-
Amy - 12-09-2005
Beast King napisał(a):No i Bogu dzięki.
Ty nie dziękuj bo nie ma za co
-
Temporal - 12-09-2005
Czy warto nadal słuchać Korna? Czego możemy się spodziewać po następnym albumie? Teraz jest pop więc pózniej co będzie? techno, hip hop, disco polo?
-
Pearl - 12-09-2005
Temporal napisał(a):Czy warto nadal słuchać Korna? Czego możemy się spodziewać po następnym albumie? Teraz jest pop więc pózniej co będzie? techno, hip hop, disco polo?
Co jest?? Chyba Cię pogięło. Jest po prostu nieco inna muza niż na poprzednich płytach ... Tyle.
-
ReTuRn - 12-09-2005
Jezeli teraz jest pop, to znaczy, ze nic się nie zmienia ;>
-
Pearl - 12-09-2005
Aleście Wy wszyscy dowciapni ...
-
Temporal - 12-09-2005
To co mam słuchać Korna jakim by nie był? Korn mnie olał dając takie coś. Oczekiwałem fajnej muzy a tu takie gówno które mnie zniechęciło do tego zespołu.
-
Beast King - 12-10-2005
Jednak mieliście rację - album jest tak samo chvjowy jak wszystkie poprzednie
-
Krzychun - 12-10-2005
Wczoraj dorwalem nowy album
Jesli pierwszego nawet moglem słuchac to tego juz nigdy nie włacze
-
Patyk - 12-10-2005
Pamietajcie tylko zeby skasowac album po 24 godzinach.
-
Amy - 12-10-2005
ja mam z innego źródła i nie skasowałam.....mam go od tygodnia
-
Toolica - 12-10-2005
Przesłuchałam dosyć dokładnie najnowszą płytę KoRn'a i niestety... totalne zaskoczenie. Nie podoba mi się . Pomimo całego sentymentu dla tego zespołu, po prostu zły album. Nie ma już tego czegoś, tej złości i tej energii. Nie wiem czy to kryzys po odejściu Brian'a czy tylko twórcza niemoc.
Dobrze, że pozostają jeszcze wcześniejsze płyty...
-
Temporal - 12-10-2005
A co sądzicie o TALITM? Jak dla mnie album może mało podobny do pierwszej i drugiej płyty ale także dobry i surowy. TALITM ma większość kawałków mocnych i takie z darciem mordy
.
Lubie te momenty co jest cicho a zaraz zaczyna się rzeź
.
-
Dżemik - 12-12-2005
AAAA!!! Slyszalem tylko Twisted Transistor i moja ocena brzmi: 666/10 oraz znaczek jakosci Q! Jak rownez R,W,A;Z,A,J,E,B,I,S,T,E! Czysty kvlt, a teledysk jest jeszcze lepszy!
Zwlaszcza Snoop Dogg jako Munky rzadzi..
Jesli taki poziom trzyma reszta plyty, to ani sekundy nie zawaham sie nad wyrzuceniem kazdej gotowki na ten krazek..
A co do rzekomej utraty siary przez Korna.. A kiedy wogole ja mieli? Korn to lekka, melodyjna odmiana metalu [a nie zaden Slayer XXI wieku], ktoa ma wywolywac u mnie usmiech na gebie oraz chec gibania sie i spiewania do spolki z Davisem.. I z tego zadania Korn wywiazuje sie lepiej po zrezygnowania z cholernie wkurzajacego basu i groteskowo obnizonych strojow gitar..
PS> Co do raperow z klipu.. Gitarzyste gra Snoop Dogg, basista jest X-Zibit, a czy wie ktos kim sa pozostali panowie?
-
Temporal - 12-12-2005
Może Korn nigdy nie grał hiper mocno ale jakiś czad dawali teraz to jakaś elektroniczna muzyka jest :? . Nadal jestem fanem Korna ale nie mogę się przekonać do tej nowej chały.
-
Kamael - 12-12-2005
Snoop? ;> Hehehe, z czystej ciekawości muszę się więc z tym teledyskiem zapoznać.
Jeśli chodzi o muzykę Korna - coś zupełnie nie dla mnie, nie dostrzegam w niej niczego interesującego.