-
Axel - 07-25-2008
Robin poczuł się urażony. W końcu zawsze jest na drugim planie.
-
Ghost_82 - 07-25-2008
Weź mnie nie rozśmieszaj psi dzyndzlu. Twoje pojazdy są bardziej żałosne niż Przemka.
-
Książę - 07-25-2008
Ghost_82 napisał(a):Orać to cie może twój stary, który co wieczór włazi ci pod kołdre.
like 2005
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-27-2008
to jest historii poczatek, sa lata dziewiecdziesiate
-
Książę - 07-27-2008
niektóre rzeczy się nie starzeją. Tzn Robin się nie zestarzał w ogóle, bo on był już stary wtedy gdy był młody.
-
Janusz Korwin - Mikke - 07-27-2008
Jam jest The_Stig
-
Książę - 07-27-2008
dobra, to forum jest już naprawdę kiepskie
-
Janusz Korwin - Mikke - 07-27-2008
Jesteś niemiły.
-
IstnyKurwaRomantyk - 07-27-2008
a ty pizdowaty
-
Książę - 07-27-2008
korwin kurwi pryszczu, do garów
-
Necro Desecrator - 07-28-2008
Iron man rzeczywiscie niezly
-
Jałokim - 07-28-2008
więc jesli fucktycznie Kurwin = Stig, to wystarczyło
Axel napisał(a):![[Obrazek: BATMAN%20SIGN.jpg]](http://www.timeaftertimetoys.com/images/OSIT/LOGOS/BATMAN%20SIGN.jpg)
a on przybył
Tak na przyszłość: uważajcie co rzutnikiem zapodajecie na nocne niebo
-
Necro Desecrator - 08-04-2008
dwa potężne ciosy:
Mroczny Rycerz - byłem w kinie na przedpremierowym pokazie - TOTALNA MIAZGA W CHUJ. Najelpszy supe-hero movie wszechczasów. Jack Nicolson jako Joker może spierdalać na Marsa. 12/10 Ludzie, którzy zamiast pojsc do knia ogladali chujowa wersje z kamery, sa pedałami
Spawn: animated series - nie wiem, moze jestem kurwa leszcz, ale dopiero wczoraj dowiedzialem sie o istnieniu tego czegoś. Dzieki BOgu, ktos wstawil na Youtube chyba wszystkie odcinki. Zdecydowanie najbardziej ekstremalna ,,bajka" jaka widzialem. Seks, stek przeklenstw, sporo gore + zachowany klimat z komiksu. Noż POTĘGA!!!!
-
Książę - 08-04-2008
Necro Desecrator napisał(a):Spawn: animated series
word.
Oglądałem to jakoś w 2002 czy 2003 ale to rzeczywiście chyba jedna z najlepszych kreskówek na bazie komiksu.
Necro Desecrator napisał(a):Mroczny Rycerz
Niedawno obejrzałem pierwszego Batmana z Bale'm (Batman Begins) i rzeczywiście rehabilitacja kinowego wizerunku Nietoperza. Dark Knighta jeszcze nie widziałem, ale słysząc zewsząd zachwyty wypierdoliłem wczoraj do śmieci bez oglądania płytę z ze screenerem jaką przyniósł mi koleżka, szkoda zmarnować sobie film.
-
Necro Desecrator - 08-04-2008
Premiera zdaje się w piątek więc radzę już rezerwować bilety...Batman begins byl naprawde dobry, tym bardziej gdy przypomnimy sobie dwa ULTRA GÓWNIANE filmy z Clooney'em. W Mrocznym zrobili przynajmniej dwa kroki do przodu w kierunku obranym na poprzedniku