Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- aXe Rose - 02-20-2005

Cytat:bomba mistrzu, wytłumacz mi tylko czemu glany sprawdzaja sie na koncertach? chyba, że w kwestii stopienia się z poddanym lobotomii, bezmózgimi kmiotkami tworzacymi szarą, to jest czarna mase. taka jesr prawda, ze brudasy to tepe stado owieczek, z których kazda po usłyszeniu metalliki, slayera czy ironów automatyczni wskakuje w kosteczke, glany i pieszczoche tłumaczac sie metnie tym, ze to wygodne, podoba się im i tak dalej, co jest jednak jednym z najdziwniejszych i najbardziej niesamowitych zbiegów okolicznosci na tym swiecie. Na koncert zasuwam jak wszedzie w adaskach i ubiorze przecietnego zjadacza chleba i nie czuje przy tym żadnego dyskomfortu. Jesli zas tobie koledzy za niebienskie dżinsy czy brak glanów koledzy robią krecenie wora i wyzywaja od pozerów to juz twoja sprawa czy zostaniesz w zamknietym kregu bycia opurtunistycznym metaluchem.
Arrow Akurat do niezbyt właściwej osoby napisałeś o tym ortodoksyjnym ubiorze, bo ja bardzo często chodzę w niebieskich dżinach, niebieskiej kurtce jeansowej i do tego nieraz w zwykłej czarnej koszulce bez nazwy zespołu. Zależy od humoru - jak mam humor, żeby wyjść w ramonesce i koszulce z pentagramem, to tak wychodzę, jak mi się chce połazić w krótkich białych jeansach nad kolana, białym t-shircie i białej czapce, to też tak wychodzę. Pierdolę to, co myśli o mnie ktokolwiek, oprócz mojej dziewczyny.
Arrow Dyskomfortu też bym nie czuł, ale jak na koncercie ktoś obok podskoczył cholernie wysoko i wylądował mi na palcach prawej nogi, to te glany uratowały mi dużo zdrowia. Jak się pójdzie pod scenę zamiast podpierać brzegi, to się przydaje, wierz mi.
Arrow Kostki nie mam i mieć nie zamierzam, więc to też było chybione.
Arrow Zanim zacząłem słuchać Metalliki, Slayera i Ironów siedziałem cholernie głęboko w muzyce stricte rockowej, jak LZ, Deep Purple czy KISS, więc nie wmówisz mi, że "usłyszałem Nothing Else Matters i z dnia na dzień zmieniłem styl ubierania"...

- Vlkodlak - 02-23-2005

de gustibus non est disputandum. Jak zwykle wszystko rozbija się o to, że niektórzy nie potrafią zrozumieć tego, że ktoś ma inny gust.

- gorzka - 02-23-2005

Ja raczej np. co do ubioru nie wyrózniam sie z tłumu, koszulki 'zespołowe' nosze raz na ruski rok, aczkolwiek zdarza się. Glany lubie szczególnie teraz na zime bo w innych adidaskach po sniegu to niebardzo. Nawiazując do innych postow, np. było, że wg. kogos gotyckie ciuch to zenada czy jakos tak.... a więc mi osobiście podobają sie takie ale np na piosenkarkach podczas koncertow lub na teledyskach bo na codzien to raczej niewygodne, bo niepraktyczne.... do szkoły ząłozyc nie ma jak po rekawy polmetorwej szerokości, ale poza szkołą czemu nie, jak ktoś lubi to prosze bardzo. Dziwne jest natomiast gdy metale chodzą latem w glanach, przykład od nas ze szkoly, 25 st. a oni czarne koszulki czarne dlugie spodnie i glany.... ich wybór jak najbardziej ale po co się męczyć i w takim upale chodzic w glanach.... hmm wątpie zeby nie było im zagorąco....
Wiocha wg. mnie to np. durne zachowanie coniektorych hhpowcow którzy na widok metala krzyczą wniebogłosy:,,METAL!!! AVE SATAN!!! METALIKA DO ŚMIETNIKA!'' bo to jest juz przegięcie struny.... u nas w szkoel to aż za czeste zjawisko.... prostackie itd.... A co do ubierajacych sie na rozowo....jasny rozowy nie jest tak strasznie rażący.... jeśli im sie to podoba to ok na prawde nic do takich nie mam bo tak samo one moga sie przypieprac do nas, że chodzimy na czarno.... wiec to błedne koło... tu potrzeba jest dwóm stronom odrobina tolerancji.... jak jakas panna ubrana jest w rozowy to wcale nie jest jednoznaczne z tym ze jest głupiutka, czy pusta.... Pamietajcie, ze nie szata zdobi człowieka o czym wielu w swych wypowiedziach zapomina Wink Big Grin Pozdro all ...

