-
ReTuRn - 11-02-2005
KoRn nie ma prawa podobać się komukolwiek z rozwiniętym gustem muzycznym
-
Dementor - 11-03-2005
A myślałem,że z moim gustem muzycznym wszytsko w porządku...najwyrażniej jednak nie,skoro Korn mi się podoba...
-
ZenithalMan - 11-03-2005
Korn? Byl spoko, ale do Issues, a to co pozniej zaczeli wyprawiac wola o pomste...
-
goofi - 11-03-2005
a ja uwazam ze ReTuRn jednak ma w tym momencie racje
-
Pearl - 11-03-2005
Dementor napisał(a):A myślałem,że z moim gustem muzycznym wszytsko w porządku...najwyrażniej jednak nie,skoro Korn mi się podoba...
No to mamy podobnie
Baaaardzo lubię Korn(a)
-
ReTuRn - 11-03-2005
Wnioski wyciągnijcie qw t.zw. 'własnym zakresie'.
-
Pearl - 11-03-2005
ReTuRn napisał(a):Wnioski wyciągnijcie qw t.zw. 'własnym zakresie'.
Oczywiście
-
Ajana - 11-04-2005
Pearl napisał(a):Dementor napisał(a):A myślałem,że z moim gustem muzycznym wszytsko w porządku...najwyrażniej jednak nie,skoro Korn mi się podoba...
No to mamy podobnie Baaaardzo lubię Korn(a)
Też się do tego dołączam.
-
Dementor - 11-04-2005
Jak narazie 3 osoby...ktoś jeszcze?
-
Temporal - 12-07-2005
A jak ja się dołączę to będzie dobrze? Uwielbiam Korn'a!!! Ale co oni zrobili teraz? Ten najnowszy album to badziew straszny
.
-
Patyk - 12-08-2005
Nie badziew a odskocznia, nie ma juz w tej muzyce cholernie obnizonych gitar, teraz z zupelnie nowym brzmieniem kawalki sa jeszcze bardziej melodyjne,jest troche elektroniki, no ale wlasnie tym dawnym fanom Korna moze sie to nie spodobac.BTW plyta jeszcze nie miala oficjalnej premiery lecz juz od jaiegos czasu krazy po sieciach peer to peer wiec mozna sobie sciagnac oczywiscie kasujac po 24 godzinach.
-
Amy - 12-08-2005
a czy ktoś słyszał nową płytę KoRna "See you on the other side"??? Powiem że jest do dupy!! Może parę pisenek są fajne (m.in. "Twisted Transistor") reszta to dno!! Jak ja kocham starego dobrego KoRna. Tam to było coś 8)
-
Patyk - 12-08-2005
To jest wlasnie ta nowa plyta, tak jak mowilem nastawiona jest raczej na szersze grono odbiorcow, bo jest tam teraz o wiele mniejszy pierwiastek metalowy.Jezeli komus podobal sie kawalek "Word Up" to plytka moze mu sie spodobac.
-
Temporal - 12-09-2005
No ja uwielbiam Korna!!! Uwielbiam Korna ale starego. Jestem wielkim fanem tego zespołu ale zawiodłem się słuchając najnowszej płyty
. Czy Korn olewa swoich fanów? Chcieli zarobić więcej kasy i wydali tekie gówno. W nowym albumie niema żadnego mocnego utworku
. Gdzie są wrzaski, mocne pierdolnięcie gitar, slap bass? Eeee... :/ to już nie to samo
.
-
Beast King - 12-09-2005
No i Bogu dzięki. Jesli płyta jest inna niż poprzednie, to nie omieszkam posłuchać