-
Abadon - 06-29-2005
Ajana napisał(a):A który sklep zamknęli?
(Częstochowa to ogólnie wiocha)
Iguana jutro już przestanie istnieć.
A co do Częstochowy to się zgadzam - wiocha!!
-
Ajana - 06-29-2005
Nie wiedziałam, że ją zamykają.
Abadon, zgadzam sie z tobą: mieszkamy na strasznym zadupiu.
-
Abadon - 06-29-2005
Też nie wiedziałem, ale dzisiaj poszedłem do niej zeby umieścić ogłoszenie a gościu mi mówi: "nie wiem czy to ma sens bo od jutra już nie będzie iguany...."
-
hEx - 06-30-2005
Abadon napisał(a):Też nie wiedziałem, ale dzisiaj poszedłem do niej zeby umieścić ogłoszenie a gościu mi mówi: "nie wiem czy to ma sens bo od jutra już nie będzie iguany...."
n/c
-
Kaktus. - 06-30-2005
H8fulnapisałem napisał(a):Nie ma chyba nic bardziej wsiojskiego i burackiego od schowanym pod garniakiem glanów imitujacych pół buty
no popatrz jestem burakiem
nie chce mi się kasy wydawać na buty do garnituru
Cytat:napisałem "wzglednie eleganckie' i miałem na mysli to, ze mozna spokojnie ubrać na troszkę ważniejsza okazję
a na te najważniejsze najlepsdze są buty z dużym czubem
-
cannibal - 06-30-2005
Ajana napisał(a):A który sklep zamknęli?
Eeee tam ogolnie... tylko ciasna góra.
-
naamah - 06-30-2005
Iguana? Kiedys bylam i wrazenie pozytywne... a tu ba, zamykaja :?
-
Ajana - 07-01-2005
cannibal napisał(a):Ajana napisał(a):A który sklep zamknęli?
Eeee tam ogolnie... tylko ciasna góra.
Bez tego to byśmy na mapie zginęli.
-
whitetrash - 07-01-2005
jak chcecie zobaczyć prawdziwą wieś to wpadnijcie do Bydgoszczy :? i nie zapomnijcie wziąć jakiegoś topora czy czegoś bo dresów na pęczki....
-
selbsmord - 07-07-2005
Scully napisał(a):wiocha? Katolickie śluby i wiejskie wesela, na przykład.
a byłas ty kiedyś na "wiejskim weselu" ???? I wiesz co jest największą wioską??? Jak ktoś pierdoli takie bzdury!!!!
A tak nawiasem mówiąc to takie wesela są o wiele lepsze od sztywno - nadętych "przyjęć weselnych" w "mieście"..... No ale jak ktoś jest mroczny TRV to wezmie slub w lesie a wesele bedzie miał na polanie

szkoda słów
-
seelenleib - 07-07-2005
selbsmord napisał(a):Scully napisał(a):wiocha? Katolickie śluby i wiejskie wesela, na przykład.
a byłas ty kiedyś na "wiejskim weselu" ???? I wiesz co jest największą wioską??? Jak ktoś pierdoli takie bzdury!!!!
A tak nawiasem mówiąc to takie wesela są o wiele lepsze od sztywno - nadętych "przyjęć weselnych" w "mieście"..... No ale jak ktoś jest mroczny TRV to wezmie slub w lesie a wesele bedzie miał na polanie
szkoda słów
pieprzysz glupoty. wesela wiejskie maja specyficzny klimat ale nie kazdy musi to lubic. ze sie wóde chleje i slucha debilnych przyspiewek to od razu jest dobrze? wiocha i tyle!!
poza tym kto ci powiedzial ze wszystkie wesela odbywajace sie w "miescie" sa dretwe?
jak masz dretwych znajomych to masz dretwe wesela...
ja np niedawno bylem na weselu w klubie, bawilem sie do rana przy techno i electro i nie uwazam zeby bylo dretwo - a klub byl w centrum "miasta"
i wpadles we wlasna pulapke bo zarzucasz Scully pierdolenie bzdur a sam pieprzysz jak potluczony. i do tego z jaka agresja...
chyba za duzo wodki na wiejskich weselach wypiles...
