jak trzeba Big Grin ) a poza tym to jednak wolałbym aby zajął się tym ktoś starszy i bardziej "doświadczony w tych sprawach" ( bosz jak to brzmi) Laughing

p.s. Frustra, oczywiście że chciałem napisać "wierzyłA", tylko że mi wredna klawiatura zjadła "a" Tongue

- Frustra - 03-13-2005

Dobra, wybaczam Ci błędy... a KTO ewentualnie byłby chętny jeszcze do uczestnictwa/organizacji takowego przedsięwzięcia? Valhalla? DeMoN.|.? ...

- Anonymous - 03-14-2005

jestem zaskoczony Big Grin organizacja - nie bardzo (nie wyobrażam sobie tego), uczestnictwo - jak najbardziej...
Ale kto jest w "Armi Nieśmiertelnych" temu powinny przychodzić wiadomości o zlotach, organizowanych wyjazdach. Myślę że ten wyjazd zorganizuje ManOwaR MountainS

- Kudłaty_87 - 03-14-2005

Pisałem do Labiela na gg z zapytaniem czy nie organiozuje czegos niestety ale nie odpowiedział Sad a wiec nie wiem jak to bedzie.....

- KelThuz - 03-14-2005

Kudłaty_87 napisał(a):Pisałem do Labiela na gg z zapytaniem czy nie organiozuje czegos niestety ale nie odpowiedział Sad a wiec nie wiem jak to bedzie.....

na Labiela nie ma co liczyc. Mysle, ze zorganizuje ten wyjazd ten sam team, co organizowal na koncert w Ostravie w 2002 i na Blindow w 2003, ciagle im o tym przypominam, bo czas nagli Smile. Jak dostane wreszcie konkretna odpowiedz, to dam znak, by sie radowac Angry

- Anonymous - 03-14-2005

więc pozostaje nam tylko z niecierpliwością czekać na ten wielki dzień Angry

HAIL Angry

- Valhalla - 03-14-2005

A ja dupa bo mam egzaminy na studia wtedy Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

- tobink - 03-17-2005

maja grac tez w czechach.. w masters of rock

- Lacrima - 06-20-2005

Valhalla, skad jedziesz i z kim? Ja sie bede wybierac z Warszawy i dołączę prawdopodobnie do fanclubu rhapsody ( Big Grin ) hahaha, ale na Manowar trzeba jechac! no i wyjazd z Katowic autokarem, 90zeta w obie strony, ja dojezdzam z Wawy pociagiem do Katowic z niewielka grupka, ale szukam jeszcze kogos do namiotu (geje i lesbijki won Laughing ) no..tego... to mozemy sie na czeskie piwo ustawic! Smile

- KelThuz - 07-18-2005

kto nie był - gej! i zaorać!