Forum Rockmetalshop
NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!! (/thread-najlepszy-heavy-metalowy-g%C5%82os-wszechczas%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

- Nivo - 06-27-2005

Lech napisał(a):jakbys wykasowal te lolki pod wypowiedzia to byloby ok Wink

wiesz co, wydaje mi się ze te lolki pokazują fackosy, dlatego je umieściłem Big Grin

- Lech - 06-27-2005

Nivo napisał(a):

wiesz co, wydaje mi się ze te lolki pokazują fackosy, dlatego je umieściłem Big Grin

to inna sprawa, zwracam nalezny honor Wink

- Scully - 06-27-2005

Nivo napisał(a):

te lolki swoimi fackosami pokazują pełne pogardy dla pozerów lica i tym samym zmiatają ich jednym tchem, nie inaczej

- Nevermore - 06-27-2005

Scully napisał(a):
Nivo napisał(a):

te lolki swoimi fackosami pokazują pełne pogardy dla pozerów lica i tym samym zmiatają ich jednym tchem, nie inaczej

zgadzam sie, oczywiscie.

- Atreju - 06-27-2005

Scully napisał(a):
Nivo napisał(a):

a ta jaka True Epic Metal Warriorwoman 8) Tongue

- Scully - 06-27-2005

Atreju napisał(a):a ta jaka True Epic Metal Warriorwoman 8) Tongue
ktoś tu musi siać strach i przerażenie, jednocześnie budząc naiwne popędy Smile

nie inaczej!

- Nevermore - 06-27-2005

Atreju napisał(a):
Scully napisał(a):
Nivo napisał(a):

a ta jaka True Epic Metal Warriorwoman 8) Tongue

No widzisz, nie biore sie za byle co. Wink

- Nivo - 06-27-2005

Scully napisał(a):
Nivo napisał(a):

TAK JEST!

- piotreek7 - 06-29-2005

Bruce Dickinson

- Odyn - 06-30-2005

Głos Bruce'a Dickinsona jest wspaniały. I chociaż B.D. zbliża się do srebrnego wieku to jego głos nadal wymiata siłą i energią.
Up The Irons 8)

- Kamil - 07-14-2005

kurwa dawno mnie tu nie było... przeczytalem te posty i sie poplakalem... ze smiechu... ta smieszna popierdolka z korna, ktora nie wie co to są chociazby dwie skale, o przenoszeniu rezonansu nie wspomne, uwazany jest przez niektórych, za najlepszego wokaliste... to ja sie pytam co to kurwa jest?? czy mlodzi ludzie (a sam mam dopiero 17 lat) juz wogole nie doceniaja starej muzy?? przeciez 15letni "Painkiller", "Rust In Peace" "Kill`em all", "Back in Black" i w chuj innych kawalkow(jak chocbby "Destroyer" Anthraxów") przy pierwszym takcie rozpierdala całą dyskografie Korna, POD i chuj wie tam czego jeszcze w drobny mak... pojecie o spiewaniu, ze strony teoretyczno- praktycznej, to ma Nick Holmes, ale kurwa teraz rodzi sie pytanie... Kto to jest?? no nie?? bo korn, LP i inne gówna sa tak bardzo fajne, puszczaja je an vivie, wiec juz an pewno jestem prawdziwym metalem... ja pierdole, piaskownica czy jak...

z nowych zespolo to jeszcze jakis fason Godsmack trzyma, reszta jest do bani... wszystko na jedno kopyto grane, byleby do przodu... a za epitet odnosnie Judas Priest, kapeli, ktora przyczynila sie do rozwoju gatunku heavy- metalowego, ktora wydala kilka rewelacyjnych plyt, zaliczanych do klasyki, to bym cie chamie malorolny zaorał, bo to sie nazywa profanacja...

