-
Wars - 02-11-2007
Niestety, władza tu traktuje cie jak kasierkę w Tesco.
Z mojej strony eot.
-
-Rene- - 02-11-2007
Zwrot o kasjerce jest nieco mylący. Nie wiem czy mam się czuć zlekceważona czy może po prostu próbujesz mi zabronić pójścia do kibla.
-
Wars - 02-11-2007
Nie, nie, nie, nie zabraniam ci pójścia do kibla- więcej, nawet od czasu do czasu zalecam poczynienie takiego właśnie kroku. Dobra, teraz definitywnie eot*
chyba, że sie rozmyśle ;>
-
-Rene- - 02-11-2007
A to zabawne co mówisz. Wychodzi na to, że jesteś chłopcem nader niezdecydowanym, z kompleksem wyższości jaki daje ci (o zgrozo) możliwość moderowania forum, a na dodatek gardzisz kasjerkami z Tesco; kobietami nota bene zapierdalającymi ostro na utrzymanie swoich rodzin. Oj, oj, nieciekawie to wygląda.
-
nosferatu - 02-12-2007
Bardzo, naprawdę, bardzo nie lubię, a wręcz nienawidzę kiedy ktoś tak jak Rene, złośliwie i źle interpretuje, bądź nadinterpretuje wypowiedzi innych i wyrywa z kontekstu jakieś nieistotne szczegoly. A wszystko po to, aby wywołać niepotrzebną polemikę i sprowokować kłótnię.
Jeśli komuś NIE PODOBA SIĘ to, że moderatorzy mają na tym forum większe uprawnienia od innych userów i mogą samodzielnie (bez wcześniejszego uzgadniania z tymi innymi dzielnymi userami i czekania na ich łaskawe przyzwolenie), podejmować jakiekolwiek decyzje i działania w ramach szeroko pojętego moderowania, to niech
WYPIERDALA Z TEGO FORUM NA ZAWSZE!!!
I jeszcze jedno - czy wiecie co to jest internetowy trolling? Jak ktoś nie wie, zapraszam do poczytania:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
-
-Rene- - 02-12-2007
Nie denerwuj się tak cukiereczku, bo zaczynam się o ciebie martwić. Może po prostu następnym razem nie rozpisuj takich trudnych konkursów?
-
nosferatu - 02-12-2007
Ale przecież ja się wcale nie denerwuję. Wyrażam tylko opinię na temat niektórych użyszkodników.
-
-Rene- - 02-12-2007
Mylącymi jednak pozostaje użycie znaków takich jak "!!!" tudzież powiększona, czerwona czcionka, nie uważasz kruszyno?
-
Krzychun - 02-12-2007
-
Książę 2 - 02-12-2007
warsadal napisał(a):doskonale wiesz na jakim poziomie stała tam "dyskusja"
Na takim samym jak sam tytuł, moim zdaniem było to spójne i konekwentne.
Nosferatu napisał(a):Uwaga, uwaga! Mały konkurs dla wszystkich i pytanie za 100 punktów - zgadnijcie, kto szybciej będzie wypierdalał (lub będzie wypierdolony) z tego forum - Książę, czy Warsadal...?
O, widzę że admin się rozkręca. Żarcik poszedł normalnie, że boki zrywać. Jesteś super. Spoko kolo.
Zasadniczo, szefie, rychło w czas obudziłes się ze swoją kampanią antytrollingową - z rok po fakcie, gdy do porządku dziennego wszyscy przeszli z tym, ze ok połowa użytkowników wchodzi na forum i bierze udział w dyskusjach po to, by walić niewybredne teksty i śmiać się.
Do Warsadala: Skoro jako - bądź co bądź - podwładny Nosferata musisz odpowiednio reagować na pewne zachowania administratora, i wywiazywać sie sumiennie z powierzonej roli, to może jednak mniejszym złem byłoby pozostawienie paru tematów dla chamów - do których niewątpliwie i z dumą sie zaliczam - do jechania ciemniakom, zapobiegając poniekąd tym samym rozplenieniu się zjawiska na tematy w których toczone sa "cenne" dyskusje? No chyba że oczekiwałeś w dziale "Punk" i w takim jak jeden z zablokowanych temacie poprawnego zachowania.
-
nosferatu - 02-12-2007
No widzisz Rene, co narobiłaś... Krzychun z wrażenia aż zwymiotował i zemdlał...
Książę 2 napisał(a):Żarcik poszedł normalnie, że boki zrywać
To nie był żarcik.
-
Książę 2 - 02-12-2007
Nosferatu napisał(a):To nie był żarcik.
Drżę, panie Terminatorze
-
nosferatu - 02-12-2007
give me a kiss goodbye, my prince...
-
raf667 - 02-12-2007
Nie no zjebana akcja!Przecież na tym forum właśnie najlepsze były wypowiedzi Księcia!
-
-Rene- - 02-12-2007
raf667 napisał(a):Nie no zjebana akcja!Przecież na tym forum właśnie najlepsze były wypowiedzi Księcia!
Teraz za to będziesz mógł sobie poczytać jakiś miły i słodki temacik. Tylko uważaj przy odpowiadaniu, grzecznie i z należytą kulturą, szczególnie gdy wejdziesz w polemikę z "władzą".