-
RamzeS - 11-15-2007
Działa wam gie gie?
-
Tomash - 11-15-2007
mi teraz działa, ale przez AQQ, weźcie se to instalujcie, to nie boli
-
RamzeS - 11-15-2007
A co to takiego?
-
balzac - 11-15-2007
http://aqq.eu/
ściagasz, instalujesz, przy instalacji zakładasz sobie konto w aqq, a potem w opcjach dodajesz sobie swoje gg, tlen i coś tam jeszcze.
dobry program
-
RamzeS - 11-15-2007
Juz mam
-
Sacred - 11-16-2007
w aqq jedna rzecz mnie wkurwia. a mianowicie chmurka przychodzącej wiadomości. nawet po zainstalowaniu pluginu który miał ją zmienić ze zwykłej windowsowkiej na jakąś normalną nic sie nie zmieniło.
też może macie z tym problemy ?? a wogóle to jaką wersje tego aqq użuwacie ?
-
Acrid - 11-16-2007
pogoda traci pronciem, walony snieg. ktora chce ze sniezki?
-
Tomash - 11-16-2007
e tam, przynajmniej nie wieje, więc wydaje się że jest cieplej mimo że jest zimniej
np. Immortal - at the heart of winter
-
balzac - 11-16-2007
Sacred napisał(a):a mianowicie chmurka przychodzącej wiadomości. nawet po zainstalowaniu pluginu który miał ją zmienić ze zwykłej windowsowkiej na jakąś normalną nic sie nie zmieniło.
mi tam chmurka dobrze chodzi. nie wiem, może się przyzwyczaiłem, a może mi to w ogóle nie przeszkadzało?
Wersja? Hmm, bo ja wiem, jakaś najnowsza, co jakiś czas ściąga aktualizcję.
Śniegu u mnie nie ma, ale zimno i mokro jest.
W dodatku sis i szwagier pojechali na weekend nissanem, a mi zostawili do dyspozycji daewoo tico... żal.pl
-
Acrid - 11-16-2007
balzac napisał(a):daewoo tico
-
balzac - 11-16-2007
noo.
hohoho, przynajmniej umiem prasować, a Ty nie
-
Prisca - 11-16-2007
E no co wy, tikacze są jakie są ale fajnie się nimi jeździ, zwłaszcza po mieście. Mają szybki zryw no i zaparkować można łatwiej (:
-
Sacred - 11-16-2007
Prisca napisał(a):Mają szybki zryw
ale i tak siara sie w tym pokazać ;P
to taki kawał mi sie przypomniał
idzie sobie dziecko do szkoły i nagle podjeżdża samochód. uchyla sie szyba i słychać głos:
-wsiadaj podwioze cie
dziecko nic. no to znowu
-wsiadaj dam ci cukierki
dziecko nic.
-wsiadaj dam ci cukierki i 10 zł...
na to dziecko:
-tato. kupiłeś daewoo to teraz z tym żyj...
no taki żarcik z rana ;P
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-16-2007
Prisca napisał(a):E no co wy, tikacze są jakie są ale fajnie się nimi jeździ, zwłaszcza po mieście. Mają szybki zryw no i zaparkować można łatwiej (:
samochod bym wolal miec < :
-
Prisca - 11-16-2007
LoL każdy by chciał, ja tam nie wybrzydzam. Zazwyczaj się wożę Agilą mamy, bo o Hondzie ojca mogę pomarzyć (:
A co do tikaczy, to mnie tam rybka. Nie mam kompleksu małego samochodu, ale ja jestem kobietą.