kurwa, co za idiota... az rece opadają... masakra

- aXe Rose - 07-14-2005

Kamil napisał(a):czosnek dawno mnie tu nie było... przeczytalem te posty i sie poplakalem... ze smiechu... ta smieszna popierdolka z korna, ktora nie wie co to są chociazby dwie skale, o przenoszeniu rezonansu nie wspomne, uwazany jest przez niektórych, za najlepszego wokaliste... to ja sie pytam co to czosnek jest?? czy mlodzi ludzie (a sam mam dopiero 17 lat) juz wogole nie doceniaja starej muzy?? przeciez 15letni "Painkiller", "Rust In Peace" "Kill`em all", "Back in Black" i w czosnek o kulistych kształtach innych kawalkow(jak chocbby "Destroyer" Anthraxów") przy pierwszym takcie rozpierdala całą dyskografie Korna, POD i czosnek o kulistych kształtach wie tam czego jeszcze w drobny mak... pojecie o spiewaniu, ze strony teoretyczno- praktycznej, to ma Nick Holmes, ale czosnek teraz rodzi sie pytanie... Kto to jest?? no nie?? bo korn, LP i inne gówna sa tak bardzo fajne, puszczaja je an vivie, wiec juz an pewno jestem prawdziwym metalem... ja nie moge no, piaskownica czy jak...

z nowych zespolo to jeszcze jakis fason Godsmack trzyma, reszta jest do bani... wszystko na jedno kopyto grane, byleby do przodu... a za epitet odnosnie Judas Priest, kapeli, ktora przyczynila sie do rozwoju gatunku heavy- metalowego, ktora wydala kilka rewelacyjnych plyt, zaliczanych do klasyki, to bym cie chamie malorolny zaorał, bo to sie nazywa profanacja...

czosnek, co za idiota... az rece opadają... masakra
Nie inaczej!! Miło zobaczyć kolejną mądrą osobę (zwłaszcza po ostatniej inwazji przygłupów)

- Rumian - 07-14-2005

Kamil napisał(a):czosnek dawno mnie tu nie było... przeczytalem te posty i sie poplakalem... ze smiechu... ta smieszna popierdolka z korna, ktora nie wie co to są chociazby dwie skale, o przenoszeniu rezonansu nie wspomne, uwazany jest przez niektórych, za najlepszego wokaliste... to ja sie pytam co to czosnek jest?? czy mlodzi ludzie (a sam mam dopiero 17 lat) juz wogole nie doceniaja starej muzy?? przeciez 15letni "Painkiller", "Rust In Peace" "Kill`em all", "Back in Black" i w czosnek o kulistych kształtach innych kawalkow(jak chocbby "Destroyer" Anthraxów") przy pierwszym takcie rozpierdala całą dyskografie Korna, POD i czosnek o kulistych kształtach wie tam czego jeszcze w drobny mak... pojecie o spiewaniu, ze strony teoretyczno- praktycznej, to ma Nick Holmes, ale czosnek teraz rodzi sie pytanie... Kto to jest?? no nie?? bo korn, LP i inne gówna sa tak bardzo fajne, puszczaja je an vivie, wiec juz an pewno jestem prawdziwym metalem... ja nie moge no, piaskownica czy jak...

czosnek, co za idiota... az rece opadają... masakra
zgadzam sie w calej rozciaglosci - za "wrzodasa pryszcza" zaorac

- Kamil - 07-17-2005

aXe Rose napisał(a):Nie inaczej!! Miło zobaczyć kolejną mądrą osobę (zwłaszcza po ostatniej inwazji przygłupów)

jakbys nie zauwazyl, to juz jestem tu troche czasu

- aXe Rose - 07-17-2005

Kamil napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Nie inaczej!! Miło zobaczyć kolejną mądrą osobę (zwłaszcza po ostatniej inwazji przygłupów)

jakbys nie zauwazyl, to juz jestem tu troche czasu
Nie o to mi chodziło Tongue po prostu piszesz z sensem, a ostatnio coraz bardziej brakuje tu takich ludzi.