- ozzy.livenet.pl - 02-23-2005

Splash napisał(a):Wiocha ? Sk8y, i twórczość niektórych zespołów.

Dlaczego skeaci?

- gorzka - 02-24-2005

Mejbi Aj em stjupid, ale wydawało mi się, że skate to osoba jeżdżąca na desce, albo na rolkach.... rozgraniczmy więc hip hopowiec w szerokich ciuchach, a skejt który może być rownie dobrze punkiem, metalem whatever Rolleyes

- ozzy.livenet.pl - 02-25-2005

Skeaci to nie żaden hip-hop! Dlaczego w grach skateboardowych nie ma wcale duzo hip-hopu, dlaczego w filmach skateboardowych (weźmy na przykład "Volcom Chicagof" albo "Trasher", czy "Transworldy") też jest dużo rocka i metalu??? Tylko w polsce ci zasrani pozerzy myślą, że deska to hip-hop - tak samo jest z paleniem trawy. Od kiedy HH ma cokolwiek wspólnego z trawą????

- Aeroth - 02-25-2005

ozzy.livenet.pl napisał(a):Skeaci to nie żaden hip-hop! Dlaczego w grach skateboardowych nie ma wcale duzo hip-hopu, dlaczego w filmach skateboardowych (weźmy na przykład "Volcom Chicagof" albo "Trasher", czy "Transworldy") też jest dużo rocka i metalu??? Tylko w polsce ci zasrani pozerzy myślą, że deska to hip-hop - tak samo jest z paleniem trawy. Od kiedy HH ma cokolwiek wspólnego z trawą????
od kiedy pieprzą o tym w prawie każdym teledysku na którym kilku gości jara z bufy wodnej? A bardzo wielu hhowcow nosi koszulki etc. z Ganja?

- ozzy.livenet.pl - 02-25-2005

buahaha!! Hiphopowcy w koszulkach z ganją!! Ciekawe czy chociaż wiedzą co to jest ! A to, zę pieprzą o tym w każdem teledysku to to jest chamskie :[.

- jarcio - 02-28-2005

H8ful napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...
o dopiero to zauwazyłem

bomba mistrzu, wytłumacz mi tylko czemu glany sprawdzaja sie na koncertach? chyba, że w kwestii stopienia się z poddanym lobotomii, bezmózgimi kmiotkami tworzacymi szarą, to jest czarna mase. taka jesr prawda, ze brudasy to tepe stado owieczek, z których kazda po usłyszeniu metalliki, slayera czy ironów automatyczni wskakuje w kosteczke, glany i pieszczoche tłumaczac sie metnie tym, ze to wygodne, podoba się im i tak dalej, co jest jednak jednym z najdziwniejszych i najbardziej niesamowitych zbiegów okolicznosci na tym swiecie. Na koncert zasuwam jak wszedzie w adaskach i ubiorze przecietnego zjadacza chleba i nie czuje przy tym żadnego dyskomfortu. Jesli zas tobie koledzy za niebienskie dżinsy czy brak glanów koledzy robią krecenie wora i wyzywaja od pozerów to juz twoja sprawa czy zostaniesz w zamknietym kregu bycia opurtunistycznym metaluchem.

Tak sie rozpisałeś tylko po to, aby udowadniać swoją "wyższość" ? Oj, ciężki przypadek.

- Slayerd - 03-01-2005

Cytat:Tak sie rozpisałeś tylko po to, aby udowadniać swoją "wyższość" ? Oj, ciężki przypadek.
I dodatkowo zapewne nieuleczalny. Typ najmądrzejszego we wsi.

- Scully - 06-28-2005

wiocha? Katolickie śluby i wiejskie wesela, na przykład.

- Neth - 06-28-2005

Scully napisał(a):wiocha? Katolickie śluby i wiejskie wesela, na przykład.
owszem, kwintesencja wiochy - ale rzeczy oczywiste sie pomija, ne?

- Scully - 06-29-2005

związek winien być zawierany symbolicznie, bez pompy, bez kichowatej otoczki, bez płacenia, oto moje zdanie.

- Abadon - 06-29-2005

Wioche to odstawili w Częstochowie zamykając mój ulubiony sklep z płytami i koszulkami Crying or Very Sad

- Ajana - 06-29-2005

A który sklep zamknęli?

(Częstochowa to ogólnie wiocha)