Forum Rockmetalshop
Wiocha - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wiocha (/thread-wiocha)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

- hier_kommt_die_sonne - 02-17-2005

Może i czarne adidasy nie są ażtakie nietró [ Big Grin], ale np. białe.... No a moda sie zmienia....

- Emma - 02-17-2005

moje butki sa czerwono-bezowe ...
no i pare par kolorowych tramek

- .Karina. - 02-18-2005

1.ludzie, którzy z ukończeniem 18....zachowują się obraźliwie w stosunku do osób, młodszych słuchających "metalu"....czy Wy nigdy nie zaczynaliście??? Wiadomo są takie TRÓ okazy, ale nie wszyscy..
2.mój kolega...który był strasznym SKEJTEM Laughing jeszcze rok temu...a tu 2 września z kostką przychodzi, taką ze sportowego, jak harcerzyk wygląda...a mnie spytał co zrobiłam, że mam taką miękką kostkę...to mu powiedziałam, że ja to nie mam ze sportowego, tylko z muzycznego...on na to: AAAHA...glany mojego kolegi (tego od kostki) czarne te najmniejsze PIPIDÓWKI, nie wiem chyba 3 dziurki, nie liczyłam mu Tongue, do tego granatowe sznurówki....jego bluzy w których wygląda jak w sukience, jego polarek z adidasa (wygląda jakby 10 lat go nosił), jego za krótkie spodnie, jego tłuste wiecznie włosy (zapuszcza Big Grin ), jego nowe glany...kolega jest malutki, a kupił buty jakieś 5 nr na niego za duże, jego pytania do kumpla, jak on układa książki w kostce.. Big Grin Big Grin Big Grin jego trzeba by było zobaczyć... i jak tu żyć z takim okazem w klasie??????

- Kalin - 02-18-2005

no i to jest właśnie kindermetal Tongue
A ja z młodszych się nie wyśmiewam, tylko niech znają chodź troche temat, a nie tak jak np Twój kolega... :?

- KelThuz - 02-18-2005

Kalin napisał(a):Co do wiochy:
Komplement h8ful'a do mind.in.a.box "Fajna dupa z ciebie" :?
Udowodniłes swoją skrajną głupote już dostatecznie Laughing

a jak mial sie odezwac? "Pod wzgledem wizualnym prezentujesz sie nadzwyczaj okazale, co wywoluje w moim osrodku wrazen zmyslowych bodziec seksualnie stymulujacy narzady rozrodcze i przygotowujacy mnie do kopulacji na żądanie"... wez spierdalaj
kolejny dowod na to, ze to forum sklada sie z pedalow, co dobrego ruchanska nigdy nie mieli
VENOM RZĄDZI, CYCE!

- Kalin - 02-18-2005

KelThuz: ale Ty jesteś tępy!!
Przestań wszystkich wyzywać od pedałów bo sam chyba jesteś największym pedałem na tym forum!
Cytat:forum składa się z pedałów
Zauważ pedałku że też wchodzisz w skład tego forum

A jak się miał odezwać? Normalnie, jak człowiek- a nie jak prostak. :?

- H8ful - 02-18-2005

Kalin napisał(a):Przestań wszystkich wyzywać od pedałów bo sam
no włąśnie Kel, oni sa kochajacymi inaczej ew homoseksualistami, pedał to okreslenie równie kolokwialne jak "fajna z ciebie dupa"
KelThuz napisał(a):a jak mial sie odezwac? "Pod wzgledem wizualnym prezentujesz sie nadzwyczaj okazale, co wywoluje w moim osrodku wrazen zmyslowych bodziec seksualnie stymulujacy narzady rozrodcze i przygotowujacy mnie do kopulacji na żądanie"... wez spierdalaj
delikwentka zamiesciła zdjecia na pomrocznej gotyckiej stronie, wiec pewnie by wolała cos w stylu: tchniesz pięknem najczarniejszej nocy aksmaitnej niczym pocałunek wampira.
KelThuz napisał(a):VENOM RZĄDZI, CYCE!
tak kurwa tak!

