Forum Rockmetalshop
rozmowy nie całkiem kontrolowane :> - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: rozmowy nie całkiem kontrolowane :> (/thread-rozmowy-nie-ca%C5%82kiem-kontrolowane)

- Acrid - 11-18-2007

e tam, lodowka? sok? amatorzy Laughing rok temu po szantach pilismy cieply spirol zapijany kranowka Embarrassed

wczorajszy dzien sponsorowany byl przez WTK Soplica, Żubr, Tyskie, oraz Kebab na ostro 7,50.

Wars napisał(a):whisky

wczoraj w knajpie, wlasciciel z swoja ekipa walil non stop whisky z cola. Jack Daniels, po x butelce, zmienili juz na Red Labela. Slabo sie panowie zaprawili przed meczem, bo dopiero w drugiej polowie zaczeli sie bawic, zwlaszcza, gdy cala sala darla ryja: Kto nie skacze, ten za Belgia, hej, hej :F

- balzac - 11-18-2007

Wars napisał(a):Mi z kolei najlepiej robi whisky
Nie. Nie cierpię tego Surprised

Jak czysta to w zasadzie tylko Soplica, Pan Tadeusz i Maximus. Inne raczej omijam.

- Wars - 11-18-2007

Ja tam już pisałem- czystą mój organizm bardzo źle przyswaja Laughing Whisky- super humor, sporo energii i brak niekontrolowanych zawrotów głowy. No i jeszcze nigdy nie zwracałem żadnego Jacka Daniela, natomiast wszelakie Soplice, Finlandie i Żubrówki- jak najbardziej Laughing

- balzac - 11-18-2007

Soplice, Żubrówki i Pan Tadeusz są dobre. Ja po prostu wystrzegam się Stargardzkiej, Prezydenta oraz Jadzi i innych rzeczy z meliny.
Dorosłem Laughing

W Whisky smak mi nie pasuje ...albo nie odpowiednio to piłem, bo z Sobotą Mr. Green

Lubię rzeczy o smaku anyżowym czyli wszelkiego rodzaju absynty (ale nie jakieś z dupy). Ostatnio piłem coś podobnego u wujka, to była jakaś grecka mocna i biała wódka, smak podobny do absyntu, może jakaś siostra czyli biała wróżka z Aten Surprised

- Sobota - 11-18-2007

Whisky z colą ok, inaczej tego pic nie mogę (tzn mogę ale jak wódke w kilichach napierdalam ;]).

A jadzia dobra jest, posmak benzyny niszczy konstrukcje wszelakich doznań smakowych.

Ale ogólnie ja wole się piwami napierdolić, nie rzygam ani nic i raczej nie zdarza mi się ,nagła bomba, bo ogólnie nie pije alkoholu szybko :].

- RamzeS - 11-19-2007

balzac napisał(a):to była jakaś grecka mocna i biała wódka, smak podobny do absyntu,
Ouzo.

- Headless cadaver - 11-19-2007

Tomash napisał(a):nie czysty, rozrabiam z sokiem Laughing

Oczywiście z wiśniowym, wtedy jest największe stężenie szatana w jednej butelce

- Wars - 11-19-2007

Cytat: Trzech chłopców w wieku 8 oraz 9 lat zostało zatrzymanych pod zarzutem porwania i zgwałcenia 11-letniej dziewczynki w lesie w miejscowości Acworth (ok. 45 km od Atlanty).
Do tej szokującej napaści miało dojść w czwartek. - Matka dziewczynki zawiadomiła policję w niedzielę - powiedział kapitan Wayne Dennart z policji w Acworth.

Niepełnoletnia ofiara zeznała, że jeden 8-letni i dwóch 9-letnich chłopców, z którymi wcześniej się bawiła, zaciągnęli ją na zalesiony teren, gdzie jeden z chłopców ją zgwałcił.

- Wszystkim trzem chłopcom postawiono zarzuty gwałtu, porwania i składania fałszywych zeznań - oświadczył Dennart. Ich nazwiska nie zostały podane do publicznej wiadomości ze względu na wiek.

Prokuratura w poniedziałek miała zdecydować, czy potraktuje oskarżonych jak osoby dorosłe. Prokuratorzy jeszcze jednak nie podjęli w tej sprawie decyzji.
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4686074.html
Ja pierdole...
Jeżeli ceną globalizacji ma być upodobnienie się Europejczyków do Amerykanów, to idę wybijać szyby w McDonaldzie...

- Acrid - 11-19-2007

Wars napisał(a):idę wybijać szyby w McDonaldzie

McDonald kiedyś kupie u ciebie hamburgera
To będzie ostatni kupiony w twym budynku
Ogień płonie, płonie w moim sercu
Czas aby w końcu wydostał się na zewnątrz
Pastwiskami swych zwierząt trujesz matkę Ziemię
A co będzie jeżeli zabraknie dla nich miejsca
Czy wtedy zwykłym gównem napełnisz hamburgery
A może jako farsz zastosujesz ludzkie mięso.

- jankier - 11-19-2007

4 dni mnie nie ma a tu tyle się dzieje Laughing

- doktór Burski - 11-19-2007

zauwazylem ze wielu uzytkownikow pragnie zamanifestowac, ze posiadaja zycie poza internetem piszac ile to czasu ich tu nie bylo. powiedzcie mi moi drodzy - kogo to kurwa obchodzi?

- Tomash - 11-19-2007

poza Twoim Starym pewnie nikogo

- Valhalla - 11-19-2007

mnie, bo sie juz martwic zaczelam Laughing

- jankier - 11-19-2007

gratuluje doktórkó. nikt mnie nie wkurwił na tym forum przez rok tak jak Ty przez ostatnią godzinę Laughing
a tera serio: ja już wolę stiga od tego "pana samo zUo"

- -Rene- - 11-19-2007

doktór Burski napisał(a):zauwazylem ze wielu uzytkownikow pragnie zamanifestowac, ze posiadaja zycie poza internetem piszac ile to czasu ich tu nie bylo. powiedzcie mi moi drodzy - kogo to kurwa obchodzi?
Te, bo jeszcze wyjdziesz na twardego, nieczułego chuja i nie zaproszą cię na zjazd forum

{;