-
Książę - 11-17-2007
czyli wiadomo kto to zrobił. można się było po nim spodziewać
-
Wars - 11-17-2007
No już Krzysiu, już <przytula>
Swoją drogą, marny z ciebie detektyw księciuniu, to nie jedyne twoje posty, które wywaliłem
-
balzac - 11-17-2007
Te, Artur, a skąd wiadomo jak poszczególni użytkownicy mają na imię?
-
Wars - 11-17-2007
No wiesz, Pablo, on miał kiedyś nicka kSiĄżĘ kRzYsZtOf

(czy jakoś tak)
-
balzac - 11-17-2007
Za Pablo daje z karata!
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-18-2007
zmiencie kazdemu uzytkownikowi nick na imie, bedzie fajno
-
doktór Burski - 11-18-2007
imho juz zrobilo sie tutaj calkiem rodzinnie, az sie nie chce czlowiekowi wylogowac
-
Książę - 11-18-2007
Wars napisał(a):Swoją drogą, marny z ciebie detektyw księciuniu, to nie jedyne twoje posty, które wywaliłem
Swoją drogą pizda z ciebie pierwszorzędna, co mówiłem niejednokrotnie i co po raz kolejny potwierdzasz. Z pełną stanowczością stwierdzam, że jesteś metroseksualnym przyjacielem Adriana.
-
Acrid - 11-18-2007
a teraz ladnie poprosze o oklad z muodych, duzych piersi.
-
balzac - 11-18-2007
ej dziewczyny, raz dwa raz dwa
Tomuś w potrzebie
-
Sobota - 11-18-2007
Maffej kurwa ,zmień awatar bo hipnotyzuje ...
-
Tomash - 11-18-2007
Acrid napisał(a):a teraz ladnie poprosze o oklad z muodych, duzych piersi.
tak apropos:
Cytat:Jones jest autorem frapującego doświadczenia, w którym pojąc ochotników różnymi trunkami, porównywał nękające ich nazajutrz dolegliwości. - Najgorsze męczarnie powodowały napoje o największej zawartości metanolu. Pierwsze miejsce zajął burbon - amerykańska whisky. Objawy kaca słabły w kolejności: koniak, czerwone wino stołowe, rum, markowe czerwone wino, whisky, białe wino, gin, wódka oraz czysty spirytus. Ten ostatni przyprawiał co najwyżej o lekki ból głowy.
I jest to prawda, po spirolu, nigdy nie mam kaca.
-
Wars - 11-18-2007
^ Co za menel, czysty spirol pizga

Mi z kolei najlepiej robi whisky, najprzyjemniejsze uczucia towarzyszące spożywaniu oraz zaraz po spożyciu (w ogóle nie otumania i nie ma "muła"), a nazajutrz jestem w 100% zdrowy, mogę pić od nowa. Natomiast wódka... broń Panie Boże, wciąż sobie obiecuję, że więcej nie będę tego pił, bo kace mam straszliwe po czystej, poza tym, zwykle szybko robię się senny, potem jeszcze w nocy mnie do gadania z muszlą klozetową zmusza ;D Whiskey>>>>>>>>wszystko>>>>>>czysta.
-
Tomash - 11-18-2007
nie czysty, rozrabiam z sokiem
-
Slayerd - 11-18-2007
Tomash napisał(a):nie czysty, rozrabiam z sokiem 
a potem na pół godzinki do lodówki i można pić