-
metalux - 02-08-2005
Tak, tak z tą grą można przeżyć wiele wspaniałych chwili. Osobiście gram w wersję karcianą. Tam nie potrzeba figurek. Całe szczęście. I tak bym nie kupił żadnej bo mój skarbiec świeci pustkami. Tak więc jeżeli jesteś z koszalina i lubisz pogrywać w młotka to zapraszamy do nas. Każdy piątek. Kontakt gg 6010483.
-
ironer - 02-12-2005
Zaznaczam!
Dyskutujemy tu tylko o wersji figurkowej (Warhammer Fantasy Battle, Warhammer 40,000 i ew. Lord of the Rings Wargame)!
-
Morte - 02-16-2005
A do Battle'a wychodzi nowa armia - Ogre kingdoms, pełne yetich,takich malych jakby snotlingów

i oczywiście ogrów :? .... jak dla mnie powinni z tego zrobić część armii Orków i goblinów (bo wrzucili już tam trolle, olbrzymów itp) i pewnie z czasem się tak stanie (tak jak chaos dwarfy włączone do "zwykłego" chaosu...
-
Dementor - 02-16-2005
Space marines...............uwielbiam ich(choć nie mam własnej armii.........wiecie,za mało szmalu

)
-
_Dark_ - 02-27-2005
Ja zaczynam grać Mrocznymi Eldarami

w WH40k...
Wymiatają
-
Vlkodlak - 03-02-2005
ja chętnie bym pograła, ale strasznie drogie to jest

.
Ale kilka figurek mam zamiar sobie kupić, po to, by pomalować i postawić na półce (niektóre są naprawdę ładne).
Aczkolwiek ładniejsze figurki od standardowych by Games Workshop ma firma Reaper. Podobno można wpasować do Warhammera
-
Norhaji - 03-02-2005
Ja tam bardziej wole WFRP(Warhammer fantazy role play) kupujesz tylko podrecznik kosci i grasz

tylko tera wycofali go z sprzedarzy w polsce =/ ale nieglugo wychodzi nowa edycja
-
_Dark_ - 03-04-2005
Qrde... nie gadamy tu o GRZE FABULARNEJ!!!
Tylko o Bitewniakach!
-
Rumian - 03-05-2005
hmm co do Warhammera to niestety WHFB nie bylo dane mi poznac ale WFRP to jak dla mnie najlepszy system RPG wiec zakladam ze i fb tez jest super
btw robie na sprzedarz makiety do bitewniaków moze komus potrzeba? moje gg 2393843 przyklad "dzialalnosci":
http://tinypic.com/1sdtm9
-
kml - 07-15-2005
Gram w WFB Leśnymi Elfami. Właściwie to zaczynam, ale mam koncepcje rozpisek poparte kilkunastobitwowym doświadczeniem na proxach
Z figurek mam 30 Archerów, Command Group, Maga na jednorożcu (konwersja), Generała na koniu, 12 Glade Riderów i Command Group do nich.
-
Voronwe yth Everthrae - 07-15-2005
Mam parę figurek leśnych elfów, które kupiłem już kilka ładnych lat temu. Są one faktycznie drogie ale przyznam, iż bym z przyjemnością zebrał armię; teraz na pewno mrocznych elfów. Kiedyś widziałem tę armię prześlicznie pomalowaną. Malutkie dzieła sztuki
Zagrałbym na pewno, gdybym miał z kim...
-
Ymir - 07-21-2005
Ja tam zbieram Imperium (armia na ok. 2.500 punktów). Rozegrałem wiele bitew, kręci mnie to.
Kiedyś grałem trochę i Dark Efami i Wood Elfami, ale na szczęście w porę (zanim wydałem na nie większe sumy) uświadomiłem sobie, że te armie do mnie nie pasują i tak zacząłem grać Imperium...