Forum Rockmetalshop
Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth??? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth??? (/thread-nymphetamine-czy-to-juz-koniec-cradle-of-filth)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

- Nightal - 08-23-2005

Przez 3 tygodnie mnie niebyło a w tu wkółko o tym samym. Kiedy wam sie znudzi ten temat? Wink

- Nivo - 08-24-2005

A ja się spytam fanów COF : Które płyty według Was są NAJLEPSZE?

- Tim - 08-24-2005

No i odkopał tamat.. Tongue

- Dżemik - 08-24-2005

Nivo napisał(a):A ja się spytam fanów COF : Które płyty według Was są NAJLEPSZE?

Przeczytaj caly temat to znajdziesz odpowiedz..

No, ale jesli Ci sie nie chce:

Midian
Bitter Suites To Succubi
From The Cradle To Enslave (EPka)

- Ghost_82 - 08-25-2005

A ja bym jeszcze dodał Cruelty And The Beast 8) Laughing

- Nivo - 08-27-2005

Co do tematu - COF skończyło się po Midian, więc Nymphetamine nie ma nic do tego :>

- X_factor - 09-09-2005

No nie to tylko twoje zdanie ja twierdzę że CoF trwa nadal i nadal ma wielu wielbicieli którym nawet najgorsze płyty się podobają. Więc niepierdol mi tu że koniec tematu. Laughing

- Ghost_82 - 09-09-2005

X_factor napisał(a):No nie to tylko twoje zdanie ja twierdzę że CoF trwa nadal i nadal ma wielu wielbicieli którym nawet najgorsze płyty się podobają. Więc niepierdol mi tu że koniec tematu. Laughing

Zgadzam sie w zupełności z tobą 8) Big Grin

- Necro Desecrator - 09-09-2005

Nivo napisał(a):Co do tematu - COF skończyło się po Midian, więc Nymphetamine nie ma nic do tego :>

ale dobże rze chociarz som Dimmu Borger i Chilren of Bodom

- Tim - 09-09-2005

X_factor napisał(a):No nie to tylko twoje zdanie ja twierdzę że CoF trwa nadal i nadal ma wielu wielbicieli którym nawet najgorsze płyty się podobają.

Bo to przecież mroczny COF!! i on nigdy nie zginie chociażby nagrał najgorszy gniot, fani i tak bedą sikać po gaciach . 666

- Lech - 09-09-2005

Tim napisał(a):
X_factor napisał(a):No nie to tylko twoje zdanie ja twierdzę że CoF trwa nadal i nadal ma wielu wielbicieli którym nawet najgorsze płyty się podobają.

Bo to przecież mroczny COF!! i on nigdy nie zginie chociażby nagrał najgorszy gniot, fani i tak bedą sikać po gaciach . 666

Nie inaczej! Pozdrawiam bracie w mroku Angry

- Ghost_82 - 09-10-2005

Lech napisał(a):
Tim napisał(a):

Nie inaczej! Pozdrawiam bracie w mroku Angry

Widze że w końcu wypowiadają sie na ten temat odpowiedni ludzie 8) Laughing

Niech mrok bedzie z wami 8) Laughing

- Nightal - 09-10-2005

Nivo napisał(a):Co do tematu - COF skończyło się po Midian
A mi się wydawało, że po Dusk Wink

- Ghost_82 - 09-11-2005

Tak naprawde to chyba nikt nie wiem gdzie sie to naprawde zakończyło. Ale wydaje mi sie że po Bitter Suities to Succubi, a od Damnation And A Day nastąpiła ta zmiana. Tu już ten styl był zupełnie inny. Ale co tam.

- Nightal - 09-11-2005

Najgorsza zmiana nastąpiła jednak po Dusk i widać to wyraźnie zarówno w muzyce jak i image zespołu. Muzyczka jest znacznie znacznie lżejsza (Baker chyba zapomniał jak się gra na perkusji, bo to pukanie w tle cieżko nazwać grą), a orginalny image kapeli i stroje retro zostały zastąpione typowymi metalowymi skórami.
Nymphetamine była zapowiadana jako połaczenie stylu Cruelty z Damnation. Efekt sami wszyscy słyszeli.