-
Krzychun - 12-25-2007
Sobota napisał(a):^ jesli ten 9% to stwierdzam ,ze nie masz gustu
Nie potrzebny mi,nie pije
-
RamzeS - 12-25-2007
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):RamzeS napisał(a):No co ty, przeciez Zubr to jedno z lepszych polskich piw.
bardzo dlugo bylo moim ulubionym, no ale ostatnio sie rozczarowalem
No to mamy rozbieżne smaki , bo mnie własnie niedawno zaczął "wchodzić"
-
seelenleib - 12-25-2007
ja tam Tyskie albo Perła. inne tez ale mniej chetnie.
-
raf667 - 12-25-2007
Tomash napisał(a):natomiast VIP to już jest rzecz dla naprawdę zaawansowanych alkoholików
ja pierdole co wy wszyscy macie z tym VIPem =] wcale nie jest takie złe =]
-
Tomash - 12-25-2007
Żubr wybitny nie jest, ale w swojej kategorii cenowej konkurencji nie ma, Harnaś sie zjebał strasznie, tak samo jak tatra mocna
-
Acrid - 12-25-2007
RamzeS napisał(a):Warka nigdy nie była dobra.
to juz pomine, mnie wkurwia ich kampania reklamowa na slasku. otwieranie tych ich 'piwiarni' z zabojczymi cenami, oraz billboardy.
-
Zoltan - 12-26-2007
No, piwiarnia gdzie z nalewaka można dostać tylko jedno - wiadomo jakie - piwo

Jeszcze za otwarcie paczki szlugów sobie prowizje pobierają

Pseudosnobizm
-
Headless cadaver - 12-26-2007
balzac napisał(a):Specjal
Jakiś czas temu nie mogłem tego pić, lecz ostatnio się przekonałem do Specjala. Całkiem niezłe piwo.
-
Tomash - 12-26-2007
Specjal niezły, a te piwiarni Warki - "Paaanie, daj pan spokój", niestety w Polsce nie ma żadnej kultury picia piwa, a już do czarnej rozpaczy doprowadzają mnie próby zrobienia z piwa cool - trendi - eleganckiego trunku. To se ne da

Piwo to piwo i chuj.
-
jankier - 12-26-2007
ja piję VIPa od początku liceum i mi nie zbrzydł. po prostu nie jest dla pozerów, na tej samej zasadzie co okocim mocne, które jest tylko dla orłów
warka dobra jest i won od niej! a co do piwiarni warki to jest to syf jakich mało. kumpela pracuje w takiej. goście to często pseudobogackie muflony z "żulowskim" poczuciem humoru. była świadkiem paru bójek. w dodatku jak tam byłem ładnych parę miesięcy temu, to warka smakowała jak herbata z chmielu, a nie jak warka. i jeszcze ta żydowska marża... chujnia nie knajpa
-
Acrid - 12-30-2007
Okazały
Puchar Polski pozostanie w
Tychach. Po niezwykle emocjonującym finale, w którym tyszanie podejmowali Cracovię, podopieczni Wojciecha Matczaka obronili w sobotę (29.12) trofeum, lepiej od rywali wykonując rzuty karne.
-
Valhalla - 12-30-2007
co do warki to pilam ostatnio w knajpie. nic tak ohydnego dawno mi nie dano ;]
-
Wars - 12-30-2007
Ej, mam pytanie do wrocławian, ewentualnie po prostu osób zorientowanych: który objazd Wrocławia byście polecili? Kieruję się na samo południe i bardzo nie chciałbym jechać przez Wrocław, ale ni cholery nie mogę nic znaleźć w necie. Rozchodzi się o drogę na Lądek Zdrój jadąc z Poznania. Trochę kurde późno pytam, ale jeszcze zajrzę przed samym wyjazdem, przed 04:00 jakoś. Z góry fenk za pomoc.
-
Sacred - 12-30-2007
wg mnie to najlepiej jechać przez wro kierując sie główną drogą na kudowe. jakieś kombinowanie z obiazdem wrocławia jest troche bezsensu.
-
Wars - 12-30-2007
No ale kurde, Wrocław nawet nad ranem i domyślam się, że nawet w stary rok jest nieprzejezdny ;/ Jeśli jednak ktoś coś wykombinuje- będę wdzięczny, jeśli nie, to pewnie tak jak mówisz Sacred, uderzę przez Wrocka z nadzieją, że da rade szybciej niż półtorej godziny ;P