- KelThuz - 02-18-2005

Kalin napisał(a):Zauważ pedałku że też wchodzisz w skład tego forum

nie, ja tu tylko karmie trolle, kochaniutki
Big Grin

- hier_kommt_die_sonne - 02-18-2005

Temat - wiocha.... nie sugeruje niczego...

- H8ful - 02-18-2005

aXe Rose napisał(a):Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...
o dopiero to zauwazyłem

bomba mistrzu, wytłumacz mi tylko czemu glany sprawdzaja sie na koncertach? chyba, że w kwestii stopienia się z poddanym lobotomii, bezmózgimi kmiotkami tworzacymi szarą, to jest czarna mase. taka jesr prawda, ze brudasy to tepe stado owieczek, z których kazda po usłyszeniu metalliki, slayera czy ironów automatyczni wskakuje w kosteczke, glany i pieszczoche tłumaczac sie metnie tym, ze to wygodne, podoba się im i tak dalej, co jest jednak jednym z najdziwniejszych i najbardziej niesamowitych zbiegów okolicznosci na tym swiecie. Na koncert zasuwam jak wszedzie w adaskach i ubiorze przecietnego zjadacza chleba i nie czuje przy tym żadnego dyskomfortu. Jesli zas tobie koledzy za niebienskie dżinsy czy brak glanów koledzy robią krecenie wora i wyzywaja od pozerów to juz twoja sprawa czy zostaniesz w zamknietym kregu bycia opurtunistycznym metaluchem.

- Balthor - 02-18-2005

H8ful napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...
o dopiero to zauwazyłem

bomba mistrzu, wytłumacz mi tylko czemu glany sprawdzaja sie na koncertach? chyba, że w kwestii stopienia się z poddanym lobotomii, bezmózgimi kmiotkami tworzacymi szarą, to jest czarna mase. taka jesr prawda, ze brudasy to tepe stado owieczek, z których kazda po usłyszeniu metalliki, slayera czy ironów automatyczni wskakuje w kosteczke, glany i pieszczoche tłumaczac sie metnie tym, ze to wygodne, podoba się im i tak dalej, co jest jednak jednym z najdziwniejszych i najbardziej niesamowitych zbiegów okolicznosci na tym swiecie. Na koncert zasuwam jak wszedzie w adaskach i ubiorze przecietnego zjadacza chleba i nie czuje przy tym żadnego dyskomfortu. Jesli zas tobie koledzy za niebienskie dżinsy czy brak glanów koledzy robią krecenie wora i wyzywaja od pozerów to juz twoja sprawa czy zostaniesz w zamknietym kregu bycia opurtunistycznym metaluchem.
na koncertach glany sprawdzaja sie przy dosc ostrym pogo, nie raz w adidaskach wpadalem w pogo i wychodzilem z podeptanymi stopami, glany to tak jakby zabezpieczenie...
a co do ubioru i tego przeskoku w kosteczke to sie zgodze Big Grin czesto tak jest, sam sie raz na to prawie zlapalem, ale luzik, teraz chodze normalnie ubrany w reebokach (zeby nie bylo adasiach) i jedyna rzecza jaka swiadczy o muzyce jaka slucham sa wlosy, chociaz i tak zalezy kto jak interpretuje dluzsze wlosy...

- Hair of the dog - 02-18-2005

wlasciwie ta wypowiedz h8tfula byla bardzo bardzo madra Big Grin

- Balthor - 02-18-2005

yyy... nie wazne ile powiem i tak bedzie zle :]
wiec powiem prawde na niewielu, liczbowo nie okresle...
edit...
jesli pytanie bylo do mnie ;p

- Emma - 02-18-2005

co do koncertow to glany sie sprawdzaja na pogo ostrym ..ale hmm po porzadnym poskakaniu to ci nogi odpadna ...ja nawet na koncert jak wiem ze nie bede pogowac tylko sie pobujam z przyjaciolmi to ubieram lekkie buty ..

- #Darkness# - 02-18-2005

Zależy jak na to spojrzeć....wczoraj byłam na koncercie i glany pewnie uratowały mi pace od stóp bo było ostro Tongue hmm tylko czemu mam całe stopy w otarciach? Sad (a tak na marginesie: moja szyja!!!!)