Forum Rockmetalshop
Co sądzicie o LP?? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Co sądzicie o LP?? (/thread-co-s%C4%85dzicie-o-lp)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32

- Dżemik - 04-26-2005

Nevermore napisał(a):
deathless napisał(a):
Art... napisał(a):
velvetova napisał(a):
Art... napisał(a):a mi sie nawet "String Quartet Tribute To Linkin Park" tak troche podoba Big Grin
yyy co to ??? :?
jakies buraki graja LP na instrumentach smyczkowych i brzmi jak jakas apocalyptica Big Grin Big Grin

Broń Szatanie :/
Nawet nie porównuj!!

Właśnie, nie obrażaj ludzi ze string quartet, nie porównuj ich do tej chujowej apocalityci. :?

Komus chyba slona na ucho nadepnal..
No chyba ze String Quartet wogole nie slyszales.. Hmm..

Cytat: mi sie nawet "String Quartet Tribute To Linkin Park" tak troche podoba Big Grin

Pomysl na pewno ciekawy.. Szkoda ze wykonanie wybitnie amatorskie..

PS> Moze mi ktos powiedziec czy na najnowszym krazku LP, X-Zibit (*) wystepuje tylko w jednym utworze, czy jest to koncept na caly album, aby nagrywac z raperem? Bo cholera nie slyszalem tej wspolpracy, a jestem ciekawe jaki byl efekt koncowy..

(*) Czy siakis inny raper.. Slabo sie orientuje..

- Nevermore - 04-26-2005

Wykaż i uzasadnij wyższość Apocalityci nad String quartet, to pogadamy.

- Dżemik - 04-26-2005

Nevermore napisał(a):Wykaż i uzasadnij wyższość Apocalityci nad String quartet, to pogadamy.

Yhm.. Wlasciwie to nie jest temat na takie wyjasnienia, ale ok..

Jesli zadajesz takie pytanie, swiadczy to o tym, zes tego calego String Qaurtet nie slyszal..
Dlaczego Apoca jest lepsza? Bo moga Ci sie niepodobac ich kompozycje, jednak nie mozesz zaprzeczyc ze sa wirtuozami swych instrumentow.. A w String Qartet z powodzeniem moglaby grac moja kolezanka, ktora uczy sie gry na wiolonczeli 6 rok..

- velvetova - 04-26-2005

Dżemik napisał(a):PS> Moze mi ktos powiedziec czy na najnowszym krazku LP, X-Zibit (*) wystepuje tylko w jednym utworze, czy jest to koncept na caly album, aby nagrywac z raperem? Bo cholera nie slyszalem tej wspolpracy, a jestem ciekawe jaki byl efekt koncowy..

jest to Jay-Z i wydali cala plyte...ale plytka sama w sobie jest bardzo slaba aczkolwiek moim zdaniem lepsza niz Reanimation

- Dżemik - 04-26-2005

velvetova napisał(a):
Dżemik napisał(a):PS> Moze mi ktos powiedziec czy na najnowszym krazku LP, X-Zibit (*) wystepuje tylko w jednym utworze, czy jest to koncept na caly album, aby nagrywac z raperem? Bo cholera nie slyszalem tej wspolpracy, a jestem ciekawe jaki byl efekt koncowy..

jest to Jay-Z i wydali cala plyte...ale plytka sama w sobie jest bardzo slaba aczkolwiek moim zdaniem lepsza niz Reanimation

Reanimation tez nie slyszalem.. :] Znam jeno Hybrid Theory i Metheore.. To Reanimation to krazek z remixami, tja?

- velvetova - 04-26-2005

Dżemik napisał(a):
velvetova napisał(a):

Reanimation tez nie slyszalem.. :] Znam jeno Hybrid Theory i Metheore.. To Reanimation to krazek z remixami, tja?
taa z podziemnymi raperami..zostala wydana po Hybrid Theory...

- deathless - 04-27-2005

Nevermore napisał(a):
deathless napisał(a):
Art... napisał(a):
velvetova napisał(a):
Art... napisał(a):a mi sie nawet "String Quartet Tribute To Linkin Park" tak troche podoba Big Grin
jakies buraki graja LP na instrumentach smyczkowych i brzmi jak jakas apocalyptica Big Grin Big Grin

Nawet nie porównuj!!

