Forum Rockmetalshop
Impaled Northern Moonforest-najlepsza kapela BM na świecie!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Impaled Northern Moonforest-najlepsza kapela BM na świecie!! (/thread-impaled-northern-moonforest-najlepsza-kapela-bm-na-%C5%9Bwiecie)

Strony: 1 2 3

- mistrzuboban - 12-23-2004

Muzyka dobra tak samo jak strona zepsolu Big Grin

- Szatan - 01-22-2005

Szanuje ich za oddanie Necrowizardowi i Mnie.
Jesli wam sie podoba, polecam sprawdzic jeszcze demowke "Blasphemous Acoustic Propaganda" polskiego The Great Satanic Sex Monster. Niestety jest to vndergrovndovy vberkvlt i cholernie ciezko to znalezc. W kazdym razie tworca tej muzyki siedzi chyba na forum metalheart.pl pod nickiem Sathar lub Rafał.

- Anonymous - 01-22-2005

No tak, ile tzreba się namęczyć aby takie coś powstało Ile piekielnego potu trzeba stracić, ile trzeba umieć aby tak zagrać ? Rolleyes
Każdy posiadający gitarę i kompa może takie coś zrobić, a i jeszcze mikrofon

A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo

- Szatan - 01-23-2005

DeMoN.|. napisał(a):A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
Prawie tak samo, jak w 90% BM

- LCF - 01-23-2005

Nic nie wiesz szatanie, jak mowisz takie brednie. Myslalem zes spoko gosc, bo pedalstwa kredek nie lubisz. Widze ze chyba sie pomylilem.

ZOMO

- Anonymous - 01-23-2005

Szatan napisał(a):
DeMoN.|. napisał(a):A ta muzyka czyli ABM jest do dupy, góra 2 minutowe kawałki i w każdym jest to samo
niecałkiem...

- Szatan - 01-23-2005

DeMoN.|. napisał(a):
Szatan napisał(a):
niecałkiem...
No tak. Bo troche dluzsze kawalki.

- LCF - 01-23-2005

Oj Szatanie, Szatanie, glupoty tu propagujesz.

- Anonymous - 01-23-2005

podpisuje się pod tym co napisał kolega LCF

- Szatan - 01-24-2005

Coz, moje to zdanie.

ABM to jedno wielke nasmiewanie sie z BM. I tu jest odpowiedz... Dlaczego kiepskie, dlaczego wiekszosc identyczna? Poniewaz taki jest black

Black metal jako muzyka jest kiepski. Jako ideologia swietny, jesli satanizm. Dziekuje.

ZOMO

- LCF - 01-24-2005

Glupoty gadasz. Dziekuje.

ZOMO

- MasterGrucha - 02-12-2005

Impaled Northern Moonforest = pospolita kupa

- van - 02-12-2005

ekhm......."Grim And Frostbitten Moongoats Of The North" to mi się nie tyle co 'podobrało' ile opierdoliło moją twarz w uśmiech. bo to jest poprostu śmieszne Big Grin

- Szatan - 02-13-2005

van napisał(a):ekhm......."Grim And Frostbitten Moongoats Of The North" to mi się nie tyle co 'podobrało' ile opierdoliło moją twarz w uśmiech. bo to jest poprostu śmieszne Big Grin
I takie byc powinno.

- SatanicSyndrome - 02-26-2005

Jak dla mnie to ich najlepszy kawałek to Nocturnal Cauldrons Aflame Amidst The Northern Hellwitch's Perpetual Blasphemy Big Grin Fajny gitarowy początek ;]