-
selbsmord - 07-07-2005
seelenleib napisał(a):selbsmord napisał(a):Scully napisał(a):wiocha? Katolickie śluby i wiejskie wesela, na przykład.
szkoda słów
pieprzysz glupoty. wesela wiejskie maja specyficzny klimat ale nie kazdy musi to lubic. ze sie wóde chleje i slucha debilnych przyspiewek to od razu jest dobrze? wiocha i tyle!!
poza tym kto ci powiedzial ze wszystkie wesela odbywajace sie w "miescie" sa dretwe?
ja np niedawno bylem na weselu w klubie, bawilem sie do rana przy techno i electro i nie uwazam zeby bylo dretwo - a klub byl w centrum "miasta"
i wpadles we wlasna pulapke bo zarzucasz Scully pierdolenie bzdur a sam pieprzysz jak potluczony. i do tego z jaka agresja...
bawiłeś się przy techno i electro, wiesz teraz to naprawdę Ci współczuję - musiało być zajebiste wesele przy techno - już widzę pannę młodą drygającą w tak napierdalających basów i ultra fioletowych świateł normalnie maks. A pozatym to masz bardzo mierne pojęcie robaczku o "wiejskich weselach". Wychodzi z tego, że wódę pije się tylko na wsi - a ty co speeda strzelałeś na weselu techno - electro???. Tak sie akurat złożyło iż moja siostra wychodziła w czerwcu za mąż. I organizowalliśmy to wesele. Było ono w remizie (tak JESTEŚMY ZE WSI!!!!!!) gastronomią zajęła się profesjonalna firma caterringowa, przystroiła stoły, były wyśmienite potrawy, stół drinkowy, staropolski, a obsługiwali nas kelnerzy w strojach szlacheckich. Co do muzyki, to mamy XXI wiek, więc nie było przyśpiewek tylko zespół -żywa sekcja, bas, gitara, perkujsa, klawisze i jakoś nie grali "ludowych" piosenek. Na szczęscie techno też nie grali............ i wiesz co młody i jego rodzina pochodzą z Krakowa - z podziwu wyjśc nie mogli bo to było prawdziwe WESELE.... Ale jesli ktoś woli techno electro to coż kwestia gustu ale to i tak paranoja..........
A co do agresji to i tak jest spokojny ton - a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty i zdania nie zmienie
-
Neth - 07-07-2005
Wesele, nie wazne w jakiej postaci, jest ostatnim miejscem w jakie chcialbym trafic. Jezeli ktos lubi takie imprezy to jego sprawa, jednakowoz podkreslam iz ma noga wiecej na zadnym nie postanie ;]
-
Scully - 07-07-2005
selbsmord napisał(a):a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty
Nie chce mi się nawet dyskutować z Tobą na temat wieśniackich imprez, ale za mroczną gotkę to mogłabym Ci ostro przypierdolić, bowiem moja osoba omija gotyk szerokim łukiem, ot co.
-
Lech - 07-07-2005
selbsmord napisał(a):seelenleib napisał(a):selbsmord napisał(a):Scully napisał(a):wiocha? Katolickie śluby i wiejskie wesela, na przykład.
szkoda słów
bawiłeś się przy techno i electro, wiesz teraz to naprawdę Ci współczuję - musiało być zajebiste wesele przy techno - już widzę pannę młodą drygającą w tak napierdalających basów i ultra fioletowych świateł normalnie maks. A pozatym to masz bardzo mierne pojęcie robaczku o "wiejskich weselach". Wychodzi z tego, że wódę pije się tylko na wsi - a ty co speeda strzelałeś na weselu techno - electro???. Tak sie akurat złożyło iż moja siostra wychodziła w czerwcu za mąż. I organizowalliśmy to wesele. Było ono w remizie (tak JESTEŚMY ZE WSI!!!!!!) gastronomią zajęła się profesjonalna firma caterringowa, przystroiła stoły, były wyśmienite potrawy, stół drinkowy, staropolski, a obsługiwali nas kelnerzy w strojach szlacheckich. Co do muzyki, to mamy XXI wiek, więc nie było przyśpiewek tylko zespół -żywa sekcja, bas, gitara, perkujsa, klawisze i jakoś nie grali "ludowych" piosenek. Na szczęscie techno też nie grali............ i wiesz co młody i jego rodzina pochodzą z Krakowa - z podziwu wyjśc nie mogli bo to było prawdziwe WESELE.... Ale jesli ktoś woli techno electro to coż kwestia gustu ale to i tak paranoja..........
A co do agresji to i tak jest spokojny ton - a ta mroczna gotka i tak pieprzy głupoty i zdania nie zmienie
Scully- mroczna gotka, ahahahahah, alez sie usmialem
A co do wesel to moj stosunek jest nieustalony- w zyciu bylem na jednym, uwazam to za totalna wioche, wszelkie zachowania ludzi, glupawe zabawy, ale z drugiej strony ludzie pokazuja tam tez ze potrafia sie bawic ze soba, nie tylko siedziec i pitolic bzdury przy pivie, ale tak naprawde, zywo sie pobawic. 50/50- z jednej strony totalna "wies", z drugiej "czysta zabawa".
Jesli chodzi o wesela wiejskie, to wlasnie na takim bylem, wesela w miescie sobie nie jestem w stanie wyobrazic. No chyba ze w "wiejskim" stylu