Właśnie, nie obrażaj ludzi ze string quartet, nie porównuj ich do tej chujowej apocalityci. :?

OK. Moja wypowiedź była bardzo nieprecyzyjna.
Chodziło raczej o nieporównywanie Apocalypticy do SQ...

- Nevermore - 04-27-2005

Dżemik napisał(a):
Nevermore napisał(a):Wykaż i uzasadnij wyższość Apocalityci nad String quartet, to pogadamy.

Yhm.. Wlasciwie to nie jest temat na takie wyjasnienia, ale ok..

Jesli zadajesz takie pytanie, swiadczy to o tym, zes tego calego String Qaurtet nie slyszal..
Dlaczego Apoca jest lepsza? Bo moga Ci sie niepodobac ich kompozycje, jednak nie mozesz zaprzeczyc ze sa wirtuozami swych instrumentow.. A w String Qartet z powodzeniem moglaby grac moja kolezanka, ktora uczy sie gry na wiolonczeli 6 rok..

WĄTPIE

Dzem: Najpierw posluchaj kapeli o ktorej mowa, a potem wydawaj osad.. Bo na posmiewisko sie wystawiasz..

- Kaktus. - 04-27-2005

reanimation jedno wielkie guwno ta ostatnia płyta nie słuchałem tylko tyle co w radiu ale podejżewam że jeszcze gorsze :?

- Calmwater - 04-28-2005

No niestety,jeszcze gorsze :? Chester moim zdaniem nie pokazuje swoich umiejętnośc wokalnych a daje się wygadać raperowi Evil or Very Mad Hybrit Theory i Meteora były ok,ale teraz chyba chłopakom $.$ się zrobiło...Albo nie wiedzą,co by nowego wykombinować,to ostro przekombinowują-szkoda Sad

- Nevermore - 04-28-2005

Calmwater napisał(a):No niestety,jeszcze gorsze :? Chester moim zdaniem nie pokazuje swoich umiejętnośc wokalnych a daje się wygadać raperowi Evil or Very Mad Hybrit Theory i Meteora były ok,ale teraz chyba chłopakom $.$ się zrobiło...Albo nie wiedzą,co by nowego wykombinować,to ostro przekombinowują-szkoda Sad

ROTFL, ALE O CZYM TY MÓWISZ?

- whatsername - 04-28-2005

Byłam dzis świadkiem takiej oto rozmowy moich kolegów :

A : LP to jednak dają czadu (...) Czestar i Majk to są goście........
B: Tak dają czadu........
A (kiwa głową w rytm hitów LP)
B(po chwili milczenia) : Oooo numb
A : daj głośniej....fajnie mi sie rapuje przy tym kawałku......

Ekhmmm texty autentyczne podsłuchane dziś na przerwie.
Chyba nie muszę mówić jaka była moja reakcja...niekontrolowana Laughing Laughing Laughing Laughing

- aXe Rose - 04-28-2005

Jak to się mówi - zapuśćcie jakąkolwiek METALOWĄ kapelę i poczujcie różnicę Tongue

- Nevermore - 04-28-2005

Dżemik napisał(a):
Nevermore napisał(a):
deathless napisał(a):
Art... napisał(a):
velvetova napisał(a):[quote="Art..."]a mi sie nawet "String Quartet Tribute To Linkin Park" tak troche podoba Big Grin

Nawet nie porównuj!!

Komus chyba slona na ucho nadepnal..
No chyba ze String Quartet wogole nie slyszales.. Hmm..
Cytat:słyszałem "tribute to Iron Maiden", jedzie wiochą, ale całkiem miło się tego słucha, w przeciwieństwie do Apocaliticy której nie trawię
PS. TO TY nie wydawaj pochopnych wniosków chłopcze, no chyba że cierpisz na projekcję z przeniesieniem...

[quote="aXe Rose"]Jak to się mówi - zapuśćcie jakąkolwiek METALOWĄ kapelę i poczujcie różnicę Tongue

Tja na scenę wchodzi Cronos i Linkin park i jego klony spierdalają do mamusi pod sukienkę. Smile

- arhangel - 04-28-2005

Wokal Cronosa to jest dopiero coś =], słyszeliście kawałek nagrany z probotem "centuries of sin" ? Dla mnie rewewlacja