Forum Rockmetalshop
Mnie to kadzą... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Mnie to kadzą... (/thread-mnie-to-kadz%C4%85)

Strony: 1 2 3

- Arion - 01-06-2005

btw, Calmwater - właśnie dziś odkryłam nowy zapach - dark queen, po czym weszłam tu, żeby go polecić, a u Ciebie widzę już widnieje na liście ulubionych :) gratuluję gustu :)

- Emhyr - 01-06-2005

gannon napisał(a):jakie jakie? Big Grin

...green tea... Big Grin

- allu - 01-06-2005

zdecydowanie jestem uzależniona od kadziełek, świec i innych takich gadżetów.

a ulubione? zdecydowanie konopie indyjski Big Grin a pożniej cynamon, zielona chernata, night queen, egiptam musk, goździki i drzewo sandałowe. ach i och.

ale żeby na noc? hmm... taki delikanty objaw masochizmu. spać to tylko przy otwartym oknie.

- Prisca - 01-07-2005

Emhyr napisał(a):
gannon napisał(a):jakie jakie? Big Grin

...green tea... Big Grin

Dokładnie Smile

A i jeszcze : cynamon (obowiązkowo), pomarancza (ale taka pomaranczowata a nie jakis shit)

a typowo z kadzidełek to : Napoleon, Darshan Wink
jednakże wole świeczki lub olejki zapachowe :]

- Emma - 01-07-2005

green Tea .. i cynamon Smile

- Calmwater - 01-07-2005

ArionBig Grinzięki i wzajemnie Smile (a mówią,że o gustach się nie dyskutuje Confusedhock: )
Widzę,że green tea ma swoich zwolenników...Nie jest zła,ale tylko raz udało mi się dostać :?
alluBig Grinlaczego masochizmu,wolę to od zapaszku kota załatwiającego przed snem swoje potrzeby fizjologiczne Laughing Z resztą każdy reaguje inaczej Smile

- Zanthia - 01-09-2005

taaak.... Darshanem zaraziła nie sis =) i nie wyobrazam sbie , że go od czasu do czasu nie zapalę .

I patchoulowe są świetne . Ale na innych się rozczarowałam . Może nie umiem wybierac ?

- Valhalla - 01-09-2005

A ja opium lubie Big Grin
perfumy zreszta tez Wink

- Prisca - 01-09-2005

Valhalla napisał(a):A ja opium lubie Big Grin
perfumy zreszta tez Wink

A właśnie popieram, popieram Big Grin

- Agape - 01-09-2005

Opium RullezSmile a perfumy tyż no zeby niemówili ze metale to brudasyTongue

- allu - 01-11-2005

w sumie każdy ma indywidualne poczucie masochizmu. ale mi wsystarcza, że moja sterta kadziełek i tak nawet bez zapalania pachnie. może trochę bardziej subtelnie ale jednak.

a green tea nie jest tak trudno dostać. chyba, że cierpie na nadmiar szczęscia.

- Calmwater - 01-13-2005

Moje poczucie masochizmu jest na całkiem wysokim poziomie jak widzisz Angry Jeśli cierpisz na nadmiar szczęścia,to najwyżej związanego z miejscem zamieszkania i zaopoatrzeniem sklepów z takimi pierdołami,więc nie masz się czym przejmować Laughing

- Emma - 01-13-2005

bo wy w tym gdansku za dobrze macie ... kiedys w gdansku kupilam kadzidelka o zapchu mielonej kawy mniam Smile

- Joannaa - 01-13-2005

Kadzidelka? jasne... ulubiony-musk Smile oczywiscie nie za czesto ale czasem po prostu zapalam swiece wlaczam muzyke i uciekam na chwile po prostu cos takiego pozwala mi odpoczac... kota tez mam hehe Big Grin

- Calmwater - 01-13-2005

Ja teraz właśnie dopalam cynamon Smile Wcześniej był Vetivert i Opium Black,w kolejce czekają henna i Kamfora Angry Dobrze,że nie mam astmy Big Grin
Joannaa:Witam w tym zadymionym temacie szczęśliwą posiadaczkę kota Smile