-
GACEK - 01-18-2005
dobra, dobra

uważaj żebyś kiedyś szyszakiem w łep nie dostał heheeh
-
GACEK - 01-18-2005
a po drugie to gdzie ten nasz piękny śnieg znajdziesz?
-
LCF - 01-18-2005
Moze w lutym zima zaskoczy drogowcow
-
Dechri - 01-30-2005
nie no tyle czasu już minęło odkąd dałeś tu posta hegemon a ja dalej z kumplami mam niesamowitą polewkę z tego zespołu
-
Kalin - 01-30-2005
O w morde, aj dopiero teraz znalazłem ten temat
Ale polewa naprawde niesamowita. Image mają naprawde świetny

buahahahha
A te kawałki utworów wcale nie lepsze
aaauuuuu.............. aaaauuuuuuuu
-
hegemon88 - 01-30-2005
Sciagnijcie utwor Smak Pogańskiej Stali i poczujcie roznice:
http://free.of.pl/s/swiatogor/download/04-smak.mp3[/url]
-
Dechri - 01-31-2005
hegemon88 napisał(a):Sciagnijcie utwor Smak Pogańskiej Stali i poczujcie roznice:
http://free.of.pl/s/swiatogor/download/04-smak.mp3[/url]
no a myślisz, że z czego my się tak polewamy jak nie ze smaku pogańskiej stali RTFL

ahahahahahah choć reszta też jest polewna
-
Mario1349 - 02-13-2005
haha tak jest biegajmy po lasach w strojach `ala tarzan, żucajmy się na motyle a w zimę budujmy iglo totemy ze śniegu, ja jestem za haha
-
Skoczek - 04-06-2005
Ja sobie sciagnolem z ich stronki pierwszy lepszy kawalek - pech (albo i szczescie - bo moze inne kawalki sa jeszcze gorsze

) chcial ,ze byl to zwiastun jakiejs epki.Buahahahahaha co to kurwa ma byc??Straszne!!!Ja w tym metalu zaduzo nieslysze.W zwiastunie ktory ma ponad 5 jest az jeden riff gitarowy,reszta to pitu-pitu na klawiorach na poziomie- hmm szkoda gadac...
-
wilk_fenriz - 04-06-2005
Gacek to chyba nie wiesz co mowisz- gdyby poganstwo bylo do dzisiaj religia dominujaca to naprawde watpie zeby przez 1000 lat ta religia nie ewoluowala i jestem pewien ze dzisiaj wygladalaby zupelnie inaczej niz sprzed dziesieciu wiekow.
-
Annunakki - 04-06-2005
wilk_fenriz napisał(a):Gacek to chyba nie wiesz co mowisz- gdyby poganstwo bylo do dzisiaj religia dominujaca to naprawde watpie zeby przez 1000 lat ta religia nie ewoluowala i jestem pewien ze dzisiaj wygladalaby zupelnie inaczej niz sprzed dziesieciu wiekow.
ale wytłumacz to katolickiemu przygłupowi...
A Światowy Ogór, to śmiech na sali, muzyczka weselna do kotleta. W dodatku robią konkurencję bezkonkurencyjnej Warrasze. Jak ktoś mieszka w Koszalinie, to niech ich odstrzeli.
-
Lech - 04-06-2005
ja wypowiadac sie nie chcialem, ale jak uslyszalem probki ze strony to nie moge odmowic sobie kilku slow komentarza i usmiechu na gebie

punkty za bezbledny trv image'e oraz za swietnie skomponowana "muzyke". Rosnie nastepca oslawionej juz w pewnych zakatkach tego forum Warrahy
-
Abadon - 04-07-2005
Chłopaki grają zajebistą i klimatyczną muzykę!! Są równie zajebiści jak ich teksty!!
Gdzie można zdobyć ich płyty??
-
Annunakki - 04-07-2005
Abadon napisał(a):Chłopaki grają zajebistą i klimatyczną muzykę!! Są równie zajebiści jak ich teksty!!
Gdzie można zdobyć ich płyty??
urwać ci łeb, kretynie?
-
Tomash - 04-07-2005
już jakiś czas temu ściągnąłem troche ich muzy ze strony... słychać że się starają, ale niestety nie wychodzi :? słuchanie tego jest męczące, a już tytuły typu "las, nasz dom", nie no sorry :?