Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Acrid - 12-25-2007

Perła na slasku tez wystepuje, w dyskoncie Promil mozna ja spotkac bez problemu.

- Tomash - 12-25-2007

Nie mów mi o dyskoncie "Promil" Laughing

- Acrid - 12-25-2007

chuj tam z Promilem, dzieciatko mnie w tym roku nie odwiedzilo,.. Sad

Mr. Green

- IstnyKurwaRomantyk - 12-25-2007

nic mi nie smakuje oprocz perly ostatnio, jak po dluugiej przerwie kupilem sobie zubra to wylalem polowe, albo sie zrobil chujowy albo smak mi sie zmienil

- RamzeS - 12-25-2007

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jak po dluugiej przerwie kupilem sobie zubra to wylalem polowe, albo sie zrobil chujowy albo smak mi sie zmienil
No co ty, przeciez Zubr to jedno z lepszych polskich piw.

- balzac - 12-25-2007

I trzyma poziom od dawna. Taka Warka czy nawet Lech kiedyś były dobrymi piwami, a teraz..
Ostatnio często Broki z Tesko, a poza tym zestaw Specjal i Żubr i jestem zadowolony wielce.
Do Perły nie ma za bardzo dostępu na Kujawach, ale za to powrócił Kujawiak Mr. Green

- RamzeS - 12-25-2007

balzac napisał(a):Taka Warka czy nawet Lech kiedyś były dobrymi piwam
Warka nigdy nie była dobra.

- Krzychun - 12-25-2007

Warka Strong to chyba jakiś przesłodzony syrop,nie piwo. Najlepszy jest Wojak,reszta to pozerstwo.

- Sobota - 12-25-2007

^ jesli ten 9% to stwierdzam ,ze nie masz gustu Tongue, tego normalnego (jeśli wogole jest) to nie piłem.

Ogólnie mocnym piwom mówimy nie, za słodkie sa i alkoholem walą .

- IstnyKurwaRomantyk - 12-25-2007

RamzeS napisał(a):No co ty, przeciez Zubr to jedno z lepszych polskich piw.

bardzo dlugo bylo moim ulubionym, no ale ostatnio sie rozczarowalem

- Tomash - 12-25-2007

Sobota napisał(a):jeśli wogole jest

jest, znośny. Wole już zwykłego wojaka od np. Lecha. A mocne piwa, no cóż, do smaku się ich nie pije Big Grin Zresztą w zimie mi one nawet smakują, jednak rozgrzewają trochę.

- Sobota - 12-25-2007

no jesli mowimy juz o mocnych to dębowe ,ewentualnie okocim mocny. Warka Strong to gówno jak ich mało ,ale tak po 3 juz wchodzi dobrze :].

A tak wogóle Fasberg z biedronki za 1.49 5,7 % jest całkiem całkiem jak za tą cene ,ale ma taki lekko metaliczny posmak ;].

- Tomash - 12-25-2007

W Biedronce są znośne piwa, Fort też daje radę, natomiast VIP to już jest rzecz dla naprawdę zaawansowanych alkoholików Laughing No i Kenigery sie zepsuły ostatnio.

- Tomash - 12-25-2007

Sobota napisał(a):dębowe ,ewentualnie okocim mocny

no wiadomo, mi chodziło o zła zawierające ok. 10%

- Sobota - 12-25-2007

szczerze jak chce się rozgrzac a nie wódka to kupuje jakieś marconi czy inne vermuto podobne coś do 10 zł , 1 butelka to ok 6 piw tak przeliczajac na same procenty.

No i poza mną nikt tego pić niechce nigdy i nie podbierają